Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorzej byc mala i gruba czy zwalista wielka jak mamut i gruba

Polecane posty

Gość gość

Bo siedzi wlasnie taka mamucica obok mnie w metrze :)

Gość gość
pociagnij za hamulec i wyskocz

Gość gość
Najgorzej byc taka durna jak autorka :)

Gość gość
16:29 dokładnie miałam to samo pisać. Wygląd można zawsze zmienić, ale mózgu już się nie wytnie i nie przeszczepi

Gość gość
Och nie posrajcie sie :) jakie wy dobre , mile niunki jestescie ( pewnie same grube paszczury )

Gość gość
Taaaa, wyglad mozna zawsze ot tak , pstryk i zmienic , szkoda ze 90% sie nie zmienia , cale zycie sa wielki i grube, albo male kulkowate

Gość gość
Tyle,ze gruba z mózgiem moze cos osiagnac a chuda bez mózgu moze najwyzej sledzie w papier owijac :)

Gość gość
Autorko, i to i to porażka. Zaniedbane obydwie

Gość gość
17:38 gruba gdyby miała mózg, to by nim ruszyła i schudła, bo ignorowanie nadwagi nie najlepiej świadczy o jej inteligencji.

Gość gość
18:01 i 18:03 ale wy pustaki. oczywiście, że pewnie jakieś 80% ludzi z nadwagą, otyłych, to z braku aktywności fizycznej + jedzenia byle czego/za dużo lub to i to. Ale są też inne powody. Moja koleżanka ma jendocześnie problemy z tarczycą (Hashimoto) oraz depresję. nie ułatwia jej to schudnięcia. Nie je jakoś super zdrowo, ale też nie wpier*** codziennie pączków, frytek i ciastek. je tyle warzyw że pewnie byście nie uwierzyły. ma 165-166 cm a waży ok 75 kg więc jeszcze aż tak bardzo źle nie jest. Moja teściowa - 57 lat, ogromne problemy hormonalne, kobieta 175 a waży 90kg. je mało.

Gość gość
18:07 jasne, bo ty jesteś z nimi 24/7 i wiesz co i w jakich ilościach jedzą

Gość gość
Hormony da sie chyba juz dzisiaj w XXI wieku ustawic.

Gość gość
Ja bym wolała być mała i gruba, niż wielka i zwalista.

Gość gość
18:15 taka z ciebie znawczyni medycyny jak z koziej dupy trąba. Idiotko każdy organizm jest inny, reaguje inaczej ale po ci ja ci tłumacze jesteś i tak za durna żeby to pojąć.

Gość gość
18:34 ile w tobie agresji. Schudnij, zobaczysz jak może być pięknie.

Gość gość
A co to znowu za pomysł, żeby kobietę do mamuta porównywać. Autorko, idąc Twoim tokiem rozumowania powinnam Cię porównać do żaby, bo masz taki malutki rozumek jak żaba, albo do żmii, bo tak samo z Ciebie jad kapie jak ze żmii tyle, że takiego porównania nie zrobię, żeby Ci nie było przykro. :)

Gość gość
dziś Popatrz na taką Katarzynę Niezgodę. Fajna babka, zaradności nie można jej odmówić ,była przy kości, czy jak wolisz z nadwagą i ma wywalone na takie paniunie jak Ty, bo siedzi w swojej willi i makupę kasy na koncie :P

Gość gość
Nie ma wywalone, bo wszystkie foty retuszowane na maxa. Na jednej okładce tak wyszczuplona, że bez podpisu nie wiedzialabym, że to ona. To nie jest osoba, która akceptuje swoje ciało

Gość gość
gość dziś Hormony da sie chyba juz dzisiaj w XXI wieku ustawic. \ x Ja gruba nie jestem a problemy hormonalne mam i uwierz, że to nie jest kwestia jednej tableteczki i magicznie wszystko ustawione. A czasem problem z jednym hormonem powoduje problem z kolejnymi.

Gość gość
gość dziś 17:38 gruba gdyby miała mózg, to by nim ruszyła i schudła, bo ignorowanie nadwagi nie najlepiej świadczy o jej inteligencji. x jesli gruba jest zdrowa i jest jej z waga dobrze to nie musi tylko dlatego,zeby sie podobac podobnym autorce. Tym bardziej, jak sie popatrzy na to, kto dzis jest uwazany za grubą. Rozejrzyj sie po kolejkach do lekarzy i zobacz, ze grubych nie jest wiecej niz chudych - wrecz przeciwnie. Nie mowie o jakiejs dramatycznej otyłosci, a ta jest u nas rzadkoscią.

Gość gość
18:37 a ile mam schudnąć skoro wazę 49kg ty zasrana ekspertko dietetyczna. Pewnie sama jesteś obleśna i tłusta i na innych projektujesz swoje kompleksy. Chcesz zobaczyć jak to jest po tej drugiej stronie, bo zawsze byłaś ta z której wszyscy się nabijali. Ja jestem zadowolona ze swojej wagi i wisi mi kto ile wazy to prywatna sprawa każdej osoby, jedna je bo lubi inna jest chora i nie powinnismy oceniać.

Gość gość
Pani Gwit kocha siebie i jest happy ;)

Gość gość
Jezu musza byc rozni ludzie. Grubi, chudzi, ladni, brzydcy. Nie przesadzajcie.

Gość gość
18:41 alez porownania ludzi do zwierzat to normalna sprawa i funkcjonuje od dawna. I co to kobieta ´swieta krowa´ ze ja do mamuta nie mozna porownac? A chlopa do knura albo buchaja mozna??

Gość gość
Temat uważam za zamknięty bo tak głupiego topiku tu jeszcze nie widziałam autorze wymysl lepsza prowokacje do gownoburzy

Gość gość
dziś na okładkach, to retusz goni retusz niezależnie od figury i urody.

Gość gość
Sa jeszcze baby ktore nie sa strasznie otyle ale sa wielkie i zwaliste , takie wlasnie jak autorka pisze mamuty , ciezkie wielkie bardzo wysokie i takie sloniowate , takie sa najgorsze , taka slonica 185 cm jak by sie zamachnela , to by chlopa powalila hahahahaha

Gość gość
19:33 oczywiście, normalna rzecz, ale odejmując komuś dobre 15 kg, to już żenada a nie standardowy retusz. Baba ma kompleksy jak uj

Gość gość
widzilam eksperyment - zdjecie Venus z Milo w ubraniu - w naszych czasach uznano by ja za grubą. Wszytko kwestia mody i czasów.

Gość gość
19:31 temat to zwyczajne pytanie , czy wolalabyc byc taka czy siaka a jak ty nie potrafisz ospowiadac na proste pytania, iz takiego prostego pytania , robisz gownoburze to twoj problem i wiesz..... zamykac ta ty mozesz , drzwi od swojej stodoly