Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która opcja lepsza dla prawiczka 33 letniego?

Polecane posty

Gość gość

Opcje są dwie: 1) prostytutka, do której się przymierzam. Kiedyś gadałem z nią przez telefon, ostatnio zacząłem mailować. Wstępnie umówiłem z nią się na 14 albo 15 grudnia... 2) Dziewczyna z pracy. Jest ode mnie 10 lat młodsza. Jest bardzo w moim typie i chyba ja też w jej, bo zauważyłem, że mnie obserwuje (ewidentnie, nie to, że coś dopowiadam sobie). Ale mówiąc krótko i szczerze, nie mam za bardzo jaj, żeby do niej zagadać. Parę lat temu miałem podobną sytuację nawet bardziej ewidentną, bo dziewczyna się do mnie uśmiechała. Ale miałem wtedy za dużo problemów i rozeszło się po kościach

Gość gość
Dla kazdego po 18 roku zycia bedacego prawiczkiem najlepsza opcja jest prostytutka. Jestes jeszcze niepewny siebie i latwo cie "zniszczyc". Prostytutka tego nie zrobi a ona mlodsza i miala juz pewnie z 6 czy nawet 10 partnerow seksualnych.

Gość gość
19:27 - Tylu na pewno nie miała. To porządna, schludna i pachnąca dziewczyna, a nie jakaś meliniara

Gość gość
Kobieta to nie kibel.

Gość gość
Kazda dzis jest taka a ty jestes frajerem, ktory nie wie nic o kobietach i dlatego zadajesz takie pytania na forum. Twoja kolezanka innym juz ciagnela i dawala w tylek a z toba sie koleguje bo nie jestes dla niej mezczyzna a meska przyjaciolka.

Gość gość
Xle się wyraziłem. Jeszcze z nią nie gadałem, a dowiedziałem się ile ma lat, z jej rozmowy na stołówce. Widuję ją od ponad miesiąca. Więc to nie koleżanka a po prostu dziewczyna z pracy

Gość gość
23 letnia dziewczyna nie musiała być meliniarą, żeby mieć 6 partnerów, wystarczy partner rocznie i tadam. Nie każda ma szczęście poznać kogoś na lata mając 19 lat jak ja miałam. A patrzeć się może, bo jesteś ciekawym zjawiskiem albo szuka betabankomatu. Jak masz 33 lata i jesteś prawiczkiem(nie z powodów religijnych) to marne szanse, że nagle wzbudzisz prawdziwe porządanie.

Gość gość
Jak to rocznie? Musiałaby już dawać w wieku 17-tu lat, to nie patologia?

Gość gość
Hmm trudna sprawa,ale do przejścia,nie oceniam.sama jestem 28 letnia kobieta od 2och mężatką z rownolatkiem. Proponuję skorzystać z usług prostytutki,nawet kilkukrotnie żeby nabrać wprawy i osmielic się,a później brać się za dziewczynę z pracy i nie zwlekać.skorzystaj z prostytutki np 3x do końca roku i będzie dobrze.pozniej zagaduj dziewczyny,nie ma na co czekać. My doceniamy i wolimy gdy facet przejmuje inicjatywę tak jest przyjęte nawet w naszej kulturze. Powodzenia

Gość gość
Oczywiście z prostytutka zabezpiecz sie

Gość gość
JA jestem prawikiem z powodów również poniekąd religijnych. A ja brzydalem nie jestem. mam długawe jasnobrązowe włosy, pociągłą twarz, 185 cm wzrostu, bladą cerę. Wyglądam, jak perski arystokrata. A to też jest fajna dziewczyna, o zdrowych aryjskich genach

Gość gość
Weź, 6 lat temu nie było 500+ to skąd miała mieć na kieszonkowe.

Gość gość
Może zetnij te włosy na krótko,to też jest cechą męska krótkie włosy,mało która kobieta lubi długowłosego faceta.mnie osobiście by to odrzucalo

Gość gość
Trochę pochodz na siłownię żeby nie wyglądać jak szczypiorek czy brzucha,osmiel się z prostitut, zetnij włosy, zagaduj i głowa do góry. Będziesz niezły alwaro☺

Gość gość
Lubię swoje długie włosy. To fryzura barbarzyńska. A szczypiorkiem nie jestem. Ważę koło 90 kg

Gość gość
To już twój wybór ale z długimi włosami to Ty raczej brania miał nie będziesz i pisze to jako kobieta. Może to będzie taka Iskierka do zmian w twoim życiu. pozdrawiam i powodzenia ☺

Gość marcin_wawa
Ty, stary, ale zdaj sobie sprawę, że możesz być przyzwyczajony do masturbacji, to nie jest tak, że jak zobaczysz gołą laskę, to ci nagle stanie, zwłaszcza po 20 latach trzepania konia. Nie, goła panna nie zrobi na tobie żadnego wrażenia. Ale kobieta to nie tylko cipka, doświadczaj całego jej ciała, jak tam już pójdziesz.

Gość gość
Spokojnie jestem na no fapie, od kilku tyg. Z resztą ja konika biję od lat 12 nie 20, z dłuższymi przerwami. W tym raz przerwą 5,5 letnią.

Gość gość
Prosta dutka chyba

Gość gość
gdybys byl prawdziwym facetem, bys tylko miedzy samymi meszczyznami pracowal. na budowie na przykład

Gość gość
Cieszcie się prawiki, że żyjecie w dobie internetu i możecie spokojnie wybrać na roksie panią i do niej pójść. Nie tak dawno, w latach 90-tych na przykład, musielibyście chodzić po szemranych dzielnicach, burdelach i użerać się z alfonsami Obejrzyjcie sobie w "chłopaki nie płaczą" scenę z Czajką. Czajka grał tam alfonsa, a Mucha i jeszcze druga pulchna aktorka, której nie znam, grały prostytutki. Rok 1999 - samo życie

Gość gość
a ja znam przypadek gościa, który w burdelu został za nic pobity przez ochronę

Gość gość
gość dziś Podobna sytuacja była w książce "Buszujący w zbożu".

Gość gość
19:14 - On został pobity, bo niechcący włączył alarm.:) a burdel mu to potem zrekompensował darmową usługą i chyba czymś jeszcze

Gość gość
Ale słyszałem, że straszne to było. Kark z ochrony usiadł na nim i walił go pięściami po ryju

Gość gość
Stawiam na dziewczynę z pracy, bo od prostytutki możesz syfa złapać

Gość gość
co wy mu radzicie? :O prostytutkę zamiast tej dziewczyny która mu się podoba? Ja bym wybrała opcję drugą, która powinna być tą pierwszą..spróbuj, co Ci szkodzi ;) Ja tam nie wyobrażam sobie seksu z kimś bez uczuć szczególnie jako dziewica i szczególnie jeśli mam kogoś na oku..a dużo kobiet brzydziłoby się facetem, który był na d****ach :P Ale..nie pytaj się nas, rób jak czujesz i uważasz :) A długie włosy u faceta są super ;)

Gość gość
Stulejka gdzie mieszkasz.?