Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gołość

głos rozsądku

Polecane posty

Gość gołość

Gdy już człowiek dojrzeje do pewnych "standardów" myślenia i zaakceptuje prawa jakimi rządzi się świat... przestaje się "podniecać" pewnymi zagadnieniami, a dawne problemy z tej perspektywy wydają się być wręcz śmieszne. Polecam wszystkim ten stan. Oczyścić umysł, wyciszyć emocje, spojrzeć trzeźwo na życie.

Gość gość
No i?

Gość gość
Jak ktoś mi coś poleca to mnie boli na plecach a czasami niżej w okolicach łydek

Gość gołość
Poczekam na inteligentniejsze wypowiedzi.

Gość gość
Bardzo malobkonkretny glos rozsadku.

Gość gość
Nie wiem ile masz lat i z jakiej perspektywy na to patrzysz. Wypowiem się z mojego punktu widzenia. Jestem po 40stce, mam męża i dzieci. Swoje już przeżyłam i wiesz co? Może i fajnie jest osiągnąć taki stan, by zimno patrzeć na ten popieprzony świat, bez miłości, uczuć, gdzie liczą się tylko władza, kasa i doopa (kolejność dowolna), gdy już nie nawet siły wierzyć, że jednak miłość istnieje, są szczerzy i bezinteresowni przyjaciele i normalni życzliwi ludzie. Tylko po co? Co to za życie? Czy naprawde chcemy żyć jak roboty bez uczuć, jak jakieś pieprzone zaprogramowane androidy?

Gość gość
Widać nie każdemu pasują te "prawa". Bądź jak wolisz niektórzy najwyraźniej rodzą się rebeliantami;) pewnie to geny, nic nie poradzisz.:) Dasz radę wziąć ten stan rzeczy na klatę? Oby tak:)

Gość gość
Czym autor sie podniecal i jakie mial problemy, ze tak zachwala postepowanie wedle utartych przekonan i myslenie wedlug szablonow? Serio, cos jak taki jeden czlowiek- wielokrotnie mialam problem zeby zrozmiec co ten czlowiek tak naprawde ma na mysli.

Gość gość
Nauczcie sie dawac konkretne przyklady do tak ogolnych sformulowan w dodatku opartych o terminologie "w nawiasie". Konkret. Przyklad.

Gość gość szaarriiikkkk
Konkret:glos nie idzie w parze z rozsadkiem… Przyklad:glos zostal,rozsadek s*******il...nie dosc ze wszystko to jeszcze sie naglasnia...wlasnie tak to lecialo i leci,szkoda tylko dzieci….

Gość gołość
gość dziś To jest cudzysłów amerykański.

Gość gość
To jest i uwalniajace ale i przerażające.

Gość gołość
gość dziś Przerażać może jedynie głupota ludzka.