Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pioterdan

Co sądzicie o 38 letnim mężczyźnie który marzy o związku z 20 lat młodszą

Polecane posty

Gość Pioterdan

Mam 38 lat ostanie 11 lat skupiłem się bez reszty na pracy, miałem tez depresje. Teraz mieszkam samotnie w kawalerce, zarabiam 3000 na rękę, oboje rodziców nie żyją. Dopada mnie nostalgia z powodu samotności i straconych chwil na spontaniczność i zabawę, pragnę spotkać młodą 18-22 lata urocza dziewczynę i przeżyć z nią szalone wakacje, kochać się, upijać, bawić, podróżować. Jak myślicie, czy mam szanse odzyskać, te stracone chwile w objęciach młodej dziewczyny?

Gość nastolatkaafgv
spadaj frajerze

Gość Pioterdan
Dlaczego jesteś taka niemiła

Gość Olga 20
Pomarzyć zawsze możesz.

Gość gość
To co Ci ta praca dala? Skoro tylko tyle zarabiasz?

Gość gość
Dla normalnej 18-latki jesteś starym dziadem. A dla takiej szukającej sponsora jesteś biedakiem. Poszukaj sobie jakiejś wesołej 30-latki.

Gość Ciekawa99
Ja mam obecnie 19 lat a moj narzeczony 37. Jesteśmy juz 3.5roku ze soba. Nie zakochalam sie w nim ze wzgledu na kase tylko ze wzgledu na jego wyglad i charakter. Nie nienawidzę tego jak ktos kto nie byl w takim związku twierdzi zawsze ze baba leci na kase. Związek z duzo różnica wieku ma szanse przetrwać.

Gość gość
Ciekawa99 Ciebie to lubię i to już od dawna :)

Gość gość
Ciekawa99 dziś Ja mam obecnie 19 lat a moj narzeczony 37. Jesteśmy juz 3.5roku ze soba. x Ciekawe, o czym facet po 30. rozmawiał z 16 - letnią goowniarą. Skończ trollować.

Gość gość
Za kazdym razem podaję tą samą różnice. Gdyby trolowala to na bank by się zayebała :)

Gość Ciekawa99
gość dziś X O wszytymi mozna rozmawiać. To ze zaczeliamy chodzić ze soba jak mialam16 lat nie oznacza ze jestem jakaś tempa kobieta.

Gość Ciekawa99
gość dziś X Dziękuję :-D

Gość gość
Aha czyli nieważny charakter, osobowość, uczucia, a nawet wygląd (bo niejedna 30 tka jest ladniejsza od 18 latki) a tylko PESEL się liczy, rok urodzenia. Musisz mieć straszne kompleksy.

Gość gość
Ciekawa, bo jesteś tępa, a nie teMpa.

Gość gość
a ja się tak zapytam...gdzie do cholery jasnej byli twoi rodzice jak jakiś zboczeniec przyp*****lał im się do córki?

Gość gość
3000 w tym wieku? 18latce może zaimponujesz ale wątpię by chciała dziada starszego o aż o 2 dychy, chyba ze dobrze sie trzymasz. Do takiej 30 latki byś pasował ale dla wiekszosci bedziesz za biedny. Dla równolatki już wogóle, o ile znalazłbyś taką na którą da się patrzeć.

Gość gość
Te 3000zł to troche mało by zrekompensować różnice wieku. Nawet mało która 30latka poleci na takiego.

Gość Ciekawa99
Liczy sie to wszystko tylko jesli jakas mloda dziewczyna leci tylko na kase to zwiazek nie ma szans prztrwac. Moi rodzice poznali mojego narzeczonego 2 miesiące po rozpoczęciu związku. Bardzo go polubli. Oczywiście nie obylo sie bez poważnej rozmowy. Ufaja mi wiec sie nie wtrącają

Gość gość
i o czym mógł dorosły facet rozmawiać z dziewczynką która "nie jest tEMpa"? Chyba, że sam jest mocno opóźniony w rozwoju...albo ma to zboczenie, że pociągają go tylko dorastające dziewczyny. Poczekaj parę lat, dobijesz 25 i przestaniesz zwyrodnialca pociągać, a on wróci pod podstawówkę szukać kolejnej ofiary.

Gość gość
i o czym mógł dorosły facet rozmawiać z dziewczynką która "nie jest tEMpa"? Chyba, że sam jest mocno opóźniony w rozwoju...albo ma to zboczenie, że pociągają go tylko dorastające dziewczyny. Poczekaj parę lat, dobijesz 25 i przestaniesz zwyrodnialca pociągać, a on wróci pod podstawówkę szukać kolejnej ofiary.

Gość gość
I zazdrosne stare krowy zaczęły obrażać dziewczynę :O żałosne jesteście stare panny :O

Gość gość
Jestem mężatką i nie starą, ale przeraża mnie, że ktoś wykorzystuje dziewczynę, a jej rodzice mają to gdzieś. Chciałabyś żeby twoje dziecko obmacywał stary dziad?

Gość Ciekawa99
gość dziś X O wszystkim można porozmawiać. Gdyby mial takie ,,zboczenie" to nie mieszkała bym z nim juz prawie 3 lata, nie mielibysmy zaplanowany slub na drugi rok i nie mieli bysmy wspólnej firmy transportowe bo przeciez po co mialby sie angażować. Nie wiesz gdzie i jak sie poznaliśmy wiec sie nie wtracaj Nie oceniaj jesli nie byles nigdy w takim związku

Gość gość
Nie, ale sam mam dziewczynę 14 lat młodsza (pełnoletnia ) i nie uważam się za starego dziada :)

Gość Ciekawa99
Nikt mnie nie wykorzystywał wiec mie wiem skad ten jad

Gość gość
Za późno, już oceniłam twoich rodziców i twojego "partnera". Bo jesteś dalej "dorastającą dziewczyną". Naprawdę, to prawo o legalności seksu od 15 roku życia doprowadza właśnie do takiej patologii.

Gość gość
To nie jest jad, to jest przerażenie i obrzydzenie.

Gość gość
Ja akurat mam męża, a panienka Ciekawa zamiast się uczyć, wolała prowadzać się z facetem o 18 lat starszym, a jej rodzice to akceptowali. Ten jej gach też musi być wybitnie niedojrzały, że po trzydziestce zainteresował się nastolatką.

Gość Ciekawa99
To źle ocenilas. Jak nie byłaś nigdy w takim związku to nie wiesz jak to jest. Moi rodzice świetnie sie dogadają z moim narzeczonym. A to ze dzieli nas taka różnica wieku nie jest żadna przeszkodą

Gość gość
gość dziś [22:55- dziękuję, jedna normalna! Każda normalna osoba, która ma dzieci w otoczeniu (nawet nie własne, ale np. w rodzinie) będzie przerażona tym co ta dziewczyna wypisuje. Rodzice chyba po prostu wywęszyli okazję żeby się jej pozbyć z domu - nieważne, że w łapty jakiegoś idioty który "nawiązuje więź" dosłownie z dzieckiem.