Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nigdy nie ufajcie kobietom! Nigdy się z nimi nie żeńcie, a po narodzinach

Polecane posty

Gość gość

dziecka zawsze róbcie testy DNA! Gdy nie macie ślubu i dziecko okaże się, że nie jest wasz, to łatwiej zaprzeczyć ojcostwu i kopnąć zdradliwą kurwę w dupę.

Gość gość
Testy dna dziecka można zrobić za zgodą matki dziecka. Zgoda ojca nie jest wymagana :)

Gość gość
po co testy wystarczy ze grupa krwi się zgadza i wygląd jak skóra zdarta z ojca ,zresztą data stosunku udokumentowana i ze świadkami(noc po imprezie rodzinnej 50 -tescia )w strażnicy 1 maja -równe 9 miesięcy potem co do dnia urodził się syn. 30 stycznia!Zaręczeni byliśmy!!!Zapytał ,,chcesz dziecko?'' powiedziałam ,,chcę'!! a potem sie wyparł bo znalazł zdzirę na boku i mu odbiło na dodatek jego kuzynka zabroniła mu ślubu ze mną bo sama mu do łóżka lazła!,nie ufajcie dziewczyny facetom nigdy!nawet jak się oświadczy i nawet jak mówi ze chce dziecko a potem robi coś zupełnie innego! s

Gość gość
18:03 to w takim razie, właśnie w tym momencie odechciało mi się nawet dziecka (i nie tylko mi), nara.

Gość gość
jeśli facet ma podejrzenia nikt nie zabroni zrobić mu testu dziecku. a jak nie, nie daje sie nawiska i nie przyznaje do ojcostwa.

Gość gość
chociaż nie ! ,zmieniam zdanie warto robić testy żeby idiotki tj,ta k***a która mojego męża na alimenty naciągła nie myślała że znalazła frajera i łatwy sposób na kasę!s

Gość gość
Bez zgody matki nie można robić testy dna nieletniemu.

Gość gość
18.10 każdy normalny facet nie ma watpliwosci co do ojcostwa a jedynie k****arz je ma! jak można w ten sposób deptać godność kobiety?! tfu!! jak można tak niszczyć matke dziecka?? dobrze wiedział ze był pierwszy dobrze wiedział kiedy to sie stało ,łatwo to wyliczyć dobrze wiedział ze planujemy ślub dobrze wiedział że jestem wierna i z porządnego domu! wierząca a jednak zniszczył mnie i zdeptał za namowa swojej chorej kuzynki sexoholiczki ! czemu nie zrobił testów jak mu kazałam no czemu??? łatwo kogoś zniszczyć prawda?Szambo zawsze sądzi po sobie tylko po sobie!Zrobił nie tylko mi krzywdę ale przede wszystkim synowi!!!s

Gość gość
18.17 a dlaczegoi nie można? nie bedzie k***a mojego chłopa naciagać na kasę! mysli że frajera znalazła bo dziecko podobne do jej męża a nie do mojego! ,widać gołym okiem!,naciagła go bo on dobrze wie co z nią wyprawiał,głupi jak but z lewej nogi i tyle!Nie będą nasze dzieci wszystkiego sobie odmawiać ani ja nie bede sobie żył wypruwać i harować po 12h po to zeby tak kurfa miała kasę i mogła leżeć.!s

Gość gość
kazda facetka to szwina

Gość gość
jak kobieta odmawia testów dna odmawiajcie uznania i tyle, po co płacic na cudze

Gość gość
18.10 normalny facet wie co z kim i kiedy robił !nie ma ich na każdym rogu! i nie zwala winy na kobiete jak akurat poznał kolejną i chce się z poprzedniej wykręcić,normalny facet jest odpowiedzialny i nie niszczy ani matki ani dziecka!s

Gość gość
Tak mówi polskie prawo, matka musi wyrazić zgodę na testy dna. Facet jak będzie chciał nie zostaną zrobione. Musi wyrazić zgodę na piśmie matka. Gdy tak jak u Ciebie on nie chciał to już inna sprawa. Możesz go podać i nie wywinie się, ty zażyczysz sobie testów w celu ustalenia ojcostwa i on leży. Jak się nie zgodzi to zostanie uznany ojcem jak się zgodzi wyjdzie, że to jego dziecko. Możesz zarządać alimentów, ślubu nie możesz rządać. Po prostu s******l wykorzystał cię.

