Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka94x

seks dwóch kobiet

Polecane posty

Gość Agnieszka94x

czy któraś z was próbowała seksu z kobietą? Jeśli tak to jak do tego doszło oraz jak wspominacie te chwile, było przyjemnie, lepiej niż z facetem.

Gość gość
Ja bym chętnie popatrzył:-)

Gość gość
Ja się odważyłam jako pierwsza to zaproponować mojej psiapsiółce. Często paradowała całkiem naga przy mnie i nie czuła żadnego skrępowania. Ja jestem bardziej skryta ale byłyśmy same i się zaczęło. Leżeliśmy grzecznie w łóżeczku i niby potem dla wygłupu polożyłam swoją ręke na jej łonie. Po chwili czułam, jak robi się mokra więc bez oporów pozwoliła mi pieścić swoją pisie. Była tak podniecona, że wiła się i drapała moje ramiona. Potem rzuciła się na mnie i łapczywie zlizywała moke soki. Mega odlot i nieziemski sex.

Gość gość
Kobieta lepiej dopieści inną kobietę ale jednak gruby penis jest niezastąpiony.

Gość gość
To zależy, bo ja tylko łechtaczkowe orgazmy przeżywam i rozmiar penisa nie ma dla mnie większego znaczenia.

Gość gość
Mojego kolegi dziewczyna kiedyś przyznała, że jak jedna śpi u drugiej to sobie walą minetki :D

Gość gość
bawię się tak kilka razy w miesiącu pierwszy raz robiłam to w wieku 15 lat z starszą o 3 lata siostrą teraz mam 38 lat jestem mężatką ale dalej mnie to kręci jednak wolę ostro być zerżnięta przez faceta albo facetów

Gość Jurek

Wiele lasek o tym fantazjuje, ale mało która się odważy. Zresztą z gejowskimi fantazjami u facetów hetero jest podobnie. 

Gość Kasia19

A jest dziewczyna z Rzeszowa, która chce spróbować?