Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blokada umysłu

Polecane posty

Gość gość

Za każdym razem, kiedy zabieram się za coś produktywnego, albo coś, co byłoby w stanie mnie rozwinąć wkrada się ekstremalne rozkojarzenie. Dochodzi do tego rozproszenie wzroku, patrzę się w książkę, a słowa się rozmywają. Podczas pracy przy komputerze i chęci nauki Excela itp. zaczyna boleć mnie głowa, a w przeglądarce zaczynam otwierać strony typu youtube, instagram, gdzie inni robią coś, co wydawało mi się, że jeszcze wczoraj było moim pomysłem i rezygnuję z tego, bo jak już coś takiego jest, to jak mam się przebić ze swoim produktem? Do tego jeszcze rozmowy z innymi. W głowie mam setki różnych żartów, tematów, a jak przychodzi co do czego wysławiam się tak niezręcznie i dyplomatycznie, że nikt nie ma ochoty ze mną gadać o pierdołach, bo uważają, że przynudzam. Jak pozbyć się blokady umysłu i w końcu zacząć osiągać sukces?

Gość Teppic    No1
Wyznaczyć sobie skuteczny system kar i nagród. Jak robię tłumaczenia i definitywnie mi się nie chce, to mam na biurku wafle torcikowe wedla. Mogę zjeść jeden rząd wafelków co 5 minut przetłumaczonego filmu, nie wcześniej :D Jestem pewien, że też coś takiego znajdziesz, autorze/ko.