Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziomek po 40

Zauważyłem że faktycznie to mam kobiety w du'pie

Polecane posty

Gość ziomek po 40

żadne ich żałosne sztuczki i podchody nie robią na mnie wrażenia, ani golizna i ich wieczne świecenie du'pą, raczej kojarzą mi się z desperatkami z patologii, po co kobiety tyle energii tracą na udawanie? Ogólnie stały się dla mnie raczej obojętne.

Gość gość
Niestety jesteś w mniejszości. Mój były facet był na wycieczce ze mną a innej przy mnie po pijaku mówił ze jest piękna a mnie ze chce z nią trójkąt, drinki jej podawał. Gdy mu powiedziałam że nie się to nie podoba to mi zrobił awanturę na cały hotel ze jestem nienormalna i mam się leczyć. Jeszcze przez parę miesięcy potem gdy się klocilismy mi mówił ze mu zjeb/alam wakacje i mi nawet 600 zł nie odddal za nie juz.

Gość gość
Trzeba było zdecydować się na ten trójkąt. Oszczędziłabyś sobie wielu problemów, ale to mądry Polak po szkodzie.

Gość gość
i co? i mamy żałować i namawiać, cię żebyś zmienił zdanie? nie, rób to, co da ci szczęście, nie trzeba być z kimś, żeby być szczęśliwym

Gość Teppic   No1
Owe białogłowy, zdjęte zapewne przemożnym żalem z powodu braku twej, tak potrzebnej do życia akceptacji, rozrywają szaty swe niegodne, autorze. Jestem tego pewien.

Gość gość
PO 40 i nikt mnie już nie chce jestes zalosny.

Gość gość
Jak by cie było stać to byś sie nie żalil na forum olewaja cię trudno pogodz sie z tym kup sobie psa do towarzystwa.

Gość gość
Do 8:34 Jakie kilka miesięcy jeszcze. No proszę cię tylko nie pisz że dalej z nim byłaś po takiej akcji zamiast gołodupca wywalić z hukiem

Gość gość
Znam podobne akcje, ale bez propozycji trójkąta. Facet przy mnie notorycznie podrywał inne kobiety. Jednocześnie mówiąc jak mnie kocha i zazdrosny o najmniejszy gest mężczyzny w moim kierunku. Nie mógł oderwać od nich oczu. Wciskał im swój numer telefonu. Szukał na fb. Potrafił zachwycać się inną i wydawać odgłosy napalonego samca myśląc że nie widzę tego. Wiele było takich sytuacji. Jestem atrakcyjna można śmiało powiedzieć piękną kobietą, o wiele atrakcyjniejszą niż tamte. Mam duże powodzenie. Często to były naprawdę brzydkie kobiety. Słyszałam jego znajomego tekst który powiedział nie żartuj podoba? Chyba bym musiał z workiem na głowie. Straciłam przez to poczucie własnej wartości zgasłam straciłam ten blask. Kobiety wiedzą o czym piszę. Nie warto tak siebie niszczyć przez jakiegoś faceta.

Gość gość
Gdybyś miał w d***e nie zakladalbys takiego tematu

Gość gość
Ale za to faceci i ich tyłki robią na mnie wrażenie :) Oni to dopiero mają klasę.. Odkryłem to po 40 stce ... mmmm.

Gość gość
Autorze chyba nie wątpisz że my też cię mamy w du'pie.

Gość gość
Nie masz wyboru bo wszystkie cię olały.

Gość gość
A kto ich nie ma? Prawda jest taka że związki,miłść,kwiaty - całe to g...o robimy tylko po to by mieć potem darmowy seks:) Żaden facet sie do tego otwarcie nie przyzna ale taka jest prawda.

Gość gość
Nienawidzę kobiet bo one maja mnie gdzieś. Jakie to żałosne :D

Gość gość
Ja szukałem zawsze dziewcznyny przede wszystkim do miłości, seks na drugim miejscu, ale kobiety zawsze zwracają szczególną uwagę na badboyów.

