Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nie reaguje na mój podryw zupełnie, czy to gej?

Polecane posty

Gość gość
a może po protu mu się nie podobasz? ah ta kobieca próżność:D jakby był gejem to by mimo wszystko był twoją psiapsiólką na papierosie

Gość gość
jesteś gorzej niż tępa pomimo faktu że możesz być atrakcyjna:D on to widzi wiec ma na cebie wyiebane:D zdajesz sobie sprawę że niektórzy faceci nie patrzą tylko na cycki ale też na twój olej w głowie?:D

Gość gość
tu ja autorka :D umiesz czytać ze zrozumieniem zazdrośnico? zaproszenie na kawę gościa który może tego nie chcieć w pracy ma swoje konsekwencje :D ja nie jestem przyzwyczajona do porażek tak jak ty, nie mogłabym się pogodzić z takim poniżeniem już nie mówiąc o tym że to jednak mężczyzna powinien się postarać. będę mieć na niego oko, wybadam czy jest gejem czy może myśli że ja to za wysokie progi dla niego.

Gość gość
Haha autorka ma ból d... y bo mu się nie podoba i próbuje wytłumaczyć to jego gejostwem :D. Prozna księżniczko, uświadom to sobie ze nie każdemu będziesz się podobać, a on może po prostu ma kogoś, jest zakochany w swojej kobiecie więc nie myśli o żadnym flircie a tym bardziej w pracy bo nie jest mu to do szczęścia potrzebne. Zachowuje zdrowy dystans, ma do tego prawo. I pisze Ci to jako kobieta :) Pogodz się z tym

Gość gość
przecież wiadomo że jako kobieta i to zazdrosna :D

Gość gość
Gość 10:49 racja. Nie wiem czego tu szukasz autorko. Jak ktoś uważa inaczej niż ty i ma argumenty to odrazu jest zazdrośnicą? Możesz być i miss świata w swoim mniemaniu ale jak widać po twoich wpisach to w głowie chyba hula tylko wiatr samouwielbienia. Nie wiem też co za stereotypowych filmów się naoglądałaś ale czas już zejść na ziemię i w pracy zająć się głównie obowiązkami. Jakbym miała takie pracownice w swojej firmie to długo by u mnie nie zabawiły. Ręce opadają na niektóre kobiety....

Gość gość
a chuj opada na twój widok xD

Gość gość
jak lubi gotować to NA PEWNO jest gejem

Gość gość
Gość 11:00 Czyżby to były twoje słowa autorko? Bo jeżeli tak to nie tylko wiatr hula ale i słoma z butów wystaje. Ehh współczuję temu facetowi....

Gość gość
biedne zazdrosne brzydactwa xD nie jestem zakochana tylko mnie ciekawi tak dziwne zachowanie z jego strony. a może ja mu się aż za bardzo podobam i dlatego nie potrafi mnie poderwać?

Gość gość
Ludzie ci odpowiedzieli.Czego nie ogarniasz? Argument o zazdrości słaby.

Gość gość
Hahahaha! Dobra autorko, pomimo wszystko życzę Ci miłej niedzieli i choć odrobinkę mniej egoizmu w sobie i choć troszeczkę więcej empatii wobec innych ludzi. :D

Gość gość
Jesteś tępą dzidą i już wszystkich tu zmęczyłas, wiec masz odpowiedz

Gość gość
Mi się zdaje że jesteś taka jak większość kobiet na forum czyli pasztet

Gość gość
11.25 dokadnie haha jaka beka z tej próżnej pustaczki :D i jeszcze wmawia nam że jesteśmy zazdrosne, a niby o co, o to że koleś ja olewa? :D oczywiście jesteśmy brzydkie zazdrosne hahaha no pisz dalej autorko, niezły kabaret :D. Tak taak wmawiaj sobie dalej że to gej, ego mnie zaboli :)

Gość gość
jak gotuj***aranie jądra to napewno gej

Gość gość
tu autorka... jeszcze tu wrócę jak się dowiem czegoś więcej. podsumowując: torba, płaszcz, kolega, gotowanie.

