Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten Przemek jest taki brzydki,ze porzygac sie mozna.

Polecane posty

Gość gość
Ja sie z niego nie wysmiewam,tylko stwierdzam fakty.Mam pisac,ze ladnie pachnie i jest Adonisem ? Wtedy to byloby klamstwo.A tepa to ty jestes,bo atakujesz i zbyt pochopnie oceniasz,mimo,ze nic o mnie nie wiesz.

Gość gość
Obrazilam cię dlatego, że napisalas, że Przemek ma taki wygląd, że ci się chce rzygać. No zastanów się kto inteligentny tak pisze. A czy Przemek cierpi na depresję, fobię czy inną chorobę to zadecyduje lekarz, do którego miał iść, ty nie masz takich uprawnień, to trzeba porobić różne badania i u psychologa i u psychiatry. Ja jednak uważam, że jeżeli ktoś nie skończył szkoły, od lat nie pracuje to coś mu dolega. Tą fobię społeczna może mieć przez takich ludzi jak ty, którzy wyśmiewają kogoś za wygląd, na który nikt przecież nie ma wpływu.

Gość gość
Tą fobię społeczna może mieć przez takich ludzi jak ty, którzy wyśmiewają kogoś za wygląd, na który nikt przecież nie ma wpływu. x Watpie.Gdyby naprawde mial fobie przez cos takiego,to nie szczycilby sie codziennie swoimi fotami na kafe i nie pytal,czy jest przystojny.Tak raczej nie robi osoba,ktora wstydzi sie swojego wygladu,nie uwazasz ?

Gość gość
No widzisz, może ma kompleksy i za wszelką cenę chce usłyszeć od kogoś, że nie jest źle? Przez ludzi, którzy wyśmiewają np. wygląd wiele osób ma takie straszne kompleksy, że musi iść na terapię. Rozumiem, że jesteś ładna, ale gdyby było tak, że urodziłabyś się brzydka, miała przez to kompleksy i jeszcze ktoś ci mówił, że mu się chce rzygać na twój widok to jakbyś się czuła? Dziewczyna może się jeszcze pomalować a chłopak nie. Na operację plastyczną nie każdy się zdecyduje z różnych względów.

Gość gość
Zwróć też uwagę, że Przemek nie ma dziewczyny a bardzo chciałby mieć. I myślę właśnie, że gdyby nie ta fobia społeczna spowodowana kompleksami to dawno by już dziewczyne miał. Uwierz, że wielu osobom z depresją zarzuca się właśnie, tak jak ty piszesz, lenistwo.

Gość gość
przemek z twarzy i sylwetki to wydaje sie takim badboyem mega pewnym cwaniaczkiem, tak bym go odebrał jakbym go mijał na ulicy, a okazuje sie że to tchórz i nieśmiała nieporadna pierdoła życiowa

Gość gość
On podobno pracuje nad sylwetką, ćwiczy. No i chyba powinien iść na terapię, żeby coś zmienić w życiu, np. żeby mieć odwagę zagadać do dziewczyny, zdobyć jakiś zawód, poszukać stałej pracy. Bo narazie marnuje najlepsze lata.