Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macierzynstwo zweryfikowalo wszystko i wkurza mnie gadanie bezdzietnych

Polecane posty

Gość gość

Bedac bezdzietna duzo rzeczy " nie zamierzalam" i planowam jaka to ja bede super matka ktora bedzie miala pasje hobby, nie bedzie wlaczala bajek swoim dzieciom tylko wymyslala kreatywne zabawy lub wycieczki a w dodatku bede piekna zadbana i super kochanka dla mojego meza. Niestety macierzynstwo wszystko zweryfikowalo. Wkurza mnie gadanie bezdzietnych. Takie maaadre ze one takie nie beda. Ze beda mialy czas ze beda zadbane itp Czasem nawet czlowiek nie ma kiedy zjesc pada na ryj a co tu mowic o makijazu czy silowni o rozwijaniu pasji nie wspominajac. Tylko nie zdaja sobie sprawe ze 99% z nich podzieli los matek ktore nie maja kiedy sie w tym kieracie po tylku podrapac

Gość gość
No cóż, ja wielu rzeczy nie zamierzałam i ich nie robię. Nigdy nie wychodzę z domu bez makijażu. Moje dzieci nie bawiły się komórkami i tabletami od maleńkości. Nie odstawiłam męża na boczny tor. Mogę powiedzieć, że w dużej mierze moje macierzyństwo wygląda tak, jak sobie zaplanowałam.

Gość gość
nikt ci nie kazal się dupcyc. Miej pretensje do siebie.

Gość gość
Widocznie masz autorska locho problem z organizacją swojego życia i tyle.

Gość gość
Wszystko tak wygląda do czasu, pozniej dziecko ma swoj rytm dnia, ty sie organizujesz, a jak masz meza ktory pomaga i rodzine to da sie dbac o siebie i miec czas na inne rzeczy