Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazyliscie jak mlodziez zwlaszcza dziewczynki bardzo rosna?

Polecane posty

Gość gość

Wiekszosc nastolatek w wieku 13 lat ma juz 170cm wzrostu. Srednio. Zdarzaja sie i wyzsze. Nizsze natomiast to juz rzadkosc. Jeszcze 10 lat temu pamietam, ze w jednej klasie byly ze dwie, trzy dziewczyny wysokie. Teraz to norma.

Gość amBrożyk
a facetów coraz mniej, czyli natura podpowiada, że wkrótce w kompanii reprezentacyjnej Wojska Polskiego będą maszerować kobiety , ćwiczenia na poligonach tylko dla kobiet, pani generał wyda rozkaz pani pułkownik aby czołgistki rozpoczęły ostrzał do celu , do rozbrajania pól minowych w Afganistanie pójdą same kobiety w mundurach z saperkami , chyba dobrze będzie !

Gość gość
Fast foody, zarcie na hormonach....

Gość gość
17:10 To prawda, dziewczyny sa wyzsze i lepiej zbudowane niz nie jeden chlopak rowiesnik....

Gość gość
Widać robią nam to w szczepionkach

Gość gość
Prawilnych konusów już nie ma...

Gość gość
Kiepskiej jakosci zarcie, glownie kurczaki, ale inne rzeczy tez, sa glowna przyczyna.

Gość gość
Od kiepskiego jedzenia facetom robia piersi albo tak dziwne tyja, po babsku, tj. wielkie uda i tylek.

Gość gość
no nie wiem, jak moje pokolenie dorastało czyli jakieś 15-20 lat temu to też ludzie mieli wrażenie że dzisiejsza młodzież jest jakaś taka wyrośnięta, pamiętam że wokół mnie też same dryblasy i dziewuchy wysokie były, nawet z rodziny to wielu ma ponad 2 metry

Gość gość
Hormony w jedzeniu robią swoje. Na szczęście moje dzieci nie są spasione i naturalnie przerośnięte jak na swój wiek. Ale faktycznie inne dzieci w szkole wyglądają jakby były z 3 lata starsze.

Gość gość
Dziwi mnie to, że skoro powszechnie wiadomo że kurczaki to hormony i antybiotyki to po co to ludzie kupują i jeszcze dają dzieciom. Przecież można kupić zdrowsze rodzaje mięsa.

Gość amBrożyk
po tych hormonach wzrostu, wyrośnie jak brzoza i głupia jak koza, w wieku 30 lat będzie szukać absztyfikanta nie tylko do tańca, będzie świecić gołą vaginą pod koronkową sukienką a każdy facet ucieknie na drugą stronę ulicy i krzyknie, że ogród zoologiczny jest miejscem dla żyrafy !

Gość gość
Córki nastolatki z reguły są wyższe od matek. Jak matka młoda i ubrana w kurtkę jak teraz, to czasem trudno odróżnić która matka, a która córka :D