Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie fantazje erotyczne, ale takie, ktore ciezko spelnic?

Polecane posty

Gość gość

Zamknieta w klasztorze i przychodzi mnich, sadystyczny.

Gość gość
Z cesarzem rzymskim albo królem wielkiego państwa.przytargano mnie do niego jako szpiega potem sam na sam tez klimat sado maso

Gość gość
Kazirodcze o siostrze de sade vtwierdzil ze nie ma nic glebszego

Gość gość
Ja mam taka fantazję często, że porywam kbietę, tak wieku około 25-30 lat i zaciągam ją otłumanioną do obskurnej piwnicy. Przywiązuję ją na stojąco do specjalnego stelaża i czekam aż zacznie odzyskiwać świadomość. W piwnicy panuje półmrok, tak, że ona prawie nic nie widzi. Jestem tam ale nie podchodzę do niej, słyszy moje kroki, raz z tyłu, raz gdzieś z boku, robię tam coś tak by co chwilę słyszała jakieś dźwięki, np kładzenia jakiegoś przedmiotu, coś spada na podłogę. Potem wychodzę aby za godzinę znów się tam pojawić, bawię się tak kilka razy. Następnie w masce np kozła, podchodzę do niej ale nic nie mówię, przyglądam się, odgarniam włosy, dodtykam delikatnie jej ciała. Zaczynam ją rozbierać ale bardzo powoli, ręce ma przywiązane do góry a ja powili zsuwam jej bluzkę do góry, gdy jbluzka jest już przy dłoniach w miejscu mniej więcej łokci przywiązuje je rece do stelaża a tam przy dłocniach odwiązuję aby bluzka mogła zejśc z jej rąk. Dłonie wcześniej mogę obwiązać jakąś taśmą aby się nie szmotać gdyby nie chciała jej puścić dłońmi. Zostawiam biustonosz i robię tak samo ze spodniami albo ze spódnicą,zależy w czym by była ubrana w chwili uprowadzenia. Zostawiam ją w samej bieliźnie, przejeżdżam delikatnie rękoma po jej ciele bawię się włosami. Wychodzę. Za jakiś czas przychodzę i dalej się bawię, rozbieram ją do naga, dotykam jej piersi i łona. Konstrukcja stelaża jest tak skonstruowana, że za pomocą korb i przełożen zębatych przekręcam ową kobietę w pozycję leżącą, a inną korbą rozkładam jej nogi, liże jej łono wargi sromowe i łechtaczkę, bardzo długo a następnie wchodzę w nią penisem i odbywam stosunek, długo. Potem jeszcze kilka razy, tak z tydzień albo dwa i wywoże do lasu ówcześnie faszerując ją prochami.

Gość gość
mnie tez neci siostra...zamoczylbym..

Gość gość
Gość 00.32 tylko jeden mnich? :)

Gość gość
ja znalazłem kobitkę która by narąbała na mnie , ale chyba dam się tylko obsikać i tyłek wyliżę bo taniej wyjdzie . szkoda że to za kasę niestety .

Gość gość
01:31 Mam podobną wizję, jednak w opuszczonej drewnianej chacie. Daleko od cywilizacji. Porwano mnie, stoję, ale ręce mam przywiązane wysoko łańcuchem, nago. Jest ciemno, gdzieśw oddali tli sie tylko świeca. Słysze kroki, raz z tyłu, raz z przodu, czasem jego spokojny oddech prawie na mojej skórze. Dotyka delikatnie moich włosow, ust. Potem czuje ostrze wedrujace nizej koło moich piersi. Odchodzi. Wraca po kilku godzinach, znow z ostrzem, nacina powoli i delikatnie moje udo, tak, ze mala wiazka krwi spływa po mojej nodze na drewniana podloge. Sluchala sie,widze tylko cien. Dotyka palcami krwi na podlodze, wstaje i powoli rozprowadza ja od moich piersi w dol, brzuch,az miedzy nogi. Wychodzi. Wraca nad ranem, gdy jestem zmeczona staniem i wyprowadza mnie na zewnatrz. Przywiązuje do drzewa i ....

