Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie uwazacie ze moda na przerysowane brwi jest brzydka?

Polecane posty

Gość gość
Moda z lat 80tych. Wyglada fajnie

Gość gość
Mi sie nie podoba nic co wyglada nienaturalnie. Jesli ktos robi botoks czy brwi i tego zupelnie nie widac, ze cos bylo poprawiane to ok, nie jestem anty. Ale niestety najczęściej widac i wyglada to koszmarnie. Na fb widze jak mamuski sobie polecaja salony do rysowania brwi, tak sie zachwycaja, a dla mnie efekt przed jest zawsze lepszy niz po, zawsze. Chyba ze ktos nie ma wcale i rekonstruuje. Ale poprawianie wyglada jak dla mnie bardzo sztuczne, szkoda twarzy.

Gość gość
To jest po prostu tragiczne. Jak mozna rysowac badz tak poprawiac brwi :D Laski sa naprawde takie głupie :D🖐️ wygladacie jak straszydla. oblesne

Gość gość
Makijaż permanentny się odnawia po jakimś czasie. Moja mama też ma różowe brwi. Ja jestem blondynka i mam brwi jasne, niestety z drobnymi ubytkami. Jedynie wypełniam je o ton ciemniejsza kredka, tak, że nic prawie nie widać. Na co dzień się nie maluję, dobrze się czuje bez makijażu, brwi, rzęsy, usta, czasami powieki na wyjścia robię. Podkładu nie potrzebuje i nigdy nie używam. Nie jestem jakaś pieknoscia, ale akceptuje siebie i czuję się równie pewnie bez make upu, co z nim

Gość gość
21:54 za parę lat będziesz śmiała się z tej metody ombre, jak te, które tatuowaly sobie cienka kreskę udająca brew xD

Gość gość
21.54 właśnie o takich mowa, płaskich i wyglądających jak narysowane markerem. I te kwadratowe końce... no ale jeśli dobrze się dzięki nim czujesz, to najważniejsze.

Gość gość
21.56 aha, zaznaczę, że mam grzywke.jakbym jej nie miała to chyba wypełniała ubytki w brwiach codziennie

Gość gość
Wiem że za pare lat będe musiała poprawiać, ale miałam już dość henny i wypełnianie dziur woskiem który prawie nic nie dawał.

Gość gość
Brwi na wstawionych zdjeciach wygladaja bardzo ladnie. Duzo lepiej niz wersja "przed"