Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałem fajną dziewczynę, ale okazuje się, że pracowała...

Polecane posty

Gość gość

w Wiekiej Brytanii. :/ w związku z czym mam obawy czy nie puszczały jej tam hamulce i czy się szanowała... Wiadomo, że jakbym zapytał to się nie przyzna. Nie wiem co robić, poradźcie coś, czy to ma sens?

Gość gość
Nie ma.

Gość gość
taaa..a niby jakby pracowała w Polsce to na pewno była "porządna"? bez sensu...też byłam za granicą i co? I nic, dupa blada,, jak byłam dziewicą 24letnią tak teraz jestem 25 letnią, wielkie mecyje :P Jak nie interesują mnie kluby w Polsce, tak tam też nie interesowały. Nie mój klimat. To kwestia człowieka a nie tego gdzie pracuje. Ponadto jeśli byś ją kochał to byś w razie czego różne wybryki jej wybaczył :P Jeśli kalkulujesz czy warto to może lepiej dla niej nie warto xD

Gość gość
gość dziś co za bzdurne stwierdzenie: "jeśli byś ją kochał to byś jej wybaczył." a ty byś wybaczyła facetowi który walił się w kubach co noc z inną?

Gość gość
ja też nie liczę na prawiczka, bo czym starsza jestem tym o takiego trudniej poza tym zakocham się w ''nie-prawiczku'' i co wtedy mam go zostawić z tego powodu? Muszę opanować swoją zazdrość i tyle.. Jeśli mam być szczera to ja tam byłam w ogóle tak zmęczona że nawet nie bardzo myślałam o TYCH sprawach :P dopiero po powrocie mnie coś dopadło i sobie to odbijam xD odbijam sobie oczywiście samodzielnie w miarę..fantazjuję ;) a co ciekawe, spodobałam się tam komuś i nawet mnie namawiał na związek i w ogóle mieszkaliśmy razem przez ok. 4 miesiące ale nic z tego nie wyszło, bo mu kosza dałam :( Także nawet można mieszkać z atrakcyjnym facetem i do niczego może nie dojść..a rozmawialiśmy codziennie, filmy razem oglądaliśmy, jeździliśmy na wycieczki. Zaprzyjaźniliśmy się.

Gość gość
no w ogóle złego określenia użyłam bo co tu wybaczać jeżeli był sam i to było zanim mnie poznał? to co najwyżej mogę to zaakceptować lub nie. I podziękować za szczerość ;) Wiadomo, że ludzie mają swoje potrzeby i to, że są sami nie zawsze oznacza rezygnację z seksu. Nie żeby seks w klubach mi się podobał bo jakby tak było, też poszłabym się "puszczać" bo okazje miałam xD ja tak nie chcę ale wiem, że jestem chyba w mniejszości? i ludzie to klubowe walenie nawet lubią :P

Gość Piaskun
Zróbcie sobie kompleksowe badania weneryczne z HPV włącznie. Jeśli będzie coś miała to możesz spokojnie rzucić.

Gość marcin_wawa
Prowo, zgadłem? Chyba nauczyłem się odróżniać prowo. Sookces.