Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moment, w którym uświadamiam sobie, że nie mam nikogo

Polecane posty

Gość gość

Uświadamiam sobie z każdym dniem, że nie mam nikogo oprócz własnej siostry....moi rodzice rozwiedli się głównie przez to, że ojciec chlał, nie dzwoni, nie odbiera, nie chce mieć z nami kontaktu, babcia całe życie broni matki, a dziadek jest chory psychicznie, pije, i jest uzależniony od tabletek. Z matką jest coraz gorzej, nienawidzę jej, możecie uznać mnie za potwora, ale nienawidzę jej, nie odczuwam żadnych ciepłych uczuć wobec niej, o 17 zabiera mi klucze od domu i mówi ze jest ciemno, wszystko wykorzystuje wobec nas, w dodatku jest bardzo toksyczna, liczy się dla niej tylko zdanie innych, nie zwraca uwagi na siebie i na to jak jest miedzy nami, pieniędzy nam nie daje zarabia 1000 zł, dostaje alimenty 2000 z czego wszystko idzie na rachunki i tak na prawdę nie wiadomo gdzie. Płakać mi się chce, zdaje sobie sprawę, że gdyby nie siostra chyba by już mnie tutaj nie było. Zazdroszczę zycia innym, wiele osób wyglada jakby miało idealne życie. Nie mamy ani samochodu, ani nic, mieszkanie ma 30m i zero prywatności. Nie mogę doczekać się zycia dorosłego, gdy będę mogła zarabiać, tworzyć coś sama...

Gość gość
Siostra to wiele :) ja mam przyrodniego brata, ktory nie utrzymuje ze mna zadnego kontaktu, 40 lat i nie mam meza ani dzieci, choc je zawsze chcialam miec

Gość gość
Ten wpis dedykuję wszystkim tym babkom co tu notorycznie wypisują że nie chcą dzieci bo jakie to straszne nieszczęście. Może ich droga będzie łatwiejsza będą mieć kasę dla siebie ,fajne ciuchy, zgrabną figurę ale przyjdzie taki moment że zostaną na tym świecie same. Nikt nawet nie zadzwoni żeby zapytać czy żyją.

Gość amBrożyk
wg tematu , jakie ubrania kobieta posiada na dni mroźne i zimowe to kobiety się wypowiedziały, że posiada jakiś tam płaszczyk , rękawiczki i długi szalik , co piąta posiada w szafie sukienkę w szafie a sama widzi, że koleżanki w pracy śmigają w sukienkach , botkach i rajstopach , portek w szafie ma dwie sztuki i dwie sztuki kalesonów , czyli jak rozumiem w poniedziałek zakłada różowe kalesony a w środę wskakuje w wiśniowe albo śliwkowe , generalnie to moda ze śmietnika , moda z kontenera PCK , ukradła ciuchy z kontenera ale przy obecnej biedzie wcale nie jestem zaskoczony tym, że Polki wyglądają, jakby okradły kontener PCK , nie stać kobiet na modne zachcianki a sklepy w Polsce będą padać jeden za drugim z powodu braku klientek na dziale 'sukienki' i 'majtki'

Gość gość
Ten wpis dedykuję wszystkim tym babkom co tu notorycznie wypisują że nie chcą dzieci bo jakie to straszne nieszczęście. Może ich droga będzie łatwiejsza będą mieć kasę dla siebie ,fajne ciuchy, zgrabną figurę ale przyjdzie taki moment że zostaną na tym świecie same. Nikt nawet nie zadzwoni żeby zapytać czy żyją. xxx A skad pewność że dziecko zadzwoni ? bo znam wiele przypadków że dzieci nie chcą znac swoich rodziców. Ja mam 31 lat mam tylko matke tak naprawdę. Na wszystkich kolezankach już się przyjechałam na rodzinie także cale zycie jestem sama i będę taka prawda . Zawsze można być w zwiazku ale i tak człowiek jest samotny przez całe życie.