Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten Przemek jest taki brzydki,ze porzygac sie mozna.

Polecane posty

Gość gość

W dodatku strasznie smierdzi.

Gość gość
Paskudztwo.

Gość gość
Mateusz nie jesteś lepszy i masz garba

Gość gość
Jaki Mateusz ? Kobieta jestem :)

Gość gość
o kim mowa ?:classic_cool:

Gość gość
Nastroszony Fiut dziś TY JESTES BRZYDSZA x Skad chcesz wiedziec,niedomyty bydlaku ? :) Do piet mi nie dorastasz.W dodatku smierdzisz.

Gość gość
Nie smierdzi bo ja w przeciwienstwie do ciebie dbam o higiene :) I wybierz sie do dentysty,bo z mordy tez cie je/bie :D

Gość gość
Nastroszony Fiut dziś TAK DBASZ A MASZ ZAGRZYBIONĄ PIZZDE x Zagrzybiony to ty masz mozg,dlatego jestes taki tepy :) I smierdzi ci spod napleta zepsutym serem,umyj sie wreszcie.

Gość gość
Prawda boli haha :D

Gość gość
Skąd wiesz, że coś mu śmierdzi? Wachalas?

Gość gość
gość dziś Skąd wiesz, że coś mu śmierdzi? Wachalas? x Sam kiedys zakladal tematy,ze sie nie myl tydzien i od niego je/bie.W dodatku wstawial tu zdjecie swoich popsutych zebow,tak wiec...

Gość gość
A ty jesteś taka piękna? Pokaż zdjęcie to ocenimy tą twoja urodę. A jeżeli nawet jesteś ładna to głupia na pewno, IQ szympansa skoro nie rozumiesz, że nikt sobie wyglądu nie wybiera tylko się z nim rodzi. No wyjątkowa tepota z ciebie. Acha, z inteligencją też człowiek się rodzi, więc taka glupiutka pozostaniesz już do końca życia.

Gość gość
Przemo, dlaczego w avku masz foto mirka fajfusa?

Gość gość
Jak ktoś zakłada tematy, że się tydzień nie mył to przecież widać, że ma jakieś problemy psychiczne. Normalny człowiek dba o higienę. Przemek chyba ma depresję i fobię społeczna a nie chce się leczyć.

Gość gość
gość dziś A ty jesteś taka piękna? Pokaż zdjęcie to ocenimy tą twoja urodę. A jeżeli nawet jesteś ładna to głupia na pewno, IQ szympansa skoro nie rozumiesz, że nikt sobie wyglądu nie wybiera tylko się z nim rodzi. No wyjątkowa tepota z ciebie. Acha, z inteligencją też człowiek się rodzi, więc taka glupiutka pozostaniesz już do końca życia. x Ale nie kazdy jest taki glupi (jesli mozesz to pojac),zeby wstawiac swoje foty na forum.A jesli to robi,to musi sie liczyc z krytyka.Nie kazdemu taki brzydal bedzie sie podobac.A tak swoja droga to Przemo ma wielbicielke,ulala :D Pewnie tak samo brzydka i smierdzaca jak on haha :D

Gość gość
Jesli ona mnie obraza,to ja tym bardziej moge.

Gość gość
Nie trzeba być wielbicielką Przemka. Wystarczy po prostu być człowiekiem dla drugiego człowieka. Jak wstawia tu swoje foty, niestety również rozebrane to przecież widać, że coś z nim nie halo. Uważaj, bo zło wraca, jak będziesz tak wyśmiewać chorych ludzi to z ciebie też będą sobie kiedyś robić ubaw, albo spotka cię jeszcze coś gorszego.

Gość gość
Nie obrażam cię, tylko stwierdzam fakty. Po prostu nie jesteś w stanie pojąć tak prostej rzeczy, że nikt sobie wyglądu nie wybiera. No cóż, widać, że inteligencja nie grzeszysz. Zamiast pomóc to kopiesz leżącego. Ale poczekaj, zobaczysz co cię w życiu za to spotka. Jeszcze wspomnisz moje słowa, jeszcze gorzko zaplaczesz.

Gość gośćagatka
Gowno

Gość gość
Myślę, że dobrą karą będzie dla ciebie jak będziesz niepełnosprawna i nie będziesz mogła się umyć, bo Przemek jak jest chory to też jest niepełnosprawny a śmiejesz się z niego. Widać, że nie masz zielonego pojęcia co to depresja czy fobia społeczna. Albo może w jakimś wypadku będziesz miała zeszpecona twarz i ludzie będą się śmiać z twojego wyglądu. Nie życzę ci tego jednak, opamiętaj się to nic złego się nie stanie. Przemysl dobrze moje słowa zanim zaczniesz znowu kogoś wyśmiewać.

Gość gość
gość dziś Nie trzeba być wielbicielką Przemka. Wystarczy po prostu być człowiekiem dla drugiego człowieka. Jak wstawia tu swoje foty, niestety również rozebrane to przecież widać, że coś z nim nie halo. Uważaj, bo zło wraca, jak będziesz tak wyśmiewać chorych ludzi to z ciebie też będą sobie kiedyś robić ubaw, albo spotka cię jeszcze coś gorszego. x No i po co mnie pouczasz,jak przed chwila sama mnie obrazilas ? A on nie jest wcale chory psychicznie ,tylko jest zbyt leniwy i wygodny,zamiast wziac sie w garsc to on woli siedziec od rana do wieczora na kafe,mitomanic i narzekac.Zdrowy jest,nic mu nie dolega to niech do roboty sie wezmie,a nie robi z siebie ofiare.Sa ludzie,ktorzy maja naprawde problemy a pracuja i jakos funkcjonuja.