Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze upiec ciasto do szkoly bezlodowkowe nie suche atrakcyjne dla dzieciCzyli?

Polecane posty

Gość gość

No normalnie nie mam pomyslu!!! Plissss o pomoc!!!!

Gość gość
Chleb bananowy, biszkopt szpinakowy wyglada fajnie, ptysie sa pycha

Gość gość
Mleczna kanapka. Znajdziesz pelno przepisow w necie

Gość gość
Ciasto marchewkowe.

Gość gość
Bezlodowkowe czyli bez kremow totalnie to szarlotka, sernik, murzynek, zebra

Gość gość
Ooo dzieki:-) a ta mleczna kanapka da rade bez lodowki okolo 6 godzin

Gość gość
dziś Mleczna kanapka. Znajdziesz pelno przepisow w necie -a jak dzieci maja silna nietolerancje laktozy, jak np moj sn?? to co, nie zje ani kawalak? upiecz cos weganskiego I bezglutenowego I bez orzechow

Gość gość
No to nie zje. To chyba nauczyciel powinien poinformować autorkę ze jest jakieś dziecko z nietolerancją. Cała klasa ma jest marchewkowe ciasto, bo może twoje dziecko jest w jej grupie... bez sensu

Gość gość
Nie moze byc za slodkie, dzieci wola lekko kwasne. Placek ze sliwkami ( mrozonymi) kazdy lubi.

Gość gość
To mama powinna się dowiedzieć czy w klasie są alergiczne dzieci.

Gość gość
ja kocham jabłecznik z bezą.

Gość gość
Puszek z Kwestii Smaku. Pyszny i prosty. Tam jest z truskawkami, teraz można dac brzoskwinie z puszki.

Gość gość
14.27 Jak masz niedorozwoja to wysyłasz z własnym ciastkiem, abp zostawiasz w domu w ten dzień.. że niby dlaczego wszystkie dzieci w klasie mają przez niego jeść goowno

Gość gość
dziś lecz sie nan ogi bo na lgowe za pozno, Ty mozgu nie masz. I chyba nigdy nie jadlas dobrego, ba - przepysznego!! ciasta wege bez gluten ... np gryczane ciasto intensywnie czekoladowe z batatem I daktylami... cudo. no ale twoje prymitywne podniebienie musi miec pewnie tylko jakies kremy, tone bialego cukru I bialej maki :O

Gość gość
Niedorozwoja?! I ty jestes matka??

Gość gość
14.55 to żryj to dalej nikt inny nie musi

Gość gość
Mini serniczki z oreo z kwestii smaku. Na wierzch polej czekolada zamiast owocow. To jest zawsze hit ;)

Gość gość
gość dziś Nie moze byc za slodkie, dzieci wola lekko kwasne. Placek ze sliwkami ( mrozonymi) kazdy lubi. xxxxxxxxxxxxxxx Mów za siebie i za swoje dzieci.

Gość gość
Niedorozwoje won do domu.

Gość gość
gość dziś dziś lecz sie nan ogi bo na lgowe za pozno, Ty mozgu nie masz. I chyba nigdy nie jadlas dobrego, ba - przepysznego!! ciasta wege bez gluten ... np gryczane ciasto intensywnie czekoladowe z batatem I daktylami... cudo. no ale twoje prymitywne podniebienie musi miec pewnie tylko jakies kremy, tone bialego cukru I bialej maki pechowiec.gif xxx Jako była weganka, a obecnie wegetarianka jedyne co mogę powiedzieć o wegańskich ciastach - są ohydne. O ile wegańską kuchnię uwielbiam, o tyle wegańskie słodycze są niesmaczne dla mnie. Więc zachowaj swoje uwagi o prymitywnych podniebieniach dla siebie, bo to, że ty coś lubisz, nie znaczy że to jest jedyna prawidłowa wersja dla całego świata :O

Gość gość
gość dziś Nie moze byc za slodkie, dzieci wola lekko kwasne. Placek ze sliwkami ( mrozonymi) kazdy lubi. xxx Każdy? Ja nienawidzę :O mów za siebie, a nie za każdego, bo nie wiesz co kto lubi.

