Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wiecie co?

Polecane posty

Gość gość
Jestem przystojny cool.gif xxx chyba w snach ciapaku i niedorajdo życiowa.

Gość gość
Co kto lubi. Po co ten hejt i definiowanie kobiety przez to ile wazy? Jeden woli chude inny krągłe. Szkoda ze kobiety tak nie mają i wszystkie chcą tylko wysokich i przypakowanych

Gość gość
To kozi dymacz ,jemu takie z kozią wagą odpowiadają i i cycami przy tylnich nogach:-P :-D

Gość gość
Mu mu... Jakaś krówka ma kompleksy :classic_cool:

Gość gość
Co kto lubi. Po co ten hejt i definiowanie kobiety przez to ile wazy? Jeden woli chude inny krągłe. Szkoda ze kobiety tak nie mają i wszystkie chcą tylko wysokich i przypakowanych A dlaczego nie ? Nie musi być przypakowany ale lubię jak facet ma wysportowana sylwetkę . Musi dobrze zarabiać i być kims w życiu. Nieudacznikom mówimy nie!

Gość gość
Mu Mu moje cycuszki ważą 10kg

Gość gość
Mu mu... Jakaś krówka ma kompleksy cool.gif xxx Nie mam k****o a wiesz dlaczego. Bo wiem kim jestem . I wiem kim ty jestes. Nikim ;)

Gość gość
11:12 co za bezczelna słonica czy do twojego małego rozumku jeszcze nie dotarło że jesteś żeńskim odpowiednikiem nieatrakcyjnego biednego faceta a nawet gorzej :o

Gość gość
krągłości są przesłodkie a nie wieszaki jakieś z etiopii

Gość gość
"Jeżeli facet jest mądry wysportowany bogaty młody to może mieć jakieś tam wymagania. " No popatrz. A nie sądzisz ze kobieta tez powinna byc szczupla i ładna by miec wymagania? W praktyce widzę że nawet największy paszczur je ma

Gość gość
11:12 co za bezczelna słonica czy do twojego małego rozumku jeszcze nie dotarło że jesteś żeńskim odpowiednikiem nieatrakcyjnego biednego faceta a nawet gorzej pechowiec.gif xxx k****o pisze ci od dłuższego czasu że to Ty jesteś nikim i k****a tak ciężko ci to pojąć ? wymagania to.se możesz mieć do swojej matki może.ja przer***aj desperacie

Gość gość
No popatrz. A nie sądzisz ze kobieta tez powinna byc szczupla i ładna by miec wymagania? W praktyce widzę że nawet największy paszczur je ma xxx Większość Polaków to smiecie. Zostaje mały procent facetów z wyższej półki i oni dopiero mogą mieć wymagania. Jesteś zerem.i nie możesz mieć wymagań. Człowiek to nie tylko waga A uroda intelekt zasadność dojrzałość .

Gość gość
Kto chce dostać cyckiem w twarz.

Gość gość
Ja piertole pyskata 90 kg krowa, to musi być prowo jakiegoś pryszcza bo to już się kuriozalne robi

Gość gość
Kiedy do was dobrze ze żeby mieć wymagania sami musicie coś soba reprezentowac i na tym polega dojrzałość. Ty nawet nienzaskugujesz na to aby z Tobą pisała.

Gość gość
"gość dziś No przykro mi ale przeciętny facet nie jest wysportowany ani nie zarabia "dużo" Typowa księżniczka

Gość gość
Jak bym Cię chlasnęla cyckiem odrazu poszedł byś spać.

Gość gość
Ja piertole pyskata 90 kg krowa, to musi być prowo jakiegoś pryszcza bo to już się kuriozalne robi xx że co ? kuriozalne to jest twoja postawa. Jesteś zerem w życiu a w Internecie jeszcze większym. Nikogo nie obchodzi twoje zdanie kumasz debilu?

Gość gość
Udało mi się rozkręcić temat słonice :classic_cool:

Gość gość
Zginął byś w moich pośladach śmiercią naturalną.

Gość gość
Człowiek to nie tylko waga A uroda intelekt zasadność dojrzałość . Xxx Ej prowokatorze, rozumiem że to tylko dotyczy kobiet no bo po facetach "z niższej półki" to już można jechać według ciebie.

Gość gość
No przykro mi ale przeciętny facet nie jest wysportowany ani nie zarabia "dużo" Typowa księżniczka xxx że co ? to są podstawy debilu! na takiego jak ty to nawet bym .....i jeszcze masz czelnosc oceniac kobiety po wadze i mieć jakiekolwiek wymagania . Dla mnie jesteś smiecie m.

Gość gość
Ej prowokatorze, rozumiem że to tylko dotyczy kobiet no bo po facetach "z niższej półki" to już można jechać według ciebie. xxx hejterze facet to nie człowiek udowodnione naukowo ;)

Gość gość
Kobieta to nie człowiek, kobieta to żebro :classic_cool:

Gość gość
Większość Polaków to smiecie. Zostaje mały procent facetów z wyższej półki i oni dopiero mogą mieć wymagania. Jesteś zerem.i nie możesz mieć wymagań. Człowiek to nie tylko waga A uroda intelekt zasadność dojrzałość . Tyle ze od nas wy jak i społeczeństwo wymaga wiecej. Od was nie wymaga sie prawie nie. Tyle tylko byście nie były zolzami i nie wpierdzielała za dużo a i tak nie potraficie sie z tego wywiązać a i tak wszystkie macie wymagania

Gość gość
11:29 No loszko przy twoich gabarytach jestem zdecydowanie nikim, zerem, skoro mnie zasłaniasz całym swym cielskiem...

Gość gość
Kiedy to do was dobrze. Mozecie tu se pisać i gadać i stekac. Takie jest życie kobieta i ta brzydka i ta ładna chce miec bogatego i przystojnego męża. A reszta to nas juz nie interesuje. Moze waze troche za duzo ale jestem w trakcie odchudzania i robie to dla siebie a nie dla jakiegoś wypierdka. I chce faceta bogatego.

Gość gość
Większość Polaków to smiecie. Zostaje mały procent facetów z wyższej półki i oni dopiero mogą mieć wymagania. Jesteś zerem.i nie możesz mieć wymagań. Człowiek to nie tylko waga A uroda intelekt zasadność dojrzałość . Tyle ze od nas wy jak i społeczeństwo wymaga wiecej. Od was nie wymaga sie prawie nie. Tyle tylko byście nie były zolzami i nie wpierdzielała za dużo a i tak nie potraficie sie z tego wywiązać a i tak wszystkie macie wymagania xxx nie interesuje mnie to