Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

34 tydzień i tylko 2 kg naplusie. Martwię się

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was miała problem z przybraniem na wadze w ciąży? Jestem w 34 tygodniu i przytyłam dopiero 2 kg:( nie ukrywam, że bardzo mnie to stresuje. W 31 tyg miałam usg i dziecko ważyło 1800g, więc normalnie.... zaczynałam z wagą 55 kg, teraz ważę 57kg. Bardzo się martwię:(

Gość gość
Czy jest szansa, że na końcówce mi jeszcze coś dojdzie?

Gość gość
Ja jestem w 22 tygodniu i tylko kg na plusie. Tylko ze ja ogolnie mam nadwagę. Teraz jem bardzo malo bo od wszystkiego mnie odrzuca. Mam w buzi taki smak jakby wszystko co jem było zepsute albo nieświerze, nawet chleb ciepły z piekarni trąca mi pleśnią. Z pierwszym dzieckiem przytyłam ponad 25 kg a na starcie miałam wagę normalną zdrową. Natomiast moja mama z pierwszym dzieckiem 28 kg na plusie a z kolejnymi dwoma już tylko 5-7 kg wiec może u ciebie w rodzinie tez tak było? Co na to lekarz?

Gość gość
No przy nadwadze to inna sprawa, ja niestety jestem bardzo szczupła :(

Gość gość
Lekarz ma to krótko mówiąc gdzieś

Gość gość
Ojej a co bys wolala miec 40kg na plusie ? Gdyby bylo cos nie tak to lekarz raczej by cos mowil. No chyba, ze swiadomie chodzisz do konowala

Gość gość
Bywa. Ja przytylam w ciazy 5 kg. Urodzilam w 36tc. Ale wymiotowalam, nic nie jadłam itd. Jesli z dzieckiem wszystko ok, to nie ma co sie martwic.