Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flaga singielek po 30 tce co się dzieje

Polecane posty

Gość gość
musimy rózrózniać takie singielki po 30tce które chcą nimi być i są z własnej nieprzymuszonej woli,takie które nimi nie chcą być oraz te po niudanych zwiazkach,które kompletnie już nie ufają facetom i wolą żyć same.

Gość gość
Nauczcie się czytać ze zrozumieniem. Nie uważam że zarabiam jakos super bo 4 tys to normalne stawki w duzych miastach. Mówie tylko ze jesli ktos nie zarabia nic albo zarabia mniej to nie zaimponuje mi bo uwazam ze łatwo taka kase osiagnac zwykłym własnie siedzeniem przy biurku. Facet który zarabia 2 tyś moim zdaniem jest po prostu nieambitny ze nie chciało mu sie zrobic czegos dodatkowo czytaj kursu czy podyplomówki po studiach zeby miec wiecej skoro nawrt skonczył kiepski kierunek. Przykład że jeśli ktoś bedzie zarabiał 6 to wymienie go na kogos kto zarabia 8 jest całkiem nie na temat. Przecież napisałam ze robol z 6 tys tez mnie nie interesuje.... Zauważcie że ja mam 26 lat. Spotykam facetów w moim wieku i takich do 30, 33 lat. Oni zarabiaja mniej niz ja, mieszkaja z rodzicami, nie maja prawojazdy bo mama sie boi ze beda mieli wypadek, nigdy sami obiadu nie ugotowali. Chyba mam prawo wymagac mezczyzny :D a nie takiego czegos.

Gość gość
Spadaj prawiku. Nic takiego tu nikt nie pisze. A że obiektywnie nie masz nic ciekawego do zaoferowania - łącznie z pracowitością, to jesteś sam. Zdrowe rozeznanie sytuacji - i to jest tak bolesne dla takich jak ty. Oczywiście, że one zasługują na więcej. Boisz się tego, że ludzie znają swoją wartość i nie wybiorą jakiegoś półproduktu i ułomka, który utrzymywałby kobietę przy sobie tylko stwierdzeniami, że na lepszego ją nie stać, że ma szczęście, że zdążyła się z nim związać, że wszystko, co robi, to jej obowiązek, a nie dobra wola. Idże idże palancie. To że jestem miła tu dla dziewczyny, bo widzę, o co jej chodzi i obiektywnie na to zasługuje. To nie znaczy, że za będę tolerować takich trolli. KOBIETY zazwyczaj ROBIĄ WIĘCEJ dla związku i szczerze powiedziawszy naprawdę to doceniam. Jako kobieta. To obiektywne. Choć komuś się wydaje, że powinnyśmy się traktować jak rywalki w zdobywaniu taaaak ceeennego dobra jaki mą mężczyźni w ogólności. Na przykład taki robaczek jak tu. Zajmij się swoją ręką ;) i swoim nocnikiem. I wypad z kobiecego forum. Co to chcesz uświadamiać kobiety gdzie ich miejsce i czego mają pragnąć w życiu? To płeć se zmień.

Gość gość
gość dziś masz rację ;) ale walnęłaś w pierwszym wpisie jak z armaty i zleciały się prawiczki jadące na stereotypach :) i inni podobnie generalizujący

Gość gość
gość dziś oho Attention - atak Trolla Majtola:D

Gość gość
Kogo obchodzi zdanie jakiejś paniusi z korpo którą szef za kilka lat i tak wymieni na młodszy model:D Zresztą zostanie kadrową w jakimś korpo to żadna sztuka - wystarczy tylko atrakcyjnie wyglądać a uroda jak wiemy- mija niczym wiatr:D Także ku przestrodze...

Gość gość
gość dziś znam dwóch takich i ożenili się i mają dzieci z kobietami ze swojej kategorii, przepraszam trzech, czterech (ci bezdzietni), pięciu (własny biznes podobne zarobki plus kariera naukowa - najpierw jej a potem jego) idź ucz się dalej od nauczyciela prawiczków, co tam znowu za mądrość zapoda to wygląda tak, jakbyście przekłamywali rzeczywistość tylko po to by zachować status quo gdzie będziecie bez względu na to co prezentujecie towarem deficytowym jesteście podwójnie żałośni (raz - nic nie prezentują dwa - żądają! zainteresowania i akceptacji przez kobiety (potem mówią, że to kobiety narzekają, że ich mężczyźni nie chcą, a to niemal niezauważalna sytuacja) i sprzedają się jako coś, na co one mają ostatnią szansę, po prostu ich szczęście)

Gość gość
gość dziś co za debil w korpo liczą się umiejętności a nie wygląd co za banda debili :D

Gość gość
gość dziś No i znowu napisłam ze nie czytacie ze zrozumieniem. Przecież piszę wyraźnie ze dla mnie ta praca to nie jakies osiagniecie. Jestem swieżo po studiach wiec dopiero kiedys z doswiadczeniem bede wiecej zarabia. Teraz to zwykla praca. Dlatego własnie jesli ktos zarabia mniej to uwazam ze jest nieambitny skoro ja tyle zarabiam praktycznie w ogole sie nie starajac :D Rozumeisz czy dalej nie ?

