Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrywka żal

Jestem przegrywem w wersji żeńskiej

Polecane posty

Gość przegrywka żal

Jedyne co mi się w życiu udało to zdrowe dziecko, które kocham ponad życie. Reszta jest do d**y. Mam tak c*****e geny, że nawet syn nie jest do mnie podobny. Od podstawówki byłam nielubiana, wyzywana, nie miałam przyjaciół, ani znajomych. W każdej grupie byłam odrzutkiem. Nikt mnie nigdy nie podrywał, nie był mną oczarowany mimo, że nie jestem głupia ani odrażająca z wyglądu. Mąż desperacko szukał dziewczyny i zagadał do mnie, ale wiem, że nigdy mu się nie podobałam, bo "zakochał się w moim charakterze". Teraz żyjemy obok siebie, jestem bardzo nieszczęśliwa. Stałam się bardzo nudna, smętna, zastraszona, wszystkiego się boję, wyobrażam sobie najgorsze w każdej sytuacji. Zapomniałam nawet jak się uśmiechać. Moja własna matka jest dziecinną i infantylną kobietą, która zainteresowała się mną dopiero jak się zestarzała i nikt jej już nie chce nawet na jedną noc (często przyprowadzała do domu fagasów). Biorę leki od psychiatry, które słabo działają, do tego mam rozregulowany okres, który w tym miesiącu trwa już 2 tygodnie, więc nawet seksu nie mogę uprawiać. Czy jestem największym przegrywem na kafe?

Gość gość
Jest facet gerontofil, koprofil, sado-maso, pedofil, została mu nekrofilia do spróbowania, ale niedługo juz pewnie będzie ja praktykował. :(

Gość przegrywka żal
A z kobiet na kafe?

Gość przegrywka żal
Mam 27 lat, ale znając moje szczęście to do 30 pewnie dostanę raka, albo jakieś inne świństwo. I dobrze, natura eliminuje przegrywów jak ja.

Gość przegrywka żal
Czyściec?

Gość gość
gorzej piekło

Gość przegrywka żal
Czyli tu pasuję. Nie ma już ratunku.

Gość gość
Trudno mi zrozumieć takich jak ty, bo zawsze byłam w centrum, w grupie liderów i zawsze budziłam zainteresowanie, czasami niezdrowe u psycholi. Dlaczego podajesz się?

Gość gość
Jesteś jednym z nich?

"do tego mam rozregulowany okres, który w tym miesiącu trwa już 2 tygodnie" X no to z*********j w te pędy do lekarza, a nie na kafci stękasz! to mogą być krwawienia z różnych powodów, okres nawet jeśli rozregulowany nie trwa 2 tygodnie.

Gość przegrywka żal
Mam taki długi okres bo biorę tabsy od gina na "unormowanie cyklu". Śmiech na sali...

Gość eliminacja medyczna
dalej słuchaj lekarzy i rób co ci każą, trzeba być debilem