Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mikołajki klasowe

Polecane posty

Gość gość

Co roku w klasie jest losowanie. I wylosowanej osobie kupuje się upominek do 30 zł. W klasie jest nieparzysta liczba dzieci i dlatego w losowaniu bierze udział wychowawczyni. W tym roku moja córka wylosowała właśnie ją. Co można kupić wychowawczyni? Myślałam, żeby kupić jej małą lub średnią świecę w szklanym słoju np. Yankee Candle lub Kringle. Jakiś zapach zimowy lub świąteczny. Co myślicie? Nie mam innego pomysłu. Nie kupię jej rękawiczek czy balsamu do ciała bo to za osobisty prezent jak na relację uczennica-nauczycielka. Pomóżcie.

Gość gość
A może jakis voucher do sklepu?

Gość gość
Pomysl dobry. Albo moze kalendarz ksiazkowy na 2019?

Gość gość
Świeca, stroik itp.jasne ze tak! To ma być świąteczny prezent. Kupuj śmiało.

Gość gość
A jakie ma znaczenie to czy liczba dzieci w klasie jest parzysta czy nieparzysta. Każde dziecko losuje los i tyle.

Gość gość
Mówisz jak dzieci w mojej klasie - a jest to klasa 4. Że musi być parzyście, co za brednie. Świeca yankee jednak kosztuje więcej. Może jakiś bidon na wodę, krem do rąk, kosmetyczkę.

Gość gość
Kalendarze nauczyciela są na rok szkolny, więc pewnie na ten rok już ma. Ale bidon, kubek termiczny, to już lepszy pomysł- córka nie wie co pani lubi? Może nosi np. różne breloczki do torebek, albo wspominała że lubi książki jednego autora? Świecki zapachowe to dość neutralny prezent, podobnie jak kubek, miseczka, ładny notes. Dałabym się trochę wykazać dziecku. Mnie też rozbroiło tłumaczenie że jest nieparzysta liczba dzieci, więc pani bierze udział żeby każdy dostał prezent :D Pani po prostu angażuje się w zabawę! Wytłumaczę to łopatologicznie- jest troje dzieci, A, B i C. Dziecko A losuje dziecko B, dziecko B- losuje dziecko C, a dziecko C- losuje dziecko A. Każdy kupuje prezent i każdy dostaje, tego się nie robi w parach.

Gość gość
A może herbatę na wagę. U nas w galerii jest takie stoisko. Kupowałam ostatnio na prezent typowo świąteczną o nazwie opowieść wigilijna. Z suszonymi malinami pomarańcza cynamonem. Pachnie i smakuje nieziemsko. Cena 28 zł.

Gość gość
świeca super pomysł, herbata na wagę też. nie kombinuj, masz fajne pomysły :)

Gość gość
Ja w tamtym roku kupowałam bombkę ozdobną, taką do postawienia.

Gość gość
Kup jej wibrator wymiaru końskiego przyrodzenia to będzie miała najlepsze święta w życiu

Gość gość
Ja bym kupila kubek z motywem swiatecznym i do tego czekoladki

Gość gość
jako nauczycielka napisze ze herbata swiateczna to najlepszy prezent ja nie lubie swiec, kubkow z roznych parafii itp. d**ereli

Gość gość
Ale może ta akurat nauczycielka lubi świece, przecież nie wszystkie nauczycielki lubią to samo ;) Za to świąteczny kubek wydaje mi się średnim pomysłem - cieszy w święta, ale już np. w lipcu trochę głupio z takiego pić...

Gość gość
Herbata super, czekoladki świąteczne też, może jakieś gotowe dekorowane pierniki, stroik, świeczka zapachowa (kringle candle ma takie malutkie za kilkanaście zł).

Gość gość
Swieczka i herbata super pomysl, a moze zamiast jednej herbaty to taką bombonierkę herbaciana, zeby mogla sobie posmakowac roznych smakow? Dawalam babci na dzien babci taka tylko wtedy opakowanie miala na te okazje, ale jest w wersji swiatecznej: http://www.naturalneherbatki.pl/120-sunny-garden.html cena przystepna, ze i swieca sie jeszcze zmiesci w tej kwocie:)