Gość gość Napisano Listopad 30, 2018 Kto ma stany depresyjnie i stany lękowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2018 tosziro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2018 ja mam takie stany i zycie z nimi jest ciezkie, mimo leczenia psychiatrycznego glownie w sumie chodzi o lęki, a nie o depresje depresja jesli juz jest u mnie wynikiem obiektywnych okolicznosci, natomiast lęki sa iracjonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia29 0 Napisano Marzec 26, 2020 Stany lękowe miewałam od dziecka ale jak poszłam na studia nasiliły się na tyle że nie mogłam normalnie funkcjonować. Teraz korzystam z pomocy terapeuty on-line i jest dużo lepiej. Jeśli szukacie pomocy to zajrzyjcie na psychoterapeuta-online.pl .Ja korzystam z usług pana Michała. Metody jakie stosuje są bardzo skuteczne przy tego typu zaburzeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muminkaa 1 Napisano Listopad 2, 2020 Na prze pytania byłoby kto nie ma.. w obecnych czasach tak wielu ludzi zmaga się ze stanami depresyjnymi jak i lękowymi że to masakra. Wydaje się że nikt nie ma takich problemów a wychodzi na to że 3/4 ludzkości je ma.. w tym także i ja. Z lękami zmagam się już od dobrych 10 lat, a od dwóch lat chodzę na terapię do doktora Dariusza Rudasia. Jest już trochę lepiej, ale wciąż czeka mnie mnóstwo pracy, na szczęście mam dobrego lekarza, który jest bardzo wyrozumiały i na pewno wie co robi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesionowka Napisano 16 Kwiecień Dnia 2.11.2020 o 17:50, muminkaa napisał: Na prze pytania byłoby kto nie ma.. w obecnych czasach tak wielu ludzi zmaga się ze stanami depresyjnymi jak i lękowymi że to masakra. Wydaje się że nikt nie ma takich problemów a wychodzi na to że 3/4 ludzkości je ma.. w tym także i ja. Z lękami zmagam się już od dobrych 10 lat, a od dwóch lat chodzę na terapię do doktora Dariusza Rudasia. Jest już trochę lepiej, ale wciąż czeka mnie mnóstwo pracy, na szczęście mam dobrego lekarza, który jest bardzo wyrozumiały i na pewno wie co robi. Hej. Jeżeli tu jesteś jeszcze lub wpadasz od czasu do czasu, napisz jak u Ciebie z tymi sprawami i czy jest teraz poprawa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 22 Kwiecień Jak można wyjść z depresji jak są wiecznie problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach