Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorzej byc mala i gruba czy zwalista wielka jak mamut i gruba

Polecane posty

Gość gość
dziś myślę, że nie raz widziałaś okładki, które były karykaturą retuszowanej osoby. Myślę, że nawet nie zawsze wiedzą jak koszmarnie będą wyglądać. A komputerowe "odchudzanie" to krok nr 1 grafików :) W każdym razie piję do tego, że "gruba" nie musi oznaczać "głupia".

Gość gość
Bo prawdziwie szczupla jest Anja Rubik , cudowna

Gość gość
Duza i gruba nie ma co sie bac ze ja ktos napadnie, to jej sie boja!

Gość gość
To raczej szczuple ladne dziewczyny maja stereotyp glupich

Gość gość
Grube zawsze mówią, że szczupłe są głupie. Muszą jakoś się podbudowac, bo ich pewność siebie i samoakceptacja leży.

Gość gość
gość dziś Grube zawsze mówią, że szczupłe są głupie. Muszą jakoś się podbudowac, bo ich pewność siebie i samoakceptacja leży x ZAWSZE? jesli mowisz to z taka pewnoscia, to znaczy,ze jestes szczupła i nie raz słyszałas, ze jestes głupia. Podejrzewam, ze tak cie okreslają nie ze wzgledu na rozmiar :):)

Gość gość
20:11 typowy przykład zawistnego spaślaka

Gość gość
Najgorzej to byc ruda i piegowata ( zartowalam )

Gość gość
gość dziś 20:11 typowy przykład zawistnego spaślaka x Akurat nie trafiłas. Nie lubię durnych teorii - tyle :)

Gość gość
Chcę zauważyć, że są też kobiety pomiędzy! a ludzie widzą tylko podział na "gruba" i "chuda". ewentualnie jeszcze "otyła" i "szczupła". a ja i wiele innych jesteśmy pomiędzy szczupłą a grubą. bo ja np szczupła nie jestem, ale do grubej mi daleko. i wkurza mnie, że o takich kobietach się zapomina ... ogólnie, to podobno średnia kobieta (przedzial wiekowy chya 25 do 65 jakoś tak) w skali europejskiej ma rozmiar 42... wzorst jakoś 171 cm... ja mam rozmiar 38 - ważę 61 kg, mierzę 166 cm, mam 35 lat. i mam w nosie, czy dla kogoś jestem gruba czy nie. wiem, że powinnam zrzucić nieco z brzucha i ud, ale ogólnie wiem też, jak sie odpowiednio ubrać no i najwazniejsze - jem dosć zdrowo, staram sie sporo ruszac, ćwiczę i podobam się męzowi! (mąż 187 cm, 76-77 kg).

Gość gość
Autorko najgorzej to być takim przychlastanym zje/bem jak ty

Gość gość
albo takim chamem z gownem z geby jak ty

Gość gość
Najgorzej być głupim bo z wyglądem można coś zrobić a mózgu na półce sklepowej nie znajdziesz...

Gość gość
Wolalabym byc niska i gruba niz babochlop jak dab zwalisty. Dla takiej szanse na normalne zycie, rodzine i milosc sa znikome. Na malutka kuleczke znajdzie sie amator, na mutanta 190 i 150 kg zero szans

Gość gość
Mam 152 cm, waga 80 kg.

Gość gość
A jak ja jestem szczupła (50 kg) i niewysoka (158 cm) to do jakie kategorii się zaliczam?

Gość gość
Do kategorii przecietniara :)

Gość gość
09:31 I oceniasz człowieka tylko po tym, że podał swój wzrost i wagę? W takim razie musisz być bardzo pustą osobą. Wolę być przeciętna w opinii innych niż głupia jak Ty. Wygląd można zmienić, wagę można zmienić, mózgu nie da się nigdzie kupić.

Gość gość
Jak czytam takie durne posty, mam ochote utyć, zeby głupie baby miały co pzreżywać :):):)

Gość gość
9:35 co sie rzucaja jak wesz na grzebieniu, przeciez napisalam to zartobliwie

Gość gość
09:47 Może i wygląd masz odpowiedni ale Twoja nieumiejętność pisania poprawnie świadczy, że jednak w głowie to Ty za wiele nie masz.

Gość gość
W dzisiejszych czasach , to telefony pisza za nas i czasem piszac szybko trudno jest miec wszystko pod kontrola

Gość gość
Wolalabym byc niska i gruba niz babochlop jak dab zwalisty. Dla takiej szanse na normalne zycie, rodzine i milosc sa znikome. ///// moja szefowa, ma jakos 175 lub wiecej, wazy mysle na bank co najmniej 85kg, jest zwalista. ma meza dwoje dzieci.

Gość gość
Dlatego napisalam, ze szanse znikome, a nie ze zerowe

Gość gość
ość wczoraj gość dziś 20:11 typowy przykład zawistnego spaślaka x Akurat nie trafiłas. Nie lubię durnych teorii - tyle vvvvvvvvvvvvvvvvvv Nie lubisz, a sama takie tworzysz

Gość gość
gość dziś 09:31 I oceniasz człowieka tylko po tym, że podał swój wzrost i wagę? W takim razie musisz być bardzo pustą osobą. Wolę być przeciętna w opinii innych niż głupia jak Ty. Wygląd można zmienić, wagę można zmienić, mózgu nie da się nigdzie kupić. xxxxxxxxxx Uspokój się ,wariatko. Przecież dobrze napisała, ze jest przeciętna. Mnóstwo dziewczyn o mniej więcej takich wymiarach widuje sie na ulicach. Masz jakiś ból doopy?