Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszły yakie czasy ze bez prawka w PL to jak śmiecia traktują

Polecane posty

Gość gość

Ja pierdziele a wystarczy na zachód pojechac tam przynajmniej praca niezła i nikt nie traktuje kogos bez prawka jak smiecia...

Gość gość
Powiem ci, że nawet prawko i samochód już nie wystarcza. Może to było dobre jakieś 5 lat temu. Teraz pracodawcy i inni ludzie traktują to jak posiadanie dwóch rąk i nóg.

Gość gość
To zależy na jakie stanowisko aplikujesz. Jasne, że przedstawiciel handlowy czy medyczny musi mieć, bo przecież nie opłaci się zatrudnić dodatkowo kierowcy, żeby woził do klientów :-)

Gość gość
z tym zachodem to masz 100% racji ---no bo po kiego ci na zmywaku prawo jazdy.

Gość Człowiek nikt
Chciałem aplikować jako próbkobiorca, ale nie mogłem bo było wymagane prawko. Nie wszędzie można dojechać transportem publicznym niestety

Gość gość
mnie też pytali o prawo jazdy przy przyjęciu do pierwszej pracy. W razie potrzeby bierzesz samochód służbowy i jedziesz, gdzie każą, nie musisz liczyć na komunikację miejską ani na kogoś

Gość gość
Polacy pracują nie tylko przy obsłudze zmywarki do naczyń. Wszelki personel medyczny jest ceniony i odpowiednio wynagradzany, informatycy i fachowcy w konkretnych zawodach. Niestety to nieszczęsne prawo jazdy też jest potrzebne. Nawet od opiekunek osób starszych często wymagana jest umiejętność prowadzenia samochodu. Choćby po to, żeby zawieźć seniora do lekarza, czy gdzie akurat potrzebuje

Gość gość
Wykładasz 2K i za 3 miechy masz prawko, po problemie.