Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstrzymującakokeżanka

Masturbacja przez wstrzymywanie moczu

Polecane posty

Gość Wstrzymującakokeżanka

Mam pytanie. Jestem dziewczyną, która lubi nietypowy sposób masturbacji. Uwielbiam wstrzymywać siusiu do granic możliwości. W momencie gdy pęcherz jest pełny i widać wystający brzuszek masuję dól brzucha w miejscu pęcherza i uciskam... Mam marzenie, by ktoś poił mniensodą , masował dół brzuszka w miejscu pęcherza i kazał trzymać jak najdłużej, by już na końcu zesiusiać się w ubraniu . Czy kktoś ma podobnie

Gość gość
No ciekawe to chcesz się poznać możemy razem pisikać

Gość Nowy w mieście
Dobre. ;) Do tego sprawdzone i potwierdzone. Zero słowa o orgazmie, że było ci miło, wyjątkowo.. Jednym zdaniem. Masturbujesz się za każdym razem jak zechce ci się siusiu. Retoryczne, gdzieś musiałem się zalogować. Swoją drogą masz dużo lokatorów pod sufitem. Głębokich uniesień ;) 🖐️

Gość gość
polska idiotko będziesz miała po 40 przez to problem z nietrzymaniem moczu. :/

Gość gość
japiehdole... xD

Gość dark80
Ciekawe. Ja tak nie mam (jestem facetem), ale może mógłbym pomóc Ci zrealizować Twoją fantazję. Napisz do mnie na dark80@dark9.33mail.com.

Gość gość
Szczerze mówiąc nie widzę w tym nic dziwnego. Dziwią się tym tylko prawiczki co nie wiedza jak działa kobieta :) Największe podniecenie jest jak się przy seksie / masturbacji wstrzymuje się mocz. Jak byłam nastolatką też lubiła masturbować się z pełnym pęcherzem (tylko niekoniecznie po brzuchu). Przecież jak się uciska brzuch i naciąg skórę, to lechtaczka jest pośrednio stymulowana. No ale znowu, skąd prawiczki i faceci z małym doświadczeniem, wychowani na p****lach mają to wiedziec. ;) Wstrzymania moczu nie polecam bo to faktycznie na dłuższą mete niezdrowe.