Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce aby maz zabieral corke 15 msc do tesciow co robic

Polecane posty

Gość gość

z teściami się nie odzywam... okazali się okropni pisałam już tutaj kiedyś kiedyś i nie chce mi się powtarzać znowu tego samego. chodzi o to że mąż chce zabierać do nich córkę najczęściej w niedziele którą wolałabym spędzić z nim i córką ale to już mniejsza o to ja nie chcę zeby tam ją zabierał ponieważ oni będą dawali jej nieodpowiednie jesdzenie ale w końcu mi tym na złość nie zrobią tylko jak już to jej krzywdę w niedzielę z nim pojechałam jak usłyszałam że zabiera córkę no i już od razu ciastka ktore tesciowa jej upiekla jej dawali oczywiście się nie zgodziłam teściowa za córką chodzi w krok w krok i po co ? po to żeby się przewóciła przez jej nogę i rozcięła wargę a co najlepsze w niedzielę dała jej płyn do higieny intymnej żeby się nim bawiła boże jego siostra dotyka się po d***e potem po butelce a ona daje to mojemu dziecku do zabawy całe ręce jej się lepiły od tego płynu zabrałam jej ten płyn oczywiście zaczęła płakać a mąż na mnie co się stało że się płynem bawi! boże następnym razem pozwoli jej się bawić w gniazdku pod napięciem i jak ja mam ją tam puszczać sama ?

Gość gość
Debilki skończ z tymi tesmi, zygac się już chce