Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

300 latek który nigdy nie miał dziewczyny na stałe

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie byłem z nikim w związku na stałe czy jest sens w tym I wieku próbować jakiejś relacji na stałe czy już nie ma sensu się w to baniu Nie wspominając o małżeństwie i posiadaniu dziecija bo jak będę miał załóżmy dopiero 35 lat jak się ożenię to trochę późno na dzieci

Gość gość
33-300

Gość śmieć śmieć śmieć
Ja też nie byłem z nikim w związku, mało tego, nadal jestem prawiczkiem i nawet nigdy się nie całowałem:( :o a mam już 35 lat:o Jeśli chodzi o mnie, dałem sobie spokój z dziewczynami, bo ktoś taki jak ja, jest w oczach kobiet żałosną kreaturą a nie facetem. Całe życie byłem sam i nie nadaję się już nawet na przemiał, nawóz:( Chcesz? Możesz próbować jeśli nie boisz się porażki i masz twardą düpę. Ja niestety uważam, że w tym wieku już za późno na takie rzeczy, w zasadzie zmarnowałem życie:(

Gość gość
Znajdź sobie jakieś hobby nawet jak nie będziesz miał kobiety to przynajmniej nadal będziesz miał jakiś cel w życiu. https://cutt.ly/ywXd9

Gość starzeczpolamananoga
buahahahaha 35 lat i zmarnowane zycie? hahaha. To co Ty jeszcze robisz na tym padole lez, bo jeszcze drugie tyle przed Tb. Widze, ze jestes zdania, ze nic juz przez ten czas nie osiagniesz, w koncu to tylko 30pare lat tylko. Kiedy w Polsce przestanie w koncu gorowac to zasciankowe spojrzenie, ze zyja tylko mlodziaczki zaraz po 20, po 30 z kolei jesli nadal nie masz dzieci to jestes przegrywem. A mnie zal tych wszystkich mlodych, ktorzy w wieku 25 maja juz dwojke dzieci. Sorry ludzie, ale zyjemy w ciekawych czasach, rozwoj cywilizacyjny jest szybszy niz rozwoj mentalnosvi ludzi niestety. Ogolnie slabe prowo

Gość gość
Biblijny Noe spłodził trzech synów w wieku lat 500. Myślę, że w przypadku 300-latka, całe życie przed nim

Gość MattH
Ja mam 40 lat i moje znajomości to wyłącznie przelotne romanse. Najdłuższy "związek" trwał u mnie niecałe pół roku. Ciężko zmienić przyzwyczajenia starego kawalera. Do ciebie autorze pytania na które musisz sobie odpowiedzieć: 1. Czy lubisz samotność? (bo ja np bardzo lubię) 2. Czy potrafiłbyś dzielić swoją przestrzeń życiową z inną osobą? (bo ja nie) 3. Czy byłbyś w stanie zmienić w jakimś stopniu swoje zwyczaje dla dobra związku? (Ja nie) Jak widzisz ja już do końca życia zostanę starym kawalerem i bawidamkiem, ale dla ciebie twój wiek to żaden wyrok. Wciąż możesz ułożyć sobie życie. Tam gdzie mieszkam większość facetów układa sobie życie dopiero po 30stce. Pozdrawiam.

Gość śmieć śmieć śmieć
15:21 To niestety nie jest prowo, choć bardzo bym chciał:( Sama prawda i odczucia 35 latka samotnego całe życie, starego prawiczka:( Zmarnowałem życie i jest to nie tylko moje zdanie. Czuję ogromny nacisk, presję ze strony otoczenia, które wytyka palcami i daje mi do zrozumienia, że jestem ludzkim odpadem:o

Gość gość
jak 300 latek to faktycznie stary...

Gość gość
dużo da się zrobić w wieku 30 lat

Gość gość
Kurczę, a ja już w wieku 20 lat martwiłem się tym, że jeszcze nigdy się nie całowałem. Niepotrzebnie. Są tacy, którzy nie robili tego w wieku 30+.Mój problem to nie był żaden problem.

Gość śmieć śmieć śmieć
16:33 Są też tacy, którzy nie robili tego w wieku 30+ i już niestety nigdy nie zrobią:( Do nikogo się nie przytulą, nie potrzymają za rękę, nie poczują też bliskości i miłości kobiety. Cóż, życie wręcz koncertowo przegrane:( Może przynajmniej wpiszą mnie do księgi rekordów Guinnessa?:o

Gość gość
300 lat to jesteś w rekordzie księgi Guinessa

Gość gość
Poszukaj w muzeum.

Gość śmieć śmieć śmieć
Nie jestem autorem tematu, jedynie odpowiadam. Mam 35 lat. Moim zdaniem za późno zabierać się w tym wieku za takie rzeczy:o Gdy zdechnę jako prawik, który nigdy nie trzymał kobiety za rękę, może zostanę wpisany do tej księgi? Kto wie....

Gość gość
Przede wszystkim chlopaki jestescie w bledzie myslac, ze zwiazek z kobieta jest taki super. Tez z nikkim nie byłem ale mam sporo kolezanek, chodze na rozne imprezy itd. Kobiety sa tak samo paskudne jak my. To nie sa jakies slodkie aniolki, one tylko tak wygladaja. Pomyslcie sobie, ze nie bedac w zwiazku nigdy nie byliscie nighy ofiara przemocy ze strony swojej dziewczyny czy kobiety. Przemoc kobiet wobec mezczyzn i dzieci wystepuje rownie.czesto co przemoc wobec kobiet.

Gość gość
dokładnie kobiety są złe

Gość gość
I jako kobieta powiem ci że lepszy taki facet niż przechodzony

Gość gość
Uuuij

Gość gość
nigdy nie jest za późno ;) macie jeszcze szansę :)