Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taką sytuację można uznać za gwałt?

Polecane posty

Gość gość

Kierowca odwozi bardzo mocno pijana dziewczynę do domu. Po drodze i krótkiej gadce dziewczyna stwierdza, że chce się bzykać więc facet korzysta. Na drugi dzień laska oskarża o gwałt. Więc jak to jest prawnie w takiej sytuacji. Oboje się wcześniej nie znali, kierowca wynajęty do rozworzenia ludzi z imprezy.

Gość gość
Wiadomo, że facet zachował się źle, ale czy ma się obawiać, że zostanie pociagniet do odpowiedzialności karnej. Zgoda na stosunek była....

Gość gość
JAK POJDZIE KOBITA w zaparte i powie ze nie chciala to bedziesz sidzial

Gość gość
Ale to będzie słowo przeciwko słowu bo świadków przecież nie ma

Gość gość
haha, chyba facetka korzysta :D

Gość gość
ale Ziobro sprzedal sie kobietom i dał im uprawnienia, że tylko ich slowo sie liczy.

Gość gość
no to masz koleś przerabane trzeba było trzymać siuraka w gaciaxh :classic_cool:

Kobieta musi mieć dowody gwałtu (obdukcja lekarska). Jeśli tego nie ma, jak i nie ma świadków zdarzenia, kierowca może równie dobrze iść w zaparte, że do niczego nie doszło, natomiast pani, którą wiózł, była mocno pijana. Konsekwencji nie będzie.

Gość gość
Niektórzy to mają farta w życiu, czemu mi się takie sytuacje nie przytrafiaja

Gość gość
Fajną cipusie miała? :classic_cool:

Gość gość
oglądałam kiedys program o takiej sytuacji, ze strony prawnej to wygląda tak, że uprawianie sexu z nieznajomą, która jest pod wpływem alkoholu, jest już przestępswem, jeśli zostanie to zgłoszone, oczywiście na niekorzyść faceta. Wystarczy, że powie, że nie wiedziała co robi, była nieświadoma i dany osobnik wykorzystał jej stan nietrzeźwości.

Gość gość
mój kolega z pracy, ohydny typek ok 60tki poszedl na imprezę gdzie była dziewczyna mocno wstawiona, podobno podawali jej narkotyki i gwałcili ją przez weekend na zmianę z kolegami. Zgłosiła sprawę za namową matki na policji. Ten kolega poszedł siedzieć, dostał 5 lat. Dziewczynie zrobili obdukcję po tej aferze tzn karetka zabrała ją do szpitala i miała spermę w każdym możliwym otworze ciała. Ten "kolega " odwołał się od wyroku i przy kolejnej rozprawie dostał 10 lat wyroku. Nie żal mi go, bo już w pracy wykazywał symptomy zboczenia. Pomimo, że miał dzieci w moim wieku, przystawiał się do mnie i moich koleżanek. Nie sądzę by go jakaś chciala, bo się nie mył i waliło od niego, plus był naprawdę stary i brzydki