Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta radzi jak poderwać każdą kobietę

Polecane posty

Gość gość
Najlepsze jest to że 95%facetów ma kompletnie w doopie to co wy sobie w tych swoich ślicznych główkach roicie i myślicie. Co kogo obchodzi jak was wg was podrywać jak wy co 5 minut zmieniacie zdanie :D

Gość gość
Zaraz,to w końcu ten co podrywał w barze był trzeźwy czy pijany? Bo jak mu odmówiła pijanemu to ok, no ale jak na trzeźwo zagadywał a ona mu łapę przygniotła to ona jest jakaś no wiecie:) szkoda zachodu na wariatkę

Gość gość
wy jesteście głupsze niz ustawa przewiduje - kazdy facet ma głęboko w dooopie to co czujecie,uważacie czy sądzicie bo jesteście niekiedy tak irracjonalne w rozumowaniu i niestałe w poglądach że pzy was święty wpadłby w szał. Jedyne co faceta w was interesuje to wasze dziurki i ceeeecky:) i tylko to sprawia że godzimy się na te gó...e gry godowe,s**t testy ,podrywy, całą reszta to tylko mniej istotny dodatek - zwiazki itp.

Gość gość
kobieta radzi jak podrywać dobre sobie tylko widzisz złotko jakbyś nie była kobietą tylko facetem to byś wiedziała że my podrywamy wg trochę innych kryteriów niż wy kobiety - twoje rady mogą co najwyżej niedoświadczonego adepta wrzucić na tzw minę

Gość gość
dobrze ubrany, przystojny zadbany, zamożny facet nie musi umieć podrywać

Gość gość
problem jest taki że laski szybko do siebie zniechęcają faceta - nie potrafią być zmysłowe po jakimś czasie,poswintuszyc itp bo przedkładają to na grę godową,s**t testy i wszystko to co zabija pożądanie a tylko dzieki umiejętnosci wzbudzania pożądania u faceta mogą sprawić żeby zstał przy nich najdłużej - i nazwijcie mnie swinią lub nie dla faceta seks o ile nie jest najwazniejszy jest jedną najwaniejszych spraw choc jestem skłonny zaryzykowac określenie ze jednak jest najwazniejszy. Samymi rozmowami itp nie uda sie zatrzymać faceta,pnadto jeżeli seks jest do bani to już wogóle kaplica. Trzecia sprawa to taka że kobiety szukają modela i wielu normalnych acetów jest samotna lub musi choćby hajtać sie zz Ukrainkami - mówię tu o normalnych facetach nie jakichś zbokach czy nachalnych podrywaczach. Kobiety maja te same kryteria doboru co my tylko z hipokryzją zaprzeczaja że nie i stosują tzw podwójne standardy - nie warto wiec z pocatku przesadnie się angażować w związek bo chodzi o to żeby obojgu zależało po równo nż tylko mi. I ogólnie w Polsce facet ma pod górkę - ze wszystkim. Serio zycie przecietnego polskiego ężczyzny dzisiaj to jak droga krzyżowa,powoli o Polkach można zapomnieć i sam sie zastanawiam czy nie poznać jakiejś dziewczyny zza wschodniej granicy z którą nawet mógłbym się ożenić.

Gość gość
Wy dalej o tym gościu? To był tylko przykład. Facet normalnie rozmawiał więc zakładam, że był trzeźwy. Nie wyglądał na pijanego. Nie przygniotłam mu ręki złośliwie - aczkolwiek należało mu się :) Co do tego według jakich kryteriów podrywają faceci - temat nie jest o was tylko o tym co kobiety lubią. Póki co wszystkie się zgodziłyśmy, że natarczywość nie jest mile widziana. Nie ważne czy w pubie, w pracy, na ulicy czy w internecie.

Gość gość
a co jest ważne?

Gość gość
I właśnie byłoby fajnie gdybyście nauczyli się mierzyć siły na zamiary, a nie narzucali się każdej kobiecie która wam wpadnie w oko. Biorąc pod uwagę wymagania które tu opisaliście - młoda, ładna, szczupła - to prawie każda kobieta "wpada wam w oko". I kobiety to wiedzą, dlatego kiepski podryw nie robi na nas wrażenia - chyba, że facet jest zwyczajnie atrakcyjny jak z obrazka i panna chce się z nim przespać, a nie rozmawiać

Gość gość
gość dziś - no i czego oczekujesz? Ktoś ma się nad tobą zlitować czy co?

Gość gość
gość dziś czy ja wiem? Dla mnie już nie ma nadziei,litość i tak nic nie da,jedyne czego czowiek oczekuje w takiej sytuacji to tego by ten marny zywot któy wcale nie jest darem a przekleństwem dobiegł już końca.

Gość gość
to brzmi jak ciężka depresja

Gość gość
gość dziś czyli jakiś wąski procent ppulacji ma tylko szansę na miłość trochę to smutne

Gość gość
Nie, reszta po prostu musi umieć podrywać. A tak poważnie, nawet najlepiej ubrany i najprzystojniejszy facet może stracić urok jeżeli nie potrafi nawet luźnej rozmowy pociągnąć.

