Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która opcja lepsza dla prawiczka 33 letniego?

Polecane posty

Gość gość
Właśnie? Skąd ta krytyka długich włosów?

Gość marcin_wawa
To da się na no fapie dłużej jak 2 tygodnie? :-O Jest kupa energii, której - jeżeli nie zużyjesz gdzieś - wewnętrznie cię wykończy, zacznie dołować. Jak to jest u Ciebie?

Gość gość
Energia seksualna to energia twórcza. Gdybyś był myślący to byś ją inaczej spożytkowal. Albo idź na k***y i skończ jęczeć bo to żałosne.

Gość gość
01:47 - Energia seksualna to energia twórcza. Ale o tym wiedzą ci, którzy się okultyzmem interesują. Albo Freuda czytają, bo on używał na to pojęcia "sublimacji"... A ja mam w pracy tydzień przymusowego wolnego, więc z wyżej wspomnianą dziewczynką niestety się nie widuję

Gość gość
01:22 - Nie jestem stulejka, mieszkam na Dolnym Śląsku, we Wrocławiu konkretnie

Gość gość
dałbyś mi jej nr? Tej prostytutki?

Gość gość
Ze zrozumiałych względów nie:) Kliku portali długich i szerokich jest. Każdy znajdzie coś dla siebie:D

Gość Myszunia88
Prostytutka ! Jak się będziesz czaił a tą dziewczyne to do końca życia nie zaruchasz.

Gość gość
hahaha ale jaja. Mężatka radzi typowi by poszedł zaroooochać do kurfy:) W prostytutkac nie ma nic złego,tylko z nimi jedynie klasyk i ew.francuz w gumie nic poza tym - zero buzi,buzi ,całowania,miziania,lizania - czemu? Wiadomo:) Bolene pozostałości,wstydliwe latanie po lekarzach,a to poza tym kosztuje:) działaj do tej typiary chłopie,powie nie to trudno i szukasz wtedy nowej. Jak jesteś frajerem który tylko gada a nie działa nie dziw sie że cie olewa:)

Gość gość
długie włosy nie mają brania wśród kobiet?:) Pitolisz chłopie - laski uwielbiają długowłosych facetów,nawet nie wiesz ilu ja takich na studiach widziałem co mieli kłaki po kolana a w laskach przebierali jak w ulęgałkach:) A specjalnie przystojni z twarzy nie byli. Facet z krótkimi też ma branie wszystko zależy jaki dana laska ma gust.

Gość gość
12:25 - U tej prostytutki, o której piszę jest ful, z grą wstępną łącznie. A i ona jest bardzo całuśna (ma taką opinię na garsonierze). Sama mi napisała, że mogę sobie z nią pozwolić na wszystko pod warunkiem, że nie jestem "chamem, ani zboczeńcem"... Ten "tylko klasyk w gumie i francuz" to raczej w burdelach głównie. A ja do burdelu nigdy nie pójdę, tylko ewentualnie do cichodajki z ogłoszenia

Gość gość
marcin_wawa - Z masturbacją jest ten myk, że jest bardzo korzystna na krótką metę, ale... równie bardzo szkodliwa na dłuższą...

Gość gość
2) wiesz dlaczego? bo ja bym nie chciała być z kimś, kto był u prostytutki i jeśli jednak zdecydujesz się na 1) to odłóż sobie kasę na zrobienie testów na HPV (nawet w kondomie można się zarazić), HSV, i inne jak już z ciebie taki desperat, to spróbuj najpierw zdobyć serce 2) zanim wykupisz jednorazowo użytkowanie czyjej pipki

Gość gość
bosze 2018.11.26 perski arystokrata? a ona o aryjskich genach? może fakt, prostytutka, bo może zniechęcisz ją osobowością, a i są dziwne kobiety, którym bycie u prostytutki nie przeszkadza a tak na prawdę, do tej która tu polecała prostytutki, bo to jest przyjęte w naszej kulturze - twój mąż był u prostytutki ile razy? nie, nie, mnie to brzydzi swoją drogą możesz zrobić sondę, - czy mężczyznom nie przeszkadzałoby to, że ich kobieta była np. kiedyś sponsorowana - czy kobietom nie przeszkadzało by to, że ich mężczyzna chodził na prostytutki

Gość gość
Bo słowo "Ariya" znaczy w języku staroperskim i sanskrycie "szlachetny". Wiadomo, ze starych inskrypcji, że perska arystokracja określała siebie mianem "ariya", czyli de facto to oni jako pierwsi nazwali siebie "Ariami/Aryjczykami", i tymi najprawdziwszymi Aryjczykami ex definitio byli. A co do osobowości to spokojna twoja rozczochrana. Ja wiem, z kim i o czym rozmawiać mniej więcej, albo kiedy rozmawiać.

