Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmienić szara myszkę w demona?

Polecane posty

Gość gość
Więc powinnaś zmienić profesję, lepiej nie trafić do "fachowca", który pozjadał wszystkie rozumy i ma tak wąskie horyzonty, dopiero można w kompleksy wpaść. Taki z Ciebie seksuolog jak ze mnie książę Yorku. Jałowa dyskusja, żegnam.

Gość gość
jałówke to ty masz na chacie. wąskie horyzonty, bo puszczalstwo uwazam za cos chorego? :D

Gość gość
Facet47 Uwierz, że można być seksualnie rozbudzona i pragnąc seksu tylko z ukochanym partnerem, który jest jedyny na świecie. Jest to w zgodzie z naturą człowieka, ktoś mądrzejszy od nas jak wymyślał ten świat tak to zaprojektował. Ale nie będę cię przekonywać, skoro uważasz inaczej. Jak każdy masz wolną wolę. Ale jak znudzą Wam się trójkąty to co wtedy? Zoofilia? Scat?

Gość Facet47yo
Wcale tak nie uważam, to nie ja uzurpuję sobie prawo do wypowiadania się za 99% ludzkości ;) , ja wiem że są różni ludzie i mają różne potrzeby i fantazje, niektóre realizują. Nie trzeba mnie przekonywać bo zdaję sobie sprawę z różnorodności ludzi inaczej niż ten, który podszywa się pod kobietę. Poczytałem trochę to forum i znalazłem wiele wypowiedzi podobnych do jego. Ktoś kilka razy zauważył "tu nie ma kobiet" i rzeczywiście w większości miał rację, pełno tutaj małolatów płci męskiej, którzy chcą bawić się cudzym kosztem. "Ktoś zaprojektował Świat..." i cały dorobek naukowy szlag trafił w jednej chwili :D... Jeśli ktoś chce wierzyć w bajki sprzed 2 tysięcy lat to trudno, jego sprawa ale niech to zachowa dla siebie. Na marginesie ludzkość zna wiele dużo starszych bajek. Temat dotyczył poprawienia relacji w związku i wypowiedziałem się zgodnie z moim doświadczeniem, jeśli to komuś pomoże to świetnie. Wątek o wielokątach jest oboczny, wcale nikogo nie namawiam do eksperymentów, każdy ma prawo wyboru.

Gość gość
Facet 47 Nie, nauki szlag nie trafił. Wielcy fizycy, geniusze wszech czasów wierzyli w Boga, Newton, Einstein na przykład. A sama Biblia jest niesamowicie zgodna z nauką. Już w księdze Hioba pisze, że ziemia jest zawieszona na niczym. A ludzie jeszcze wiele lat później wierzyli, że ziemia jest podparta przez jakieś słonie, minęły tysiąclecia od spisania księgi Hioba i nauka potwierdziła słowa Biblii, że wokół ziemi jest pustka. A w Księdze Izajasza są słowa, że ziemia jest kula, co nauka potwierdziła wiele, wiele lat po spisaniu księgi Izajasza a wcześniej myślano przecież, że ziemia jest płaskim dyskiem. Także wiara w Wielkiego Stworzyciela, jakiś Genialny Umysł to nie jest domena ignorantów, głupców. Ja cię nie oceniam odnośnie tego trójkąta, to wasza sprawa. Wyrazilam tylko swoje zdanie na ten temat. Uważam, że pozostałe twoje rady są bardzo mądre i widać, że pisała je osoba doświadczona życiowo.

Gość gość
I życzę Tobie i Twojej żonie, żebyście zawsze byli szczęśliwi. Bo cóż jest piękniejszego na tym świecie od miłości?

Gość gość
I jeszcze jedno. Dobrze, że rozumiesz, że taki seks nie każdego pociąga. Mnie to kompletnie nie podnieca a obrzydza.