Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowadziewczyna

sylwester bez pieniędzy z chłopakiem

Polecane posty

Chciałabym spędzić w tym roku sylwestra z moim chłopakiem. Iść na bal za 200 zł nam się nie uśmiecha, bo oboje jesteśmy jeszcze w wieku nastoletnim, a pieniążki na drzewach nie rosną;) Miasto duże, toteż najtańsze hotele zajęte. Przed telewizorem siedzieć nie chcemy, a znajomym nie zamierzamy zawracać 4 liter. Może koncert w plenerze jak tysiące innych osób, o północy pokaz fajerwerków, ale co dalej? Powrót do mieszkania i butelka wina? Proszę o w miarę poważne odpowiedzi;)

Gość gość
powrót do mieszkania (każdy do swojego) i butelka kubusia

Gość gość
zakładam że macie lokalowe możliwości i że seks to już nie jest jakaś wyjątkowa atrakcja. Na taki wieczór/ noc trzeba jednak zaplanować coś wyjątkowego. Coś czego nie robicie na codzień, jakąś grę czy zabawę, erotyczną oczywiście. Np. przebieranki, czy zabawę w zadania - każde przygotowuje np. po 3 karteczki z pomysłami/ zadaniami. Garnuszek i losowanie. Dwie podstawy - wyczucie żeby nie przesadzić ale żeby było atrakcyjnie i bezwzględne posłuszeństwow wykonaniu. Czyli łącznie szkoła zaufania, luzu i poczucia humoru. Jak chce się spróbować nieco ostrzej to jest wersja z możliwością uchylenia się od wykonania z obowiązkiem wykonania losowania nr 2. To daje możliwość napisania jednego "mocniejszego" polecenia. Ryzyko osoby korzystającej z możliwości zmiany (losowanie tylko z dwóch poozostałych opcji partnera) jeżeli ta pierwsza wylosowana nie była wersją najostrzejszą.

Gość PPK
Zaróbcie. Ulotki, magazyny inne okazje pracy, przedświątecznie potrzebują. Możliwości są a chęci? ;)

Gość gość
piccolo na spólkę,cukierki i ew.bezlkholowy browar na dwoje,myślę że impreza będzie przednia,tylko nie zapomnij że po nowym roku powrót do szkoły więc doszoruj odblaski na tornistrze,śniegi mogą spaść...

Gość gość
eee to w tym wieku ma się już chłopaka? omg ty o nauce myśl a nie o chłopakach bo kiedyś skończysz jak te samotne wariatki na badoo czy innych portalach. Wybierz życie.

Gość gość
Po co wy się ludzie tak spinacie. Przecież to dzień jak każdy inny ..

Gość gość
Prosi o poważne odpowiedzi patrzcie ją:) jaka dorosła łohohoho

Swój wiek mam, szkołą martwić się nie muszę, a wolne w pracy każdemu się należy. Nie mam ochoty wyciągać spraw łóżkowych w takich miejscach. Napisałam licząc na jakiś dobry pomysł, ale najwyraźniej jedyne co można tutaj dostać to prześmiewcze komentarze. Jak dla mnie to możemy i z piccolo filmy oglądać, ale po prostu liczyłam na coś bardziej kreatywnego;) A sylwester będzie dla nas ważny, bo ze względu na wiele spraw, dopiero teraz spędzimy go razem;)

Zarobek to wg Ciebie prześmiewcza opcja? Z nieba kasa Ci nie kapnie. ;)

I od razu sprostowanie: wyżej, że wiek nastoletni, a niżej, że szkoła nie stanowi problemu - tak mi się życie ułożyło, że mogę wszystko sobie dostosować. Ani szkoła ani praca nie jest tutaj przeszkodą.

Zarobek nie jest prześmiewczą opcją, ale wydaj mi się, że fajni byłoby skorzystać z wolnego jeżeli mam taką możliwość;)

Gość PPKK
Do Sylwestra masz 35 dni. To jest 5 sobót. Ogarnij kilka dni i kasę masz. Może wieczorami gdzieś. Możesz chaty ludziom posprzątać, przed Świętami roi się od ofert. Wydaje mi się, że Tobie się nie chce zarobić na własną przyjemność. Nie truj ludziom. ;)

Gość gość
to ile ty masz lat droga kole zanko? Jesteś wogóle pełnoletnia? Bo z opisu wynika że możesz być -ekhem-bez urazy - ale w wieku gimnazjalnym.

Gość gość
pożycz od rodziców kasę, powiesz że oddasz jak znajdziesz robotę, czyli po Nowym roku.

Pieniądze by się znalazły, ale nie uważam, że spodoba nam się jakiś bal z obcymi ludźmi. Szukałam odpowiadających nam ofert, ale mimo tego, że miasto jest duże to brak zadowalających nas i działających w tym dniu atrakcji.

Jestem pełnoletnia, uczę się i pracuję, chłopak pracuje. Myślę jednak, że tutaj nic mi w oko nie wpadnie i skończy się na spacerze i oglądaniu komedii romantycznych popijając wino;)

Gość gość
hahahah niezły zawodnik z tego twojego typa:) tylko nie wiem z kogo smiac sie bardziej- z niego że jest taką zyciową ofermą co zyje za 300 zł bo go utrzymują czy z ciebie że jeszcze się zastanawiasz czy z kimś takim być.

Gość gość
sorry nie ten temat:)