Gość gość
Schyla się*

Gość gość
widze ze kobiety chyba lubia byc uprowadzone tylko widzisz facet by tyle nie czekal by sie za ciebie zabrac zwiazalby i rznal raz za razem

Gość gość
Gdzie i kiedy to przyjdę po Ciebie

Gość gość
mam fantazję, że sama idę na jakąś domówkę, trochę piję ale udaję bardziej pijaną niż jest w rzeczywistości. W końcu udaję że się urżnęłam w trupa, idę do jakiegoś wolnego pokoju, rozbieram się, zostawiam uchylone drzwi, tak żeby było mnie widać i udaję że śpię. Przelatuje mnie po kolei paru facetów, a ja nawet nie wiem kto, bo wszystko od tyłu a ja niby urżnięta tylko mamroczę i wypinam to co mam najlepszego. To taka niby przykra reminiscencja bo takie coś mi się młodzieżowo zdarzyło, tylko wtedy nie udawałam zamroczenia. Wcześniej miałam doła, jakieś rozstanie. Po wytrzeźwieniu cykor czy coś nie złapałam. Jak się okazało że ok, coraz mocniej wracało wspomnienie twardego, mocnego rżnięcia, niespożytych sił trzech albo czterech ogierów. Jeden chyba wrócił na powtórkę, bo ja kolejny orgazm a on nie kończył równego, miarowego tempa dokładnych i głębokich pchnięć. Dopiero on mnie naprawdę zmęczył i zadowolił. Z kacem i strachem dołek przeszedł, tylko następnego faceta musiałam szukać zupełnie poza swoim dotychczasowym towarzystwem - z wiadomych względów.

Gość gość
Do drzewa..mmmhh ambrozja

Gość gość
no drzewo sie przyda na opał masz fantazję zgodną z zegarem biologicznym a na wiosnę bedziesz szukał marzanny? ehehehe ...i jeziora aaa.... koniecznie w środku lasu a jak nie to może być na szczycie maszta w większym mieście :-) ja np. przykłat miałem seks wirtułalny w samolocie bojowym tylko koledze nie otworzył się parasol bo mu linki się nie wypręzyły gdyż poniekont były kiespkiej jakości a no i ciemno było w powietrzu a rano był odlot i na wieczór powrót ale pilot pomylił wschód z zachodem i tak too oto było

Gość gość
wiekszosc moich fantazji jednak spelniam...mam to szczescie, ze znalazlam faceta podobnie jebnietego do mnie :-D to co bym chciala kiedys zrobic, a co trudno spelnic to seks w jakims muzeum, zamku, starym kosciele itp... niestety groza za to zbyt duze kary, ale moze kiedys....

Gość gość
ja chciałabym żeby jakiś koleś gwałcił w tyłek mojego męża który byłby związany, a później wsadził mu z tyłka do ust. a ja bym była obok, patrzyła i się zabawiała paluszkami.

Gość gość
A ja lubie fisting w cipke :)

Gość gość
wybornie :-)

Gość gość
Ludzie tu nie o to chodzi ze macie partnerow z ktorymi mozecie robic dziwota, bo wiekszosc z nas spelnia swoje fantazje mniej lub bardziej. Mowa byla o fantazjach niemozliwych lub trudnych do spelnienia, jak bycie zgwalconym podczas wojny przez ss albo inne dzikie weze czy bycie branym przez mnicha jak ktos podal na poczatku czy uprowadzenie.

Gość gość
Moja fantazja, którą ciężko spełnić to seks grupowy z wymianą. Lizać cipkę żonie gdy ta druga mi obciąga i sama jest posuwana przez swojego faceta.

Gość gość
seks z dwoma kobietami, bez uczucia, bez dalszego ciągu, najlepiej anonimowymi dla mnie.

Gość gość
Chciałabym żeby mnie brało kilku gości na raz. Tak żeby mi aż c**e rozerwali.

Gość Yhym

Nie polecam rozrywania. Bardzo boli.

Coś o tym wiem dzięki porodowi.

Gość lamponiusz

Ja mam taką fantazję, że kocham się z obecną dziewczyną, moje byłe kobiety na nas patrzą. Nie wiem skąd ta fantazja 😉

Gość Zboczona 22

Poznałam faceta na forum i mam fantazje jak mnie gwałci..

Chciałabym mu teraz obciągać do rana. A nawet nie wiem jak się nazywa. Chyba ma 40 lat a ja mam 23..

Gość brunet35

A może jest tutaj kobieta chętna popisać o swoich fantazjach prywatnie (czat, mail, skype)? 

Gość Zboczona 22

Prywatnie to nie ma..

Gość brunet35

Zboczona 22 - a może jednak? 

Gość Zboczona 22

Nie. bo się jeszcze polubimy.. 

Gość brunet35

Być może, ale to chyba dobry początek znajomości? 🙂 Wolę pisać prywatnie, wtedy jest ciekawiej.