Gość gość
Masz coś do prawiczków? spadaj na drzewo miss epoki lodowcowej

Gość gość
Ale sami zobaczcie czytajac wpisy mezczyzn tu. Nie potrafią czytac ze zrozumieniem. Juz mówia ze kobiety leca na hajs mimo ze całkiem o co innego chodziło. To juz pokazuje ze jacy faceci sa. Zero jakiejs logicznej inteligencji

Gość gość
w korpo liczą się umiejętności a nie wygląd hahahahahaha

Gość gość
Wogóle się nie starałaś? To jakim cudem Cię przyjęli?

Gość gość
Ty zarabiasz 4tys, niby to tylko kasa i cię nie obchodzi ale napisz szczerze czy była byś z facetem przystojnym, wykształconym itd gdyby zarabiał 2000? Zaraz by było że mało ambitny, że nie myśli o przyszłości... A gość np robi to co lubi - skleja modele i sprzedaje

Gość gość
Tak mam. Prawiczek to mentalność. A nie poziom doświadczeń. To ułomność mentalna, umysłowa, psychiczna. Incelstwo Oczywiście w jakiejś mierze brak doświadczeń może powodować tę ułomność, ale jak raz się prześpią z kobietą, to ich nie oświeci. Debilizm pozostanie. To fiksacja i frustracja w jednym. To czuć w waszym sposobie bycia, myślenia, negatywnym traktowaniu kobiet i ogólnym zagubieniu w rzeczywistości - nie umiecie oceniać praw rządzących tą rzeczywistością bo fiksacja wam to uniemożliwia. Dlatego tak łatwo was na forum lokalizować. Z tym to do psychologa, a nie do burdelu. Tam się to leczy.

Gość gość
gość dziś czytajac ciebie to niejeden by wolał bić konika czy iśc na księża hihihi

Gość gość
Masz rację, tak samo jak "dziewice" to nie tylko błona a sposób myślenia

Gość gość
Ta Pani cierpi na dosyć często spotykaną chorobę po 30tce zwaną "cellulitus frustratus".

Gość gość
Bardzo dobrze. Zupełnie mi to nie przeszkadza. I widzisz, tym się różni zdrowy człowiek od chorego. Incele po prostu uważają, że kobiety mają obowiązek się z nimi związać i ciągle o tym jęczą, ciągle wylewają frustracje, że one mają za duże wymagania. Kobiety tak nie robią. Jeśli robią, to zastanawiają się co z nimi nie tak. Ale dość rzadko są tu takie wpisy. Statystycznie jękołami jesteście wy, pomimo iż to kobietom zarzucacie to, co sami wyczyniacie - jęczenie, że ich nikt nie chce. A jak jakaś kobieta jest zadowolona i sama, to jej się czepiacie, oskarżacie, straszycie. Debilizm jaki trudno gdzie indziej uświadczyć.

Gość gość
gość dziś Miałam odpowiednie wykształcenie i zrobiony kurs na programy. To nie jest jakieś staranie sie. Niedużo w to zainwestowałam.

Gość gość
15:07 Za kogo Ty się uważasz? Znalazła się znawczyni od siedmiu boleści:D Nienawiść do prawiczków wylewa Ci się już uszami. Popieram 15:10, wolę sam niż z takim babiszonem:P

Gość gość
gość dziś wcale nie uważam że kobiety się powinny wiązać z facetami - jako prawiczek kocham być sam ze sobą w każdej postaci:D

Gość gość
gość dziś O tym własnie mówie. Taki facet byłby nieambitny w moich oczach. Skoro mozna zarobic znacznie wiecej niskim nakladem pracy.

Gość gość
Może ona tak nienwidzi prawiczków bo jakiś nie chciał sie z nią przespać?

Gość gość
Mężczyzna że ma wymagania? Kobiety piszą zazwyczaj że mężczyzna chce sexu, a te nierealne wymagania to takie że nie interesuje go kobieta która leży i pachnie.

Gość gość
O boże.... tu prawiczki sie wypowiadaja.... No to juz wiem czemu jest taki niski poziom. Nie mam nic do dodania. Swoje powiedziałam. Ide szukac męzczyzn a nie znowu dzieci.... To pisałam ja. Od korpo :D

Gość gość
A proszę bardzo. Mnie nie przeszkadza, że jesteście sami. Zdrowiejcie sobie. Może cud się stanie. Mnie przeszkadza wasza debilna ideologia. I nie mam zamiaru was w niej utwierdzać. No to chłopaki - sami i szczęśliwi. Brawo. Pierwszy krok ku nowemu postrzeganiu rzeczywistości. "Zbawiam świat, rozdział II"

Gość gość
gość dziś wkręcił cię ktoś po znajomości do tej firmy laska i skończ tutaj mydlić oczy. W korpo bez znajomości to się idzie tylko jako robol na halę,do adm,biurowej to już wyższa szkoła jazdy, i nie mydl tacie oczu bo pracowałem w takich miejscach jak jeszcze w gimnazjum byłaś.

Gość gość
gość dziś a na gwiazdkę pewnie dildo pod choinką hehehe

Gość gość
gość dziś Hahahah nikt mnie nie wkrecil. Miałam studia kierunkowe skonczone i kurs na programy ktore sa obslugiwane w tej firmie. To wszystko.