Gość gość
Swoją drogą dziewczyna z pracy mi się wydaje opcją jak najbardziej zdrową i naturalną, jednak czuję, że za chwiejnie stoję na nogach, żeby się za nią zabierać. Z prostytutką zdaje się być z górki, z dziewczyną z pracy pod górkę

Gość gość
Dobre geny to podstawa, zeby rozpatrywac dziewczyne jako potencjalna zone

Gość gość
Wiem co to są Arianie łosiu. Śmieszy mnie to porównanie i zestawienie. Ale aryjska uroda to tekst niczym z Mein Kampf. Ty zaś ze swą urodą wpisujesz się w typ żydowski. I niech będzie wam na zdrowie. A więc biorąc pod uwagę zestawienie - sprzeczność. Możliwe też że nie jesteś zupełnie w jej typie. W moim byś nie był. W sumie to twoje życie i choć gardzę ludźmi korzystającymi z usług prostytutek (nie prostytutkami, a ich klientami - przerzuć sobie konotacje dotyczące kurwy na klienta - kurwiarza i masz moją opinię) to w sumie po prosu potem się przebadaj choć faktycznie to może będzie twoja jedyna okazja żeby uprawiać seks. Więc nikogo potem nie zarazisz. O ile nie będzie używał też twojego ręcznika.

Gość gość
taki świetojebliwy byles edelgascie,a teraz takie rzeczy wychodza. nieladnie

Gość gość
Arianie to chrześcijanie nie wierzący w Trójcę Św, ale w to, że Mesjasz/Jezus jest mniejszy od Boga Ojca.Wyznanie takie było

Gość gość
Jaką żydowską, co Ty p********z? "Możliwe też że nie jesteś zupełnie w jej typie. W moim byś nie był." A koniowi przywiązanemu do bryczki melduj, czy jest w twoim typie, czy niej. A co do niej, to to, że często mnie obserwuje, co zaobserwowałem jest raczej przesłanką za tym, że jestem w jej typie. To sprawia, że ona chodzi mi po głowie. I jestem pewien, że kiedy ona się na mnie patrzy też coś chodzi Jej po głowie. Tylko chuj wie, co to jest..:D Może ma mnie, za jakiego bandyta, który chce jej zrobić krzywdę, kto wie.... Ale ja, zgodnie z zasadami ogólnie przyjętej kindersztuby, staram się na nią nie patrzeć i to, że mnie obserwuje, zauważam głównie kątem oka. Co optuje, za pierwszą opcją:D

Gość gość
Swoją drogą, że gardzisz klientami prostytutek, a nie samymi prostytutkami, bo jak to się mówi "nie ma dymu bez ognia"... Komuś, widać, solidarność jajników wykoleiła mózg na manowce manowców...

Gość gość
One nie płacą za seks. Za namiastkę miłości. Dla nich to biznes, dla was coś więcej. Kto jest w gorszej sytuacji i na pozycji wygranego, diler czy narkoman. Ten, który coś oferuje, czy ten, który tego potrzebuje. Nie gardziłabym pewnie, gdyby to był ktoś niepełnosprawny. A tak - to mogę sobie oceniać, jak mi się podoba. Dla mnie k****arz, to gorzej niż k****. I tyle. I co tam jeszcze? Że ona się patrzy i ty sobie dopowiedziałeś historyjkę? Powiem co coś. w takim tempie ty o zagadaniu do kobiety pomyślisz, jak będziesz mieć 59 lat. Spróbujesz raz i ci nie wyjdzie, co cię utwierdzi w twoim przekonaniu, że dobrze robiłeś przez ostatnie 59 lat. Ale wiesz co, lepiej dla dziewczyny, że boisz się do niej zagadać. Po co jej taki tchórz, który jest przeczulony na swoim punkcie. Mnie się taki typ urody nie podoba. :D lalalalala

Gość gość
"Kto jest w gorszej sytuacji i na pozycji wygranego, diler czy narkoman. Ten, który coś oferuje, czy ten, który tego potrzebuje." Dlaczego od razu potrzebuje? Po prostu ma ochotę i kaprys, tak jak pójść casem na piwo "Mnie się taki typ urody nie podoba. smiech.gif lalalala" A chuj to kogo obchodzi, co ci się podoba, co nie?

Gość marcin_wawa
Jak u licha siedząc w domu wykorzystać energię seksualną - pojęcia nie mam. To nie uzależnienie, tylko ujście energii.

Gość gość
marcin_wawa - Poczytaj sobie o Freudzie i jego pojęciu sublimacji. Freud twierdził, że przekształcony popęd seksualny w człowieku jest w nim główną energią, głównym motorem, który pcha go do wszelkich osiągnięć. Okultyzm też o tym uczy

Dnia 1.12.2018 o 19:32, Gość gość napisał:

marcin_wawa - Poczytaj sobie o Freudzie i jego pojęciu sublimacji. Freud twierdził, że przekształcony popęd seksualny w człowieku jest w nim główną energią, głównym motorem, który pcha go do wszelkich osiągnięć. Okultyzm też o tym uczy

Jak dużo działam, to fajnie jest nie walić, ale jak siedzisz w domu i nie masz jak wykorzystać tej energii... masakra :P Zerknę na tego Freuda i okultyzm.