Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dziewczyny. Oto moje wymagania, czy to tak wiele? Panie oceńcie.

Polecane posty

Gość gość
Niestey coraz gorzej taka znalezc , a im mlodsze pokolenie tym gorzej :o

Gość gość
Z takimi wymaganiami zostaniesz starym kawalerem.

Gość gość
porządny normalny facet nie ma dzisiaj szans na kobietę. A ja nie potrafie byc takim zimnym huikiem którego one pożądają. Ogólnie romantykiem też nie jestem - generalnie miałbym kobiety nawet w doooopie gdyby nie to że mass media, internet nieustannie nam wmawiają i bombardują informacjami że jak jesteś sam to jesteś gorszy itp. No więc teraz nie chcę być sam i nadal nikogo nie mam - poza tym mój obraz kobiety nie istnieje. Chcę tylko uprawiać dobry seks,kobiety wszystko zawsze komplikują i to mnie do nich na dłuższą metę zniechęca.Wywołuje frustrację i gniew bo nie są w stanie zaspokoic moich potrzeb,oczekiwań,chcą tylko bym to ja zaspokajał potrzeby ich. Miłość i pożądanie to przekleństwo,zazdroscić tym któzy wyzwolili sie spod ich wpływu i np.poświecili Bogu - nie lokują swojego zdrowia w rugim człowieku,istocie egoistycznej,zdradliwej i ułomnej.

Gość tez mam wymagania
Moje wymagania silny zdecydowany odwazny prawdomówny lojalny opiekunczy odpowiedzialny pracowity uczciwy wysoki dobrze zbudowany niezaborczy

Gość gość
tez mam wymagania dziś toż to Robocop?:) i co znalazłaś?