Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim ty właściwie jesteś dla mnie ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś dlatego nie zawracaj sobie głowy takim facetem, nie jest Ciebie wart>:)

Gość gość
A ty 22:59 co, zakochałeś/aś się w 22:41, skąd wiesz ile jest warta i kto na nią zasługuje a kto nie? :-D ...może jest piz/dą robiącą z siebie ofiarę

Gość gość
Najwyraźniej nikim

Gość gość
wartałoby się zastanowić o co tu chodzie skoro ta samotna chanka nie trafia na prawą pólkuję ino błednie błonka się po lewej hmmm... chaniu, zacznij w końcu zezować a nie tak po omacku szczescia szukasz... to ja twouj kłapouchi jestem twoją siódemką w lotto ;-)

Gość gość
Polkule mowisz ? A Kanada to lewa czy prawa ?

Gość gość
zależy czy patrzałeś na niom z Kamczaczatki czy od strony europejskiej razi cie słońce? ;-)

Gość gość
Zawsze chciałam Cię o to zapytać, ale jakoś nie było okazji. Ty byłeś dla mnie bardzo ważny. Tyle razy chciałam Ci to wyznać, ale nie mogłam. Dlaczego poznaliśmy się tak późno? Wystarczyło, żebyśmy poznali się rok wcześniej i wtedy nic nie stanęłoby nam na przeszkodzie. Bylibyśmy nierozłączni. Dobrze o tym wiesz. A teraz Twój światopogląd, duma i wrodzony upór nie pozwalają Ci się do mnie odezwać. Wiem, że jesteś na mnie wściekły :( Podjęłam złą decyzję i muszę z tym żyć.

Gość gość
Do kogo pisze autor?

Gość gość
wal sie.