Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina Paula Pauls

Dziadek wystawił na korytarz wiadro do którego wcześniej się załatwił

Polecane posty

Gość Paulina Paula Pauls

i oczywiście ta kupa tam była i gazeta bo dziadek nie kupuje papieru toaletowego, jak twierdzi, z oszczędności. Za 40 minut ma do mnie przyjechać chłopak. Co mam zrobić, nie będę wyrzucała czyichś fekaliów bo się brzydzę.

Gość gość
Zjedz, a później pocaluj swojego chłopaka :) wyobraź to sobie ;)

Gość Paulina Paula Pauls
ale bym prosiła o normalne odpowiedzi. Nie mogę nawet na to patrzeć a śmierdzi z 10 metrów. Co mam powiedzieć dziadkowi?

Gość gość
Nosz kurła Grażyna! Sama wynies lub chapaj kał do dzioba. Pjoter tera nie może i nie pomoże :classic_cool:

Gość Paulina Paula Pauls
Ludzie wy niepoważni jesteście. Macie pojęcie jak śmierdzi kupa takiego starego dziada???

Gość gość
Tak i taki stary dziad wie jak twoja kupa śmierdziala. Robisz problemy jakbyś miała 5lat. Śmierdzi, to wynies.

Gość Paulina Paula Pauls
Oki znalazłam pokrywkę do wiadra, teraz tylko zatkam nos, założę pokrywę i wyniosę to na dwór niech zamarznie.

Gość gość
Widzisz? Można się z Tobą dogadać :) Miłego wieczoru i więcej szacunku do starszych :)

Gość gość
nie rusz goowna, bo będzie smierdzieć! otworz normalnie chlopakowi i pal janka, ze nic nie czuc moze sie nie kapnie:)

Gość amBrożyk
jaki masz problem ? wiele osób mieszkających w miastach nie ma problemu z kloaką, wywalają kloakę przez okno z 10 piętra wieżowca, jak ładnie poprosisz chłopaka to sprawę załatwi szybko i sprawnie, tylko otwórz okno lub drzwi na balkon !

Gość gosc niedzielnyuye8
hahaha...u moich dziadkow w wychodku tez zawsze był szary papier...i obok starta pocietych gazet :D do wyboru do koloru...jakby tak kupic papier ZEWa to dziadek by chyba nas rozsztrelał.

Gość gość
kolorowy pamier śliski i nie uciągnie;)

Gość gość
goowniany temat:classic_cool: yeah! 🖐️

Gość gość
gazetę trzeba najpierw zmiąć, rozprostować i złożyć bo inaczej słabo zbiera

Gość gość
U moich dziadków też jest drewniany wychodek ale tam jest taka ogromna góra odchodów że strach usiąść na deskę by nie dotknąć tego przypadkiem, jak musiałam się tam załatwić bo biegunkę miałam to wlazłam butami na tę deskę i celowałam z góry:D

Gość amBrożyk
zapamiętaj raz na zawsze, Poznaniak NIE wyrzuca takich 'skarbów' , jak używany papier lub kawałek gazety , którym podtarł zad, Poznaniak taki 'skarb' używa wielokrotnie, wypierze, na płocie wysuszy i jest do wielokrotnego użytku ! po czym poznajemy, że pociąg Pendolino zbliża się do miasta Poznań ? na płotach suszą papier do ponownego podcierania zadu !

Gość gość
A ja widziałem kiedyś dziurę czyli tzw. małysza i było nasrane do pełna a z dziury jeszcze góra sterczała i co wy na to?

Gość amBrożyk
są zbieracze starych monet i łażą po polach, są zbieracze militariów i łażą po lasach, są hobbyści, którzy poszukują 'ciekawostek' w starych wychodkach, podaj namiary starego wychodka za stodołą, przyjadą i będą eksploatować , odnośnie namiarów do wychodka dopisz, że prawdopodobnie TU SRAŁ Kościuszko albo Napoleon , przy okazji duże pieniądze zarobisz na 'małej gastronomi' pozdro

Gość gość
Widziałem kiedyś na portalu ogłoszeniowym zardzewiałą poniemiecką puszkę i opis "KAŁ HITLERA" Ktoś chciał za to 1000 zł:P