Gość gość
Możesz tylko się domyślać ale wmawiaj sobie dalej że to gej :D. To żadne przesłanki, ja bym podejrzewała faceta o gejostwo gdyby nosił rurki, często różowy kolor, przesadnie się stroil, był takim,, lalusiem" i miał te charakterystyczne zniewiesciale gesty oraz niemescy głos czy sposób mówienia. No ale wmawiaj sobie dalej, czymś musisz wytłumaczyć sobie że facetowi się nie podobasz :). Bo przecież,, taka jak Ty" to musi się każdemu podobać :D

Gość gość
Powiem z punktu widzenia faceta. Jestem w tej chwili ostro zakochany od kilku miechów.Nie interesują mnie inne kobiety.Ten ziomek może mieć podobnie.

Gość gość
Napiszę ci prawdę autorko, jako facet oczywiście. On myśli, że ty to za niskie progi dla niego i dlatego nie reaguje na ciebie zupełnie :) Pogódź się z porażką i celuj w swój target

Gość gość
ale ja już skończyłam na dziś a wy jeszcze się udzielacie :D skąd taki angaż emocjonalny zupełnie niepotrzebny. wrócę do tego tematu jak dowiem się czegoś więcej ;)

Gość gość
zaproszenie na kawę gościa który może tego nie chcieć w pracy ma swoje konsekwencje. Ja nie jestem przyzwyczajona do porażek tak jak ty, nie mogłabym się pogodzić z takim poniżeniem. Już nie mówiąc o tym że to jednak mężczyzna powinien się postarać. x Kolejna typowa polska kretynka-królewna z drewna. Aha, i facet niczego nie powinien. Polskim próżnym kretynkom tak się wydaje, ale są często olewane. Tak jak i w tym przypadku jak widać.

Gość gość
le ja już skończyłam na dziś a wy jeszcze się udzielacie smiech.gif skąd taki angaż emocjonalny zupełnie niepotrzebny. wrócę do tego tematu jak dowiem się czegoś więcej oczko.gif x Uj kogoś obchodzi, czy skończyłaś czy nie. Każdy, jeżeli ma ochotę, może się wypowiadać na temat twojego przerośniętego ego kretynko.

Gość gość
Jedna dziewczyna Może mu się nie podobać ale przeoczyliście że autorka wspomina iż on nie interesuję się żadną. A to już zmienia postać rzeczy. Gdyby mu się nie podobała albo byłby gejem toby z nią gadał jak z facetem czyli na luzie, jak on robi jakieś fochy to może nie jest gejem ale mizoginem :)

Gość gość
A skąd wiadomo, że żadną? Nie interesują go te z pracy a szczególnie te obciągające bluzki w dół i podciągające spódnice w górę :P

Gość gość
15.49 dokladnie, może tak sie złożyło że żadna z pracy mu się akurat nie podoba, może ktoś spoza pracy mu się podoba, albo jest w szczęśliwym związku i to typ wiernego lokalnego faceta którego nie rusza podryw księżniczki z przerosnietym ego ;)

Gość gość
A czy nikt nie wziął pod uwagę, ze facet po prostu nie wchodzi w żadne relacje damsko- męskie w pracy? Jeździ z kolega bo nie musi gadać o bzdurach, w pracy jest konkretny nie jest nieśmiały. Nosi płaszcz -:) a ty wolałabyś aby chodził w kurtce czy owinięty szałem ? Ma teczkę ? A jakby nosił reklamówki lub worek treningowy to co? Ty jakaś ograniczona jesteś , moim zdaniem ktoś tu dobrze wywnioskował, ze to po prostu nie twoja liga. Praca to nie kółko wzajemnej adoracji , moze taki „ w płaszczu i z teczka „ to wie a ty sie łudzisz. Obserwuj go i sie ucz jakim człowiekiem powinnaś byc. Tzn nie kokietować, wysyłać uśmiechów i obgadywać oraz snuć teorie co do orientacji innych ludzi. Az strach sie bać z kim możemy miec do czynienia nawet nie wiedząc ze taki ktoś żyje obok.( jak ty ).

Gość gość
tu autorka do tego kogoś wyżej wnioskuję kobiety, serio chciało ci się pisać tyle tego tekstu biorąc pow uwagę że nie wniosłaś nic nowego do tematu?