Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie faceta do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny,mam do was pytanie,jestem facetem mam 34 lata,poznałem na internecie fajną dziewczynę - wolna,niezależna no iświetnie mi się z nia piszę. niebawem mamy się spotkać,już raz sie widzieliśmy i było ok,nie uciekła:) Urodą nie powalam ale myślę że do kompletnych męskich bazyliszków też mnie zaliczyć raczej nie można, od sredniawka na plus. Teaz pytanie do Was: jestem dla niej bardzo iły,ciepły i serdeczny,pieszczotliwie ja nazywam,słodze jej,podkreślam jaka jest piekna i mądra.Robię to bo mi sie bardzo podoba lae tez bardzo ją lubię, lubię po prostu obsypywac fajne dziewczyny komplementami. I teraz pytanie - czy takie słodkości są w porządku? Bo ona odnoszę wrażenie trktuje te pochlebstwa z rezerwą,z przymrużeniem oka, tak jakby podejrzewała mnie że jestem nieszczery. Czy robię dobrze? Czy wy np lubicie komplementy od swoich facetów/kolegów i reagujecie na nie pozytywnie czy tez z taka rezerwą? wiecie nie chcę też wyjść na taka męską cipk ę co to tylko słodzi i słodzi:) Prosze tylko o szczere autentyczne odpowiedzi.

Ja lubie komplementy od mojego partnera. Jednak nie za często. Wiem ze zabrzmi to brzydko ale za czeste komplementy to moim zdaniem takie lizanie dupska. Od czasu do czasu są ok. Ale pamiętaj. To nie słowa a czyny mają siłę