Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przepuściłam ciężarnej

Polecane posty

Gość gość

Hej ostatnio gdy byłam w Rossmanie przydarzyła mi się sytuacja była bardzo duża kolejka dodam był to piątek i jedna Pani była z na oko 2 letnim dzieckiem.Otworzyla się kolejna kasa zdenerwowana całą sytuacją natychmiastowo Pani podbiegła.Pani miała dość duże zakupy i nie były to jakieś rzeczy potrzebne natychmiast tylko zwyczajne kosmetyki i jakieś prezenty świąteczne.Pani w ciąży z,którą wcześnie rozmawiałam bo pytała się mnie gdzie znajdzie szampon dla dziecka powiedziała mi,że bardzo dziś źle się czuje.Podeszła do kasy i tej zadufanej Pani proszac pytając czy mogłaby ją przepuścić bo ma zaledwie kilka rzeczy czyli jakieś pieluszki i potrzebne rzeczy zadufana kobieta zaczęła krzyczeć na cały sklep,,Po co zdziro nogi rozkadalaś’’!,,Siłę po sklepie masz latać ale w kolejce łaska nie postać’’! I tego typu przykre rzeczy .Co uważacie na ten temat?

Gość gość
Moim zdaniem tamta,,zadufana pani’’ miała dużo racji na hugo zapieprzaja po sklepach gdy na prawdę źle się czuja ja będąc w ciąży jak miałam gorsze dni to nosa z domu nie wysciubilam.Gratuluję tamtej Pani.

Gość gość
Wg mnie kultura w dzisiejszych czasach to dyficyt.