Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest jakiś ratunek dla moich włosów

Polecane posty

Gość gość

Mam suche i zniszczone włosy na końcach, u nasady przetłuszczające się, obcinać czy da się je jakoś uratować?

Gość gość
Koncowki sciac i brac selen ;)

Gość gość Jolanta
Moja córka też tak miała; ścięła końce, a ja jej zamówiłam ACM NovoPhane szampon sebo-regulujący w aptece iternetowej wapteka , skutecznie zmniejsza wydzielanie sebum dzięki czemu włosy nie przetłuszczają się tak szybko :)

Gość jamanka
Końcówki musisz obciąć żeby w łosy trochę odżyły i ładniej się układały, możesz na same końcówki nakładać bawełnę to nieco się wzmocnią. Ja biorę kapsułki http://oeparol.pl/ które nie tylko wzmacniają włosy ale także paznokcie, dla mnie rewelacja

Gość joasiabilecka
Koncowki możesz podciąć. Włosy ci sie troche wzmocnai i beda lepiej rosly. A jesli chodzi o pielegnacje to moze olejki? Nie tylko takie klasyczne do nakladania na dlugosc wlosow, ale tez wpostaci szamponu (ja lubie Kalice).

Gość gość
Próbowałaś kuracje kolagenową produktami Souvre. Efekty rewelacyjne.

Gość gość
Weź sobie kwas foliowy i biotyne conajmniej 5 (na allegro masz 10mg) co ważne weź żelazo najlepiej to" szelazo" które wolniej przenika do organizmu przerzuc się na szampon dla dzieci z kaczuszka ten bambi stary jak świat 3 zł kosztuje i postaraj się przed myciem olejowac włosy, dodatkowo co mycie nakladalam odżywkę z drogerii hebe firmy seria miód coś tam kg kosztuje z 12zl:) przeszłam ze spalonych blond włosów przedłużanych prostowanych i nagle zrobiły się długością do ucha.... A teraz mam swoje naturalne do pasa ale systematyczność na pierwszym miejscu

Gość gość
Elastabion Floslek zdziałał u mnie cuda.

Gość gość
L'biotica ma doskonałe preparaty do włosów, każdy kolejny jest po prostu lepszy.

Gość justa12

Witaminy, witaminy i jeszcze raz witaminy oczywiście w rozsądnych proporcjach. Włosy tak jamo jak i skóra potrzebują odpowiednich minerałów i składników odżywczych.  Polecam świetny suplement jakim jest Oeparol, biorę go już od roku i naprawdę widać różnice. 

Gość witalka

podetnij koncowki, kup dobry szampon i odzywke (np. herbal solution z inoaru), a na wykonczenie fryzury wcieraj kilka kropel olejku arganowego (inoar ma taki stuprocentowy oryginalny).