Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Koleżanka mi powiedziała, że jej brat boi się do mnie zagadać, bo...

Polecane posty

jestem ze zbyt wysokiej ligi jak dla niego I tak sobie wtedy marzę, że może naprawdę jestem ładna i nie mam chłopaka dlatego, że mężczyźni się mnie boją, a nie dlatego, że jestem brzydka. Ale z drugiej strony on mnie widział tylko na zdjęciach więc moge wygladac lepiej niz w realu. Szczególnie za dnia. Chciałabym być ładna. Wtedy na pewno ktoś potrafiłby mnie pokochać i patrzeć na moją twarz do końca życia.

Gość gość
Hedorivka skarbie moje

Gość gość
Kazdy ma swoja urodę napewno jejtes ladna mi bys sie spodobala

Gość gość
wiesz ze kevin jest w psychiatryku a o byczym robią plakaty? wkrótce może będą kolorowanki i wycinanki

Gość gość
ja tam zagaduję do wszystkich kobiet jak leci... nie rozumiem tych co się boją... :D najwyżej powie nie, to idzie się do następnej i tyle :D

Gość gość
ja sięe z tobom orzenię na bank jak mi dadzom kredyt żebyś była ładna za dnia i nocy a mam słaby aparat to zawsze na zdjeciach ładna bedziesz postawię cie jako tło zamku i bede focił niego nie ciebie albo pojedziemy do jakiej huty tam jest zakaz filmowania...to co bendziesz sie na to pisała o szeszku?

gość dziś ja tam zagaduję do wszystkich kobiet jak leci... nie rozumiem tych co się boją... smiech.gif najwyżej powie nie, to idzie się do następnej i tyle smiech.gif x Taka prawda.

Gość gość
Elfka_84 to Dzi Wkarz najpierw to jednej a potem drugiej