Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak spakować duży prezent?

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam synowi prezent i teraz się głowie jak to to umieścic ładnie pod choinką. Papiery widzę tylko w arkuszach 0.7x1, ew rolka 10m ale to i tak za wasko... Torebka też odpada;) wymiary ok 1,1m x 1,1m x 0,5m. Jakieś pomysły?

Gość gość
przecież papier można skleić :O

Gość gość
Weź więcej rolek papieru, podłóz pod siebie, na pudełko czy na tą rzecz naklej małe kawałki taśmy klejącej dwustronek i owijaj potem. Możesz nakleic już na zewnątrz kokarde i gotowe.

Gość gość
Liczyłam na coś bardziej kreatywnego niz "papier można skleić" ;/ mam już taką szeroka wstążkę z której zrobię kokardę ale nie chce przyklejać arkuszy papieru bo to takie latanie będzie. A zależałoby mi żeby to się ładnie prezentowalo.

Gość gość
zszywacz sobie kup dwa razy strzelisz pistoletem i prezent zabezpieczony

Gość gość
Jakie latanie? Bierzesz rolki papieru, rozwijasz,od strony wewnętrznej sklejasz taśmą i masz ogromny normalny arkusz, którym i samochód możesz owinąć. Nie wiem, gdzie problem?

Gość gość
Ja nie lubię takiej roboty więc wybrałabym sposób najprostszy. Kupuję krepinę (bibułę marszczoną) i jadę tym na skos, dookoła, aż owinę całość. Co odstaje, przyklejam taśmą klejącą. Na to wstążka w tym samym kolorze lub dobranym wg inne zasady. Dodam że lubię jak krepina jest w tym samym kolorze, co dominujący w opakowaniu fabrycznym. Wychodzi bardzo dobrze.

Gość gość
gość dziś Na jedno wychodzi bo też klejenie, tylko materiał opakowania inny.