Gość gość
Jak mnie takie zachowanie niektórych matek drażni. Ten nie je tego, tamten tamtego, a czemu akurat takie, a nie inne słodycze na urodziny, bale, występy...... A czemu np pałki z kurczaka, jak dziecko mięso z kością ma jeść, serek nie ten, tego nie może. Wszyscy mają się podporządkować jednej mamie, bo ona by dała co innego. To upiecz stara ruro, przyjdź i pomóż, kup i się madruj, a nie próbujesz ustawiać wszystkich zaczynając od rodziców innych dzieci po dyrekcje, bo twój młody ma alergię, nietolerancje, tego nie lubi, tamtego nie może. To nie koncert życzeń, a inni rodzice nie mają obowiązku ani prawa wypytywac się o choroby obcych dzieci. Jedynie co możesz to zgłosić u nauczycieli by w miarę możliwości przy różnych okazjach starali się o słodycze odpowiednie dla dzieci z najrozniejszymi alergiami. Tyle.

Gość gość
gość dziś dziś Mleczna kanapka. Znajdziesz pelno przepisow w necie -a jak dzieci maja silna nietolerancje laktozy, jak np moj sn?? to co, nie zje ani kawalak? upiecz cos weganskiego I bezglutenowego I bez orzechow X Co kogo obchodzi twój syn? Większość ludzi nie ma żadnych nietolerancji i mogą jeść wszystko. Nikt sie nie będzie specjalnie przemęczał z wymyślaniem nie wiadomo czego na wypadek gdyby ktoś miał jakąś nietolerancję. Wtedy po prostu dziecko nie zje i tyle. Nikt będzie ustawiał swojego czasu i pieniędzy pod jakieś obce dziecko, nie jest ono pępkiem świata.

Gość gość
Ludzie to jedyne zwierzeta na tej planecie, ktore spozywaja mleko zwierzat... inne zwierzeta pija mleko tylko jako niemowlaki, I tyle... :O

Gość gość
Dokladnie. Za kogo ma sie taka franca jedna z druga zeby narzucac komus cos. Śfynio jak lubisz to zrob i wpiertalaj az sie po/sr/asz i po/rzy/gasz.

Gość gość
Większość ludzi nie ma żadnych nietolerancji i mogą jeść wszystko. - g**no prawda. wiekszosc ludzi nie wiem, co sie dzieje z ich jelitami na ich wlasne zyczenie... a potem rozpacz, bo choruja jak maja 50,60 lat. moja mama - miala non stop chore zatoki. zesto bole jelit, zoladka. biegunki. za moja rada zredkowala mleko I jego przetowry. potem odstawila calkowicie na miesiac. jelita, zoladek jak nowe niemalze. nie spozywa nic od mleka od prawie 3 lat I nie ma zadnych juz problemow z zatokami. a kiedys to pol roku przez nie cierpiala. I otolaryngology poparl ja, ze wielu ludzi ma problem typu ucho/zatoki/nos przez mleko... bo nie tolerujemy go po 3-4 roku naszego zycia. ...

Gość gość
No to jak twoja mama ma takie problemy to znaczy, ze wszyscy lub wiekszosc ma ? :/

Gość gość
Wzruszajaca ta historia z twoja mama ale co nas to ?

Gość gość
Ja mam zatoki średnio 2-3 W roku, kończy zawsze się na zastrzykach, ostatnio miałam 14 dni!! I uwaga... wogole nie pije mleka, nie jem jogurtów czy serkow, bo nie lubię. Serio. Czasami śmietana w zupie. Ale to bardzo rzadko. Hmmm.... chyba nie na wszystkich to działa:)