Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze upiec ciasto do szkoly bezlodowkowe nie suche atrakcyjne dla dzieciCzyli?

Polecane posty

Gość gość
Ja za to piję mnóstwo kawy z mlekiem, jem dużo nabiału i uwaga - nie mam kompletnie żadnych problemów z zatokami! Nie mam również żadnych problemów zołądkowo-jelitowych! Niesamowite prawda? :O A tak serio - co nas obchodzi twoja matka? :O no ok, miała nietolerancję, ale to nie znaczy że większość to ma :O Ja nie znam nikogo z nietolerancją laktozy i co teraz? Znam tylko jednego bezglutenowca i to wszystko

Gość gość
mleko jest dla cielaczkow! nie dla ludzi! nie jestem weg/anka, ale serio ludzie, mleko nie jest dla nas. pojmijcie to.

Gość gość
A ja znam sporo osob z nietolerancja laktozy - moj maz, nasza corka, moja kuzynka, moje dwie kolezanki z pracy, kolega z poprzedniej pracy ...

Gość gość
Wole sama w domu zrobic sobie mleko z platkow owsianych lub kupic ekologiczne ryzowe.

Gość gość
Wow a ja znam bez tolerancji ta tamta tamtego i ten tamtej. A tak serio to szkoda mi zwierzat ktore my spozywamy. Widzialyscie jaki to horror jest dla nich ?

Gość gość
Tak mi tez zal zwierzat, wkurza mnie jak tylu ludzi mowi "ja lubie zwierzeta, szanuje zwierzeta, o jakie sliczny piesek" ale schabowe wpierda/la. ja nie jestem bez winy, jem kurczaki indyki. innego miesa nie jem. ale I tak wiem, ze jem trupy I zle mi tym. probowalam odstawic, nie umiem.

Gość gość
Ja mam to samo. Fakt, ze nie jem nic oprocz indyka i kurczaka ale pije mleko do kawy, platek sniadaniowych i kakao. Nie umiem odstawic miesa choc tez probowalam.

Gość gość
Do tego uwielbiam ryby, ktore tez cierpia niestety. Widzialam film z kurami, swiniami, krowami, bykami i rybami itp. To jest jakis koszmar. Wiecie ze oni odrazu zabieraja cielaka od krowy zeby mleka nie pil przywioazuja je do sznurow i one maja az pokoslawione wszystko. Znecaja sie nad nowonarodzonymi prosiakami. To jest tragedia. Rozlupuja im glowy, oznakuja takim rozgrzanym do czerwonosci pretem jakis numer bez znieczulenia. Te kurczaczki male to zabijaja o rure wala im glowy. To jest koszmar boze do czego te podle jak to nazwac szmaciarze sa zdolni

Gość gość
Mozna upiec brownie, szybkie i pyszne, sernik z galaretka, szarlotke.

Gość gość
Proste i szybkie muffinki :-)

Gość gość
Najprosciej to pierniczki.

Gość gość
Nietolerancję laktozy można sobie samemu "wyhodować" - wystarczy przestać jeść nabiał, po pewnym czasie organizm przestaje produkować odpowiednie enzymy i laktozy już nie będziemy trawić.