Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotnosc w wieku 20 lat

Polecane posty

Gość gość

Dziwne ale prawdziwe. Nigdy nie wzbudzilam szczerego zainteresowania a byc z kims z braku laku na zasadzie swatania mi sie nie widzi i tak cierpie :(

Gość gość
Co robisz? Studiujesz, pracujesz?

Gość gość
Nie wiem co to ma do rzeczy .. Ucze sie ale nie studiuje i pracuje tez dorywczo

Gość gość
Na studiach wiele osób się poznaje, powstaje wiele par. Byłam na studiach technicznych, gdzie studiowało dużo chłopaków i niektóre dziewczyny przyszły na te studia chyba tylko po to, żeby znaleźć męża. Jednej mojej koleżance się udało i nie była to jakaś modelka, ale niska dziewczyna z konkretną nadwagą. Ale trzeba bywać w klubach studenckich, na imprezach w akademiku. Ty choć nie studiujesz, ale się jeszcze uczysz, więc masz kontakt z młodymi ludźmi, bo w pracy to są już osoby w różnym wieku. Bywasz na imprezach, organizowanych przez znajomych z klasy, ze szkoły? Tak najłatwiej kogoś poznać. Nie od razu musi to być miłość od pierwszego wejrzenia. Ja z moim mężem najpierw się przyjaźnilismy pół roku a potem okazało się, że się oboje w sobie zakochalismy.

Gość gość
do 05.27 Masz rację. Okres studiów to świetny czas na poznanie swojej drugiej połówki. W szkole średniej byłem dupa w tych sprawach gdyż mimo wielu okazji i sygnałów od dziewczyn, z żadną się nie związałem z powodu nieśmiałości. Swoją drugą połówkę poznałem w okresie studiów. Ona nie była studentką. Poznałem ją właśnie dzięki temu, że miałem damsko męską paczkę znajomych. Chodziliśmy na imprezy. Jeden z moich kumpli z paczki zapoznał mnie z dziewczynami, które poznał i tak się zaczęło. Jedna z nich spodobała mi się. Ja jej też. Do tej pory jesteśmy razem, a sporo lat już minęło od tamtej pory.

Gość gość
Widzisz Autorko gość wyżej potwierdza moje słowa. Dobrze mieć paczkę koleżeńska, razem imprezować, wyjeżdżać gdzieś. Za pośrednictwem znajomych poznasz następne osoby. Na takiej domowce zawsze będą się pojawiać znajomi znajomych a ty będziesz poznawać kolejne osoby. Jesteś w dobrym wieku na szukanie chłopaka, bo za powiedzmy kilka lat będzie trudniej, więcej fajnych facetów będzie już zajętych. Także do dzieła. Możesz też próbować poznać kogoś przez internet, ale tu już jest większe ryzyko, że trafisz na jakiegoś dziwaka, albo takiego co zalicza panienki. Także radzilabym ci najpierw wypróbować pierwszy sposób, jeżeli się nie uda poznać kogoś odpowiedniego to wtedy próbuj przez internet, ale w takim wypadku bądź ostrożna i z nowo poznana osoba nie umawiaj się w domu, ale w miejscu publicznym. I pamiętaj, nie od razu musi zaiskrzyc. Tak jak c***isałam , ja z moim mężem najpierw się tylko przyjaźnilismy a potem zakochałam się w nim do szaleństwa.