Gość gość
bzdura znam serio facetow co z trudem mowia po polsku taka patologia i przyglupy a dziewczyny podrywaja bez problemu. Jak ktos myslli ze kobiety nie sa rownie prymitywne to naprawde wierzy w bajki

Gość gość
Pewnie, że są. Są też takie które szukają facetów na jedną noc i po prostu wyłapują takich najseksowniejszych. To dalej nie jest "każda" ;)

Gość gość
czyli ogólnie rzecz biorąc kobiety są łatwe chodź starają się sprawiać wrażenie że nie - trzeba tylko umiejętnie zagrac,przyaktorzyć by jakoś je zainteresować. Boże ile ja bym dał by być takim zimnym tępym huikiem który ma je wszystkie gdzieś i chce je tylko przelecieć:) to jest moje życzenie na gwiazdkę

Gość gość
Ludzie którzy szukają przygodnego seksu chcą się dobrze bawić. Nie obchodzi tych osób czy ty grasz czy nie - masz dostarczyć rozrywki. W najlepszym przypadku oboje umilicie sobie czas. Ślubu z tego nie będzie i nikt o to nie prosił. Jeżeli chcesz żeby ktoś się tobą zainteresował na chwilę to musisz być dla tej osoby interesujący. Jak nie jesteś to po co marnować czas? Oczywiście to nie zadziała jak szukasz kogoś na dłużej. Wtedy gra nie pomoże i musisz być naprawdę interesujący dla tej osoby.

Gość gość
po prostu nie trzeba być zimną miękką fają ale pewnym sibie skur....em - niestety taki charakter chyba jest wrodzony bo ja pomimo upływu czasu starałem sie taki być ale efekt był komiczny. Dziś już się poddałem i stwierdziłem że moja nieśmiałośc jest wrodzona i nic z tym nie zrobię.Urodę też mam średnią,bogaty nie jestem,ogólnie wiec biorąc skazany jestem na samotnicza banicję. Dobrze że rodzimy się tylko raz,bo gdyby istniała reinkarnacja to nie chciałbym powracac znowu do takiego życia jakie mam teraz, i nikomu takiego życia nie życzę.

Gość gość
No nie masz charakteru na klubowego podrywacza, a rozumiem, że stała relacja cię nie interesuje?

Gość gość
21:26 a skad wiesz ? Masz jakies niezbite dowody ?

Gość gość
gość dziś niestety takich kobiet jest tylko wąski procent bo praktycznie każda chce księcia i związku a nawet nie wiesz ilu facetów marzy o takiej kobiecie

Gość gość
Ja znam sporo takich kobiet. Te które szukają miłości w klubach i barach są raczej bardzo młode i naiwne - szybko się z tego wyrasta

Gość gość
gość dziś dokładnie,także podwójny jak to się mawia - śrut

Gość gość
No niestety, jeżeli chcesz relacji "dla zabawy" to musisz tej zabawy dostarczać.

Gość gość
trzeba być zimnym wrednym gnoiem,manipulować babami ile wlezie,grać w te chore gierki,nie przywiazywac sie specjalnie tylko grac taką piłkę jaka jest podawana:) innej rady nie ma panowie,kobieta wcale nie jest skomplikowaną istotą tylko bajecznie prostą każda tylko ma klucz do siebie w innym miejscu;) i porad kobiet nie słuchajcie to są akurat najgorsi doradcy w tych sprawach - zimny wredny drań na pewno lepiej sobie poradzi niż wrżliwy pipowaty romantyk któego jedynym grzechem jest to że idealizuje kobietę a nie powinien;)

Gość gość
Grając nikim nie manipulujesz. To jak oglądanie Harrego Pottera - wiesz, że to co widzisz nie jest prawdziwe, ale film jest fajny.

Gość gość
baby na ogół chcą związku i to jest największa lipa - takie cichodajki też są ale jest ich znikoma liczba niestety no i one tez maja wymagania co może być dla niektórych szokiem bo każdemu sie wydaje że taka cicha to jakby prostytutka a prostytutka nie patrzy na wyglad klienta tylko jego portfel. to też swego rodzaju kur....stwo tylko bardziej subtelne i wysublimowane. Ogólna porada dla panów jest taka - pozostańcie wierni własnym instynktom tylko subtelniej je maskujcie i nie popadajcie w emocje gdy nie idzie - tutaj każdy gra,kobiety też są nieszczere tylko subtelniej to maskują. I nie ma co być romantykiem bo romantycy to kończą szybko na cmentarzu - to tylko kobieta i mamy się z nią dobrze bawić i mieć z tego przyjemnosć:) Jak komuś małzeństwo w głowie to niech się loguje na jakichś portalach któe szukają żon.

Gość gość
Wiesz, że są kobiety romantyczki i faceci którzy specjalnie grają romantyka żeby podrywać? :D

Gość gość
gość dziś eee no i?