Gość gość
Co za przegryw :D Zapewne chciałeś życia do jakiego się nie nadajesz.

Gość gość
wiesz ziomek, wygląda to w ten sposób że przystojny facet może je mieć w doopie i zlewać i na ogól tak robi, dzięki czemu lgną do niego jeszcze bardziej. A jezeli jesteś brzydki do tego biedny to każda ma głeboko w doopie to czy ci się podobają czy nie.

Gość gość
Zawsze znajdzie sie taka, która się jeszcze niczego nie domyśla.

Gość gość
i tak powinno być amen:D

Gość gość
gość wczoraj oj tam minie ci - jeszcze trochę czasu i będziesz dosiadać nowego bolca,znam was;D kobieca żałoba nie trwa długo,macie i tak lepiej bo statystyka jest po waszej stronie - a większosci z nas pozostają tylko onanim,p****le lub posówanie paszteta/dzieciatej:D

Gość gość
Za niedługo skończę 40 lat. Mam pieniądze i wszystko co chciałam zawsze mieć i też faktycznie mężczyzn szczególnie po 40 mam w du'pie. Młodsi mężczyźni owszem podobają mi się...

Gość gość
Djdjd

Gość gość
gość dziś - "męska żałoba" trwa jeszcze krócej...

Gość nie bierz nałogowca
gość 2018.12.01 Niestety jesteś w mniejszości. Mój były facet był na wycieczce ze mną a innej przy mnie po pijaku mówił ze jest piękna a mnie ze chce z nią trójkąt, drinki jej podawał. Gdy mu powiedziałam że nie się to nie podoba to mi zrobił awanturę na cały hotel ze jestem nienormalna i mam się leczyć. Jeszcze przez parę miesięcy potem gdy się klocilismy mi mówił ze mu zj**/alam wakacje i mi nawet 600 zł nie odddal za nie juz. Zgłoś Przykro mi. Na drugi raz bierz niepijącego faceta, bo ci którzy piją to same problemy stwarzają. Rzucenie picia jest bajecznie łatwe, wymaga tylko deko rozumu.

Gość ziomek po 40
gość 2018.12.01 Jak by cie było stać to byś sie nie żalil na forum olewaja cię trudno pogodz sie z tym kup sobie psa do towarzystwa. Zgłoś gdzie ty widzisz żalenie? czytać nie potrafisz?

Gość gość
Autorze, jeśli tu zaglądasz to powiem Ci, że jestem chętna Cię poznać, podjąć wyzwanie i UDOWODNIĆ, że Twój stosunek do kobiet diametralnie się zmieni :)

Gość gość
gość 2018.12.01 nie miałaś charakteru, a podniecać się urodą to jak podniecać więdnącym kwiatkiem, masz o sobie za wysokie mniemanie a nawet faceta uwagi nie potrafisz utrzymać czymś innym niż durnym wyglądem, co za żałosna sytuacja, nic innego że podrywał inne

Gość ziomek po 40
gość 2018.12.01 Gdybyś miał w d***e nie zakladalbys takiego tematu > temat ma cel czysto informatyczno naukowy, nie żalenie czy co tam myślicie że innego, a że kobiety mają przez to ból du'py to odrębny temat

Gość drogi jak na darmowy
gość 2018.12.01 A kto ich nie ma? Prawda jest taka że związki,miłść,kwiaty - całe to g...o robimy tylko po to by mieć potem darmowy seksusmiech.gif Żaden facet sie do tego otwarcie nie przyzna ale taka jest prawda. > ten darmowy jest droższy kilkanastokrotnie niż ten płatny, więc z punktu widzenia praktycznego nic darmowego w nim nie ma, dodatkowo ciągle ta sama baba, a potem jej ględzenie słuchać bez końca, makabra, gdzie tu sena