Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kobieta i uwazam, ze to nieprawda ze babki powinny rywalizowac

Polecane posty

Gość gość

ze soba :P ja jestem solidarna z kobietami, w zyciu bym z jakas nie rywalizowala o faceta, nie lubie obgadywac kobiety przez wyglad, nie zazdroszcze ze ktoras ma meza/ dzieci lub tez wiecej kasy. Lubie kobiety, tak po prostu, tylko druga babka mnie tak zrozumie. A pisze w sumie po to, zeby przeslac pozytywna energie

Gość gość
Przybij piątkę, zgadzam się w 100%!

Bzzzzz to moja pozytywna energia w stronę Ciebie ;) Baby zawsze rywalizowały i będą rywalizować o najlepszych samców.

Gość gość
Ciesze sie,ze sa jeszcze takie kobitki jak autorka :) Mnie ta cala rywalizacja raczej smieszy,jedna by drugiej oczy wydrapala,bo tamta ma lepsze ciuchy albo jest ladniejsza.Zachowuja sie jak malpy w cyrku i jak normalny czlowiek na to patrzy z boku to moze miec niezly ubaw :)

Gość gość
Porywalizować to można o jakiegoś konkretnego upatrzonego, a nie o facetów w ogólności. ;) I tak, trzeba się wspierać, bo wiele problemów mężczyzn nie dotyczy, a jeśli to w zupełnie innej skali. :) Więc - piąteczka.

Gość amBrożyk
a co z tej Waszej rywalizacji lub braku Waszej rywalizacji osiąga normalny facet ? poproszę o komentarze kobiet na ten temat :)

Gość gość
Temat nie jest o facetach. To pytanie zadaj w innym temacie. Alee skoro o facetach mowa, to nie rozumiem kobiet z podejściem "lepiej dogaduję się z facetami, nie jestem taka jak inne kobiety!". Kobiety naprawdę lubiane mają mieszane towarzystwo, a te które mają tylko kolegów (ich świadomy wybór) tak naprawdę nie mają żadnych bliskich znajomych. Faceci po prostu dają im taryfę ulgową i przymykają oko na niektóre zachowania, bo to kobieta i nie odezwie się do niej jak do bliskiego kumpla

Gość gość
też tak uważam i według mnie to mit, że kobiety się nie lubią albo nie stworzą przyjaźni ;) Kobieca przyjaźń też może być silna i prawdziwa :) Ja znam takie intrygantki fałszywe co rywalizują tylko z seriali typu wspaniałe stulecie, moda na sukces xd w życiu realnym znam raczej normalne, miłe kobiety ;) to faceci bardziej już rywalizują niż my lubię chodzić na kręgi kobiet :)

Gość amBrożyk
gadajcie sobie o przyjaźni kobiecej ile chcecie kobiety ale wiele osób widziało taki 'obrazek' , że dwie kobiety, dwie dziewczyny szły do FIRMY 'pod rękę' , za ręce się trzymały i po wejściu do Firmy pocałowały się w usta , jedna poszła na parter a druga pojechała windą na III piętro , są PARĄ i mieszkają razem , wszyscy o tym wiedzą ale wzbudzają emocje i nie wiadomo dlaczego się Afiszują ? facetów traktują jako zło konieczne, czyli do naprawy tego co zepsuły , do zlewu wylała jakieś stare jedzenie zepsute, które capi i pisze maila do Administratora Obiektu , znowu zlew zapchany w naszej kuchni, czy Wasi technicy od przepychania zlewu śpią ? technik od przepychania zlewu powinien czekać przy mnie aż wyleję fusy z kawy do zlewu i natychmiast przystąpić do przepychania zlewu !