Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki zazdrosne o Ukrainki! Przeczytajcie koniecznie.

Polecane posty

Gość gość

Okazuje się, że Polki są zazdrosne o Ukrainki i Białorusinki, które wiążą się z polskimi mężczyznami. Okazuje się, że kobiety ze wschodu spotyka fala prześladowań od strony zazdrosnych Polek. Kobiety ze wschodu bardzo chwalą polskich mężczyzn i chętnie się z nimi wiążą, co nie odpowiada polskim kobietom. Przeczytajcie artykuł. https://kobieta.wp.pl/mysla-ze-przyjechalam-tutaj-znalezc-bogatego-meza-i-nic-nie-robic-polki-zazdrosne-o-dziewczyny-ze-wschodu-6320082674677377a

Gość gość
"Natalja mieszka w Łodzi od 4 lat. Przyjechała tam po studiach do pracy, którą załatwiła jej starsza siostra. Dziewczyna zatrudniła się w sieciówce odzieżowej w jednym z centrów handlowych. Z każdej pensji wysyłała pieniądze do domu, na Ukrainę. Chciała pomóc matce, która przestała domagać z racji wieku. Problemy Natalji zaczęły się w momencie, kiedy związała się z Polakiem, pracującym w sąsiednim sklepie. - Nagle zaczęły się jakieś plotki, docinki, szepty za plecami. Podobno poderwałam go, bo poluję na polskiego męża. To zdanie moich koleżanek z pracy. Odkąd jestem z moim chłopakiem nie mogę się z nimi dogadać. Chyba są zazdrosne, bo żadna z nich nie ma nikogo, a ja mam spore powodzenie. Nie będę kłamać i mówić, że Polacy nie lubią naszej wschodniej urody. Na Ukrainie każda dziewczyna o siebie dba i stara się wyglądać elegancko. Nie każdej Polce się chce. Większość z was jest bardzo zaniedbana – mówi Natalja."

Gość gość
"Czasami zazdrość Polek w stosunku do Ukrainek nie kończy się na nienawistnych spojrzeniach. Bywają także otwarte ataki agresji i bardzo niebezpieczne sytuacje. - Przypomniała mi się historia mojej koleżanki, jak ona poszła z kolegami z pracy do klubu (była jedyną Ukrainką) i jakaś dziewczyna wsypała jej chyba narkotyki do drinka. Opowiadała, że nie pamiętała pół nocy i miała całe usta pogryzione i zakrwawione – opowiada Aliona."

Gość gość
Ktoś się orientuje czy dużo jest takich związków?

Gość gość
Ze strony, a nie od strony!

Gość gość
gość dziś Coraz więcej. Białorusinki i Ukrainki lecą na Polaków. Wybierają sobie tych najfajniejszych i kręcą się koło nich aż do skutku...

Gość gość
polki się wku'rwiają bo z ukrainkami ciężko konkurować.... zwłaszcza jeśli chodzi o urodę.

Gość gość
kuzyn ma dziewczynę z białorusi... du'pa taka, że głowa mała...

Gość gość
A polaczki-cebulaczki są skrajnie zazdrośni o WSZYSTKICH obcokrajowców. Więc kto tu jest żałośniejszy? :D

Gość gość
gość dziś no nie wiem kto bardziej... zastanówmy się... wy dupczycie się z ciapatymi i czarnuchami na zasiłkach w UK których żadna szanująca się angielka kijem nie rusza. A my? My mamy w kraju najpiękniejsze kobiety europy, bo za takie uznaje się kobiety ze wschodu... czyje na wierzchu głupie dzidy? Warto wam było zaczynać wojnę z nami? To teraz macie tępe puszczalskie karyny :D

Gość gość
nooo zwłaszcza te rosjanki handlujące w polszy na rynkach są "piękne" :D Banda idiotów nie rozumie, że wszystkie są słowianki są podobne i nie ma różnicy między nimi. Jedynie te "ciemniejsze" ukrainki faktycznie się wyróżniają, bo często mają lekko ciemniejszą skórę i czarne włosy oraz bardzo ciemne oczy, tak jak np. marina łuczenko. Dekle sugerują się pieknymi modelkami i rosjankami czy ukrami z insta :D A nie mają pojęcia, ze przeciętna rosjanka wcale tak nie wygląda.

Gość gość
dziś Piszę ci, że kuzyn ma dziewczynę z białorusi i jakbyś ją zobaczyła to by ci szczena opadła...

Gość gość
Za najpiękniejsze to uznaje się latynoski, a nie słowianki.

Gość gość
"gość dziś " - o czym ty piertolisz? ta urojona "wojna' istnieje tylko w twoim deklu. PS. a swoją drogą bardziej opłaca się życ w uk na socjalu niż w polszy za średnią krajową. 🖐️

Gość gość
O właśnie o Ruskich zapomniałem napisać. Do Krakowa coraz więcej Ruskich zaczyna migrować. U mnie na roku są trzy z ruskie z Wołgogradu Też fajne d**eczki.