Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schadzki kochanków

Polecane posty

Gość gość
w dodatku on do niej ciągle dzwoni, mam tego dosyc, mam ochote wydrapac oczy tej lafiryndzie, powinna sie wstydzic

Gość gość
gość dziś w dodatku on do niej ciągle dzwoni, mam tego dosyc, mam ochote wydrapac oczy tej lafiryndzie, powinna sie wstydzic x po pierwsze ON DO NIEJ DZWONI jak napisalas , wiec zacznij drapac od niego . po drugie - porozmawiaj z nim szczerze i niech sie okresli czy jest z toba czy z nia .

Gość gość
To on jest winny,nie ona-zrozum to wrescie!! On za nia lata,wydzwania,zaprasza,mydli jej oczy.Na co ty liczysz?? On ciebie noe kocha!!! Wogole jak do ciebie dzwoni to jak z toba rozmawia?? Mowi ze teskni,kocha??

Gość any
Ty jesteś zdrowa dziewczyno?? Po co Ty z nim jesteś? Co Was łączy? No przecież to jest przegięcie pały. Chcesz z nim być? Bosze co za czasy.. weź w niego wbij Mieszkasz u niego? Utrzymuje Cię?

Gość gość
nie mieszkamy razem i on do mnie nie dzwoni tylko do tej złodziejki facetów, do niej tylko wydzwania po 5 razy na dzien , ją namówił na przyjazd tam, az mi sie rzygać chce od tego!!! on jest żałosny, jak moze jej tak nadstakiwać

Gość gość
Zastanów sie czy gdyby on cokolwiek do ciebie czuł to na okrągło zdradzałby cie z byłą? Dzwoniłby do niej cały czas? Namawiał na to zeby do niego poleciała? Nie widzisz tego, ze jemu na niej zalezy? Ciebie nie ma w tym wszystkim....

Gość gość
To skoto nie macie kontaktu to dla niego wasz zwiazek nie istnieje,on juz wybral.

Gość gość
gość dziś nie mieszkamy razem i on do mnie nie dzwoni tylko do tej złodziejki facetów, x Nie ma czegos takiego . Sa myslace osoby same odpowiadajace za swoje czyny .

Gość gość
co to mam tak sie z tym pogodzic, zyc spokojnie z myslą, ze pojutrze będą tam juz razem? tak sie nie da

Gość gość
Kiedy ostatnio z nim rozmawialas i o czym?

Gość gość
zadzowniłam do niego kilka dni temu a on powiedzial ze jest w pracy i nie ma czasu, tak jasne a do tej d***** to ma czas zeby dzownic po kilka razy dziennie, jak mu nie wstyd sprowadzac tam sobie jeszcze kochanke

Gość gość
Czy nie widzisz tego ze on ciebie splawia i nie ma ochoty z toba rozmawiac?

Gość gość
Ja to troche inaczej widzę, ona nie jest jego kochanką, tylko jego ukochaną, miłością życia, byłą dziewczyną, której nie przestał kochać, mylisz pojęcia moja droga.

Gość gość
Ludzie o co wy sie jej pytacie?!!!!! xd "Kiedy do niej dzwonił i o czym gadali? " - serio ?!!! TO JUZ NIE MA ZADNEGO ZNACZENIA! Kto do niego leci? była czy "obecna" ? - BYŁA !!! A dlaczego? - BO ON SAM TEGO CHCE!!!!!! Wszystko jasne jest dla mnie