Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość1888888

Jak mi brakuje bliskości i sexu

Polecane posty

Gość Gość1888888

Ehh, tyle tu czytam jacy to faceci źli i zaniedbuja żony, a ja mam odwrotnie, sex jak sie upomne, widać że żona traktuje to jak obowiązek. Kombinuje na wszelkie sposoby żeby wzbudzić w niej chęci, ale mam wrażenie że się wypaliła. Rozmowy nic nie dają, zabawki i inne pomysły działają jednorazowo. A kona jest po 35l, więc ponoć w tym wieku kobiety mają największe potrzeby... Chyba nie w tym przypadku... brakuje mi już sił i pomysłów, szcze4zd mówiąc gdyby nie dzieci to chyba już byśmy się rozstali. A ona cały czas twierdzi że przesądzam. Sex raz na 1-2 miesiące, faktycznie przesądzam?

Gość gość
Nie jesteś sam.

Gość gość
Mi też, bardzo tylko u mnie jest odwrotnie. Jestem w wieku zbliżonym do wieku twojej żony a mój mąż trochę starszy. Widzisz twoja żona nie chce, mój mąż nie chce. A my z tym sami. Jak myślisz, długo tak wytrzymamy? Każdy potrzebuje bliskości. Prędzej czy później coś pęknie...

Gość Robert20000
Witam u mnie jest inaczej Moja kobieta ma 26 lat i przytyla cala ....pupa jak I biust sie powiekszyl takze. Przestala nosic sexowna bielizne a o seize moge zapomniec........2 razy na miesiac bez pieszczot......I tylko Po %%%% kladzie sie na boku, wypina tylek.....zsuwa majtki i mowi mi ze mam 2 min :/. A w srodku potok......tak mokra. Gdy dojde Zaklada majtki I zasypia. Ostatnio zaczolem upijac ja to w nocy spi jak zabita to i moge pobzykac

Gość gość1888888
Gość 23.40. No i właśnie o tym mówię, że coś w końcu pęknie. Ja już nie daje rady. Jak mówię jej, że traktuje to jak obowiązek i że ja chce wie ej to Twierdzi że przesądzam. Nigdy nie pokazuje że ma ochotę, a ja przez to myślę ze nie ma wogole. Próbowałem ja przetrzymać to skończyło się w miesiącami bez sexu. Jak wkoncu nie wytrzymałem to sex był naprawdę fajny, na drugi dzień myśląc że coś się wkoncu sie ruszylo znów poszliśmy do łóżka, to znów to wyglądało jak by robiła to na sile bo ja chcę. I tak w kółko, próbuje ja przetrzymać, mija miesiąc, ja nie wytrzymuje, sex jest super, następny raz już nie, znowu przerwa i jest super, tak jak by potrzebowała raz na miesiąc lub dwa

Gość 185
Jak jest jakaś miła kobieta której brakuje czułości tak jak mi, to bardzo chętnie poznam 185/90, 40L, chwale i daję dyskrecje..proszę o info..imk7@wp.pl pozdrawiam

Gość Robert2000
Lepiej powiedzcie jak mam Moja bzykac.....? Upijanie Jej co weekend a potem bzykanie jej na spiocha jest nudne juz :(

Gość gość
Autorze długo tak nie wytrzymasz. Wiem bo ja już też sama nie mogę tego wytrzymać. Albo będzie lepiej z naszymi obecnymi partnerami albo będzie ktoś inny. No bo ile można się starać i prosić o bliskość...

Gość gość
Do 185 a skąd jesteś?