Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMO KIEDY WRACASZ NA PRAWKO?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy wreszcie przestaniesz się bać matki i życia? Kiedy wreszcie zaczniesz żyć po swojemu? Kiedy wreszcie weźmiesz swoje życie w swoje ręce? Kiedy wreszcie weźmiesz odpowiedzialność za siebie i swoje życie? Kiedy wreszcie wrócisz na kurs prawa jazdy? pozwól sobie na to, zrób to! nie patrz na to co matka powie, co ludzie powiedzą, tylko działaj realizuj to co chcesz osiągnąć

Gość gość
nawet odpowiedzieć się boisz a co dopiero iść na to prawko nie widzisz jak sobie życie chrzanisz? lecz sie chłopie

CZŁOWIIEKU NAWET I JUTRO ALE POWIEDZ MI CO JA MAM ZROBIĆ JAK TAKI MĄDRY JESTEŚ? w ubiegłym roku robiłem kurs na prawojazdy i po wyjeżdżeniu 28 godz odpuściłem przez instruktora bo mnie wkurwiał... i teraz chciałbym dokończyć kurs w innym osk, to co ja mam zrobić? czy będe musiał znowu wyrabiać ten numer pkk?

Gość gość
Przeciez on jest zbyt tepy,zeby cokolwiek w swoim zyciu zmienic.Zakladanie takich tematow to strata czasu.

Gość gość
przemo nie ściemniaj że nawet jutro, a to pytanie co masz zrobić to już setki razy zadawałeś i dostałeś setki odpowiedzi, doskonale wiesz co masz robić ale nie masz jaj by cokolwiek zrobić peasdo nieudaczna, już naprawdę k****a trace cierpliwosc do ciebie, nic totalnie nic do ciebie nie trafia, gnij k****a dalej na tej kafe, ja mam cie już w d***e głębokiej bo hooya wart jesteś, żadnej pomocy i żadnej rady nie jesteś wart

Gość gość
Ten Przemo,ktory teraz sie udziela to jego podszyw debile.

Gość gość
Znajdz prace. Ja orłem nie jestem a zarabiam 3-4 tyś zł miesięcznie

Gość gość
miałeś już tępaku sto razy powiedziane ale wolisz kretyna udawać, zresztą nie musisz bo nim jesteś nieudaczniku p*********y

Gość pisak

Przecież to jest ... i żadnego prawa jazdy nie zrobi. Przegryw jeden na utrzymaniu matki.