Gość gość
sisi ty zjepana k***o w*********j z forum!!!!!

Gość gość
18.26 ja mojego wręcz namawiałam na testy ale nie chciał bo dobrze wie jaki byłby wynik ! To jest podłe ,będzie się w piekle smażył za moją krzywdę i za krzywdę syna! Nie zasługuje na nas sądzi kurfiarz po sobie tylko po sobie i po swojej rodzinie ,nie potrafi zrozumieć ze kocham Boga i taka nie jestem.Nigdy nie odmówiłam testów bo nie mam czego się bać!!nigdy z nikim nie byłam oprócz niego to skąd z kosmosu to dziecko?znalazł kurfe annę komorowską na boku więc nagle wyparł się dziecka nagle ze aborcja nagle ze go wrobiłam i rózne takie ,dodatkowo bozena niermczyk uwiesiła mu sie u nogi i szlochała ,,rafał nie zeń się'' -kurfa mężatka! w dodatku jego kuzynka.Tfu co za patologia.s

Gość gość
18.30 ślub miał być na 200 osób cały z pieniedzy mojego ojca ,załatwiany 5 miesięcy naprzód -przyspieszony bo poczatkowa date mielismy ustalona na maj przyszłego roku ale wyszło ze jednak bedzie wrzesień,jak byłam w 5 miesiącu to poznał ta katowiczankę i naglę wszystko wywrócił do góry nogami ,zmuszał do aborcji itp,ja nie wiedziałam że ona jest tego powodem i ze jego kuzynka tez go buntuje.Zwlekał z tym do 4 dni przed ślubem kiedy było wszystko zapięte na ostatni guzik zadzwonił ze się nie żeni .Mój ojciec mało nie wyladował na tamtym świecie na zawał..bo to on ponosił wszystkie koszty ,nawet mieszkanie nam wykupił w Ustroniu.Powiedziałam mu ze nie chcę go znać i ze nie juz prawa do dziecka1 ze nic od niego nie chcę zadnych alimentów i zer rodzice mi pomoga wychować,Miałam spokój do póki syn sie nie urodził,w szpitalu nie wiem jakim prawem zjawił sięn jego kuzynka i tesciowa która tez wczesniej mówiła że go wrobiłam ,nagle sobie o dziecku przypomnieli,nagle on zechciał być ojce a tesciowa zarządziła ze dziecko ma być u nich i ze to ja do dziecka nie mam żadnych praw .-tylko ze to ja postawiłam na swoim że je urodzę kiedy on za dwie rece ciągnął mnie na aborcje na Czechy.-wyrwałam się.Po szpitalu wróciłam z dzieckiem do domu rodzinnego ,nazwisko dał mu mój tata ale ojciec dziecka nie dawał nam spokoju bo jego starzy naciskali ze ma nas przywlec do nich i że oni mają prawo byc ,,dziadkami'' tak wiec mój dał mi ultimatum ,,albo idziesz do mnie mieszkac -albo nie będziemy razem'' -żałuję ze nie ograniczyłam mu wtedy praw do dziecka i ze poszłam ,zniszczyli mnie i syna.Potem go uznał bo musielismy zmienić dziecku nazwisko zeby wziść ślub ale do dzić mi dziecko niszczy nie dorósł do ojcostwa.s

Gość gość
chętnie zrobię te testy bo nie mogę patrzeć na to jak mój syn cierpi..Wie o wszystkim .Nigdy gnojowi nie wybaczę tego jak mnie zniszczył ,upokorzył i wykorzystał.s

Gość gość
18:52 Za głupotę się płaci... Ja na Twoim miejscu to w du/pe nie chciałbym go kopnąć a nie wprowadzałabym się do jego matki. A niedoszłą teściową i kuzynke wyprosiłabym że szpitala.

Gość gość
Czyli to lata temu było :( Za późno już bo się przedawniło. Mogliście go podać jako oszusta matrymonialnego i zażądać zwrotu kosztów poniesionych na przygotowanie wesela które z jego winy zostało odwołane.