Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy tez po urodzeniu dziecka nie macie ochoty na seks ?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko ja mam z tym problem ? Kurczę wieczorem padam na pysk a mój mąż nie odpuszcza. Tak się wymiguje ze seks jest raz na tydzien ale tak naprawdę to mogłabym go wcale nie uprawiać .

Gość gość
NIe mam i mój mąż tez nie ma ochoty. Dodam, ze karmie piersią.

Gość gość
Ale u mnie(autorka) już prawie rok po porodzie i ja nadal nie mam ochoty , czy tak już zostanie ? Mąż ma pretensje ze poszłam całkiem w dzieci a ja nie potrafię się zmusić ,

Gość gość
Ja tez kp jeśli ma to jakieś znaczenie ? Mi się wydaje ze to dlatego ze jestem mega zmęczona poprostu bo moje dziecko do łatwych nie należy

Gość gość
Ja mam to samo, pół roku po porodzie. Mam dwójkę dzieci i dom i powiem ze jestem bardzo zmęczona. Codzienność mnie umeczyla. Czekam na lepszy czas, oby nadszedł ;)

Gość gość
A mi się chce tak jak przed ciąża i w ciąży. Juz nie mogę się doczekać az się połóg skonczy.

Gość gość
mi tez sie nie chce:/ tak, kp ma na to wplyw, bo moze wystepowac suchosc w pochwie

Gość gość nr1
Hej autorka. Powiem Ci moja żona ma tak samo a już minie zaraz dwa lata po urodzeniu dziecka.....wogole może sexu dla niej nie być też tak uważa...a jak już jest to na ,,siłę,, i mnie to strasznie boli...:-(:-(:-(:-(

Gość gość
Ja bym chciała nawet pomimo zmęczenia, ale nasza kruszynka ma dopiero 6 tyg skończone i ciężko u niej ze spaniem w nocy i śpi z nami, bo wtedy jest szansa żeby samemu coś się przespać ... :o

Gość gość nr1
My mamy własny dom dziecko już 2lata więc noc praktycznie czasami cała przesyłka,a my... Zamiast cieszyć się sobą to żona tylko w telefonie siedzi smutne....przykre....

Gość gość
Gość nr1 może żonę zgubiła rutyna ? Zaplanuj coś fajnego jakieś kino kolację podrzuć malucha do dziadków lub wynajmij opiekunkę... może jak się trochę oderwiecie razem i zrelaksujecie to znowu zaiskrzy :) sam napewno wiesz że dziecko i utrzymanie jego i całej rodziny to ciężki kawałek chleba, ale każdemu czasem należy się relaks wtedy może puści złe napięcie;)

Gość gość
No na pewno. Wchodź jej w doopę jeszcze bardziej, na pewno nagle się jej cudownie zachce :D

Gość gość nr1
Dużo naprawdę dużo rozmawialiśmy już ale ona wogole wiecznie z życia nie zadowolona....tak jak przedmówca wcześniej nie będę jej wchodził w dupę... Tak rutyna na bank robi swoje... Już kilka razy o rozwodzie myślałem ...ale co skrzywdzę dziecko i tyle... Dużo razem jesteśmy i to na pewno też swoje robi...

Gość gość
Tylko później nie płacz ze mąż znalazł sobie inna,krew nie woda

Gość KarolaFasola
Ja też nie mam ochoty na seks. Suchość pochwy i do tego zero szans na jakiekolwiek podniecenie. Też karmię piersią. Zastanawiam się czy wizyta